® E-bay - тема 15

• 42 390
  • 950
  •   1
Отговори
# 630
Хаха, верно е рая на ментетата, най-накрая ще си взема LV  Laughing

Нещо не мога да се ориентирам как можеш да разбереш цена за доставка до БГ, всичко на Buy Now ли е....
Дайте някви инструкции Simple Smile
Ми а здо колкото разбрах АКО не е написано изрично- питаш. Или искаш цена от продавача или предлагаш. Абе търговия. Няма залагания.
Мен па ме кефи сайта. Вие си се смейте ама аз метнах една чантичка.

# 631
Последните ми 3 покупки:

В момента най-лесно печеля аукциони за летни неща. Цените им са доста ниски. А цените на играчките станаха доста високи заради Коледа.

# 632
PeaceНомера е ако няма обявен шипинг и не са ти отговорили за доставката да платиш бързо преди да ти изпратят инвойс Wink-попълваш си едни 3 лири доставка и  PeaceАз напоследък така ги издокарвам англичанките Laughing-някои дори нямам време да ги питам,че търга изтича-печля плащам и така Hug
И аз смятам да я приложа тази тактика, питах едно американче за доставка на очила, 3 дена го чакам да ми отговори, след като ми отговори ме пита за града и пощенски код за да сметне доставката, не че има значение, но му ги пратих, сега 2 дена пак мълчание, а края на търга наближава. А в този нов сайт си харесах много, много очила ....  Shocked

# 633
Хаха, верно е рая на ментетата, най-накрая ще си взема LV  Laughing

Нещо не мога да се ориентирам как можеш да разбереш цена за доставка до БГ, всичко на Buy Now ли е....
Дайте някви инструкции Simple Smile
Ми а здо колкото разбрах АКО не е написано изрично- питаш. Или искаш цена от продавача или предлагаш. Абе търговия. Няма залагания.
Мен па ме кефи сайта. Вие си се смейте ама аз метнах една чантичка.

Този банер как го разбирате, горе в центъра е :

# 634
  • Sofia
прехвърля ти стоките и рейтинга от Ибей,ако искаш Peace

# 635
прехвърля ти стоките и рейтинга от Ибей,ако искаш Peace
Аз нощес изслязох и сега не ме пуска да вляза вътре.
Грешна парола/ юзър нейм. 
Мейл получих с паролата и името- ЧЕТА ГИ и ги ПИША и не и не. Изнервих се максимално.
Какво да направя? Дайте съвет

# 636
  • Sofia
и при мен така Peace

# 637
Аааа значи ок. Бъгнали са се.

# 638
И при мен така  newsm78 нова регистрация си направих, сега излязох от нея и край, не ме пуска  Shocked

# 639
В момента най-лесно печеля аукциони за летни неща. Цените им са доста ниски. А цените на играчките станаха доста високи заради Коледа.

TiredВерно-ами какво сега бански ли да купуваме  Thinking Laughing След като намяткахме по 2-3 чифта ботушки през август и септември,май е време за сандалки Twisted Evil

А риска от подобно "издокарване" на продавача е че най-много ще откаже да ти го изпрати и връща парите,но ат Англия рядко се случва-за американките не знам.Сао една мома англичанка ми се опъна,за едни дънки и като ми писа първо лично че ще ми ги изпрати за 1.50 лири Shocked аз моментално ги спечелих и платих толкова пощенски,но после гледам парите-върнати ,а тя ми писала че чак после видяла че съм от БГ и ми изпратила инвойс с 4.50 пощенски-платих ги пак де. Laughingто ясно че за 1.50 направо си се е объркала Flutter

От два дена пък купувам за бебе-племенница обувчици адидас и дано след 3 чифта поне нещо съм улучила-някой може ли да ме светне какво означавах буквите при детските обувчици-знам че е ширината-ама в какъв ред бяха Thinking

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 12:26 от teo_71

# 640
Мен още снощи ме изхвърли от сайта като се опитах да си сложа снимка в профила. Днес не съм се опитвала да влизам.

ПОлУчих си част от покупките  Hug Hug МНого съм щастлива. Пощальонката ми ги донесе на вратата, защото каза че са пуснати обикновено и да не се загубят.  Mr. Green Дадох и бакшиш, ще ми ги носи така. Flutter
-1 потник Мис Сиксти, който беше за една приятелка, размер S, обаче на мен ми заспа, а нося L Mr. Green-съответно остава за мен.

-1 анцунг за малката
-Брокатчетата, които най-много ме притесняваха, че са от Китай-2 пакета Mr. Green После ще ви покажа за какво ги използвам. Laughing

# 641
... какво сега бански ли да купуваме  Thinking Laughing
Мдаа  Mr. Green
похвал  Wink

# 642
Сега си взех едни ботуши от Англия - продавача ми взе 10 лири за доставка,а на пакета пишеше 5.17 лири   ooooh! как един път не попаднах на честен продавач значи......

# 643
Мисля, че можеш да се оплачеш. Някъде гледах...

# 644
  • някъде там
Моите прословути клинчета пристигнали.Страхотни са и направо без пари.
Та платих на продавачката толкова шипинг колкото е обявен за Англия т.е. 2 лири, а на писмото пише 1.36, така че хич не се е набутала.Сега с удоволствие ще и слоща една положителна оценка и без това има само 6.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт