® E-bay - тема 15

• 42 370
  • 950
  •   1
Отговори
# 645
Сега си взех едни ботуши от Англия - продавача ми взе 10 лири за доставка,а на пакета пишеше 5.17 лири   ooooh! как един път не попаднах на честен продавач значи......
Както е ясно, продавачите имат право сами да си определят цената на доставката,независимо колко ще им излезе на тях. Ако не ти изнася, просто не купуваш. Те така и си докарват печлбата всъщност.
Друг е въпроса, ако ти е казал предварително една цена, а след продажбата по-висока. Wink

# 646
Правят номера със завишения шипинг, защото не дължат такси на Ибей за него. Плащат процент само от продажната цена, но не и от разходите за транспорт.

# 647
 PeaceАми да Crossing Arms сега разглеждах "ъмбрелите" Grinning-харесах си един за  9 лири и като влязох да го разгледам-гледам-до БГ-доставка-19 лири #CrazyЕееееее #Cussing out http://cgi.ebay.co.uk/Ladies-FULTON-Clear-Dome-bubble-wedding-um … ksid=p3286.c0.m14

# 648
PeaceАми да Crossing Arms сега разглеждах "ъмбрелите" :

"Умбрелите" за фешън гърли, много моля...  Mr. Green

# 649
 Joy Joy Joy

Twisted EvilДали да не се направя на луда и да питам за преосмисляне на доставката newsm78

# 650
Въпросче:
Когато доставката е Not specified - наддавате ли или питате първо дали ще го доставят до БГ или изобщо не се занимавате  Mr. Green

# 651
Въпросче:
Когато доставката е Not specified - наддавате ли или питате първо дали ще го доставят до БГ или изобщо не се занимавате  Mr. Green

Винаги питам. Може цената на доставката да не ме устройва и затова.

# 652
Въпросче:

Винаги питам. Може цената на доставката да не ме устройва и затова.
Искаш да кажеш, че не означва, че няма да го изпратят..
Хм, добре Simple Smile И аз реших да питам, пък ако ми отговорят докато свършат минутките ще е добре  Crazy

# 653
http://news.ibox.bg/news/id_1611686847
и да почерпим
 Joy
първото нещо от парламента което ми харесва

# 654
# 655
Патрулна полицейска кола от 1993-та година, със сирени, на които червената светлина не мига а свети непрекъснато. За колекционери.

# 656
Въпреки, че сравнено с цените в България пак е много по-изгодно, но това няма да ми помогне да навия мъжа ми да ги даде тия пари заради пустото хоби
Не мрънкаш качествено  Mr. Green

Joy Joy Joy

Ти ако се сетиш кой може да ги "измами" граничарите и да го вкарам по-тънко - свиркай   bouquet

# 657
Преди малко платих една рокля 2 пъти. Как мога да си върна превода?

# 658
http://news.ibox.bg/news/id_1611686847
и да почерпим
 Joy
първото нещо от парламента което ми харесва

Е, това вече може пак да ме върне по-сериозно в американския ибей. Честито!!!

# 659
Преди малко платих една рокля 2 пъти. Как мога да си върна превода?

Да пишеш на продавача и да му обясниш ситуацията, като го помолиш да ти върне парите.

Общи условия

Активация на акаунт