® E-bay - тема 15

• 42 369
  • 950
  •   1
Отговори
# 660
Сега си взех едни ботуши от Англия - продавача ми взе 10 лири за доставка,а на пакета пишеше 5.17 лири   ooooh! как един път не попаднах на честен продавач значи......
Както е ясно, продавачите имат право сами да си определят цената на доставката,независимо колко ще им излезе на тях. Ако не ти изнася, просто не купуваш. Те така и си докарват печлбата всъщност.
Друг е въпроса, ако ти е казал предварително една цена, а след продажбата по-висока. Wink
Знам,аз затова и плащам колкото кажат,ама на вас да се оплача от фрапиращите разлики.....

# 661
  • Ловеч
Здравейте, реших и аз да ползвам www.snipeswipe.com  даже платих 5 долара за месец  и заложих на няколко позиции но като гледам нещо не става наддаването, би трябвало даже и да съм загубила да видя в историята на наддаването моят залог ?? Някой дали може да ми даде  повече инфо по въпроса? Благодаря предварително!

# 662
Сега си взех едни ботуши от Англия - продавача ми взе 10 лири за доставка,а на пакета пишеше 5.17 лири   ooooh! как един път не попаднах на честен продавач значи......
Както е ясно, продавачите имат право сами да си определят цената на доставката,независимо колко ще им излезе на тях. Ако не ти изнася, просто не купуваш. Те така и си докарват печлбата всъщност.
Друг е въпроса, ако ти е казал предварително една цена, а след продажбата по-висока. Wink
Знам,аз затова и плащам колкото кажат,ама на вас да се оплача от фрапиращите разлики.....
E da, те са ясни разликите.

# 663
  • Варна
Ооо, Дуранго, няма ли да ми честитиш новия подпис!  Mr. Green

..........той не е дебел, каза че е мярка L или 6, но не разбрах кое му е 6  newsm78

Да ти кажа ли кое му е 6?! Номера на ботушите - ето къде ги е листнал. Mr. Green (вж. заглавието)

# 664
Ооо, Дуранго, няма ли да ми честитиш новия подпис!  Mr. Green

..........той не е дебел, каза че е мярка L или 6, но не разбрах кое му е 6  newsm78

Да ти кажа ли кое му е 6?! Номера на ботушите - ето къде ги е листнал. Mr. Green (вж. заглавието)

А и на всичкото отгоре се преструва, че е мъж. Те ботушките му дамски, бре...  Mr. Green

# 665
  • Варна
 smile3521

# 666
Патрулна полицейска кола от 1993-та година, със сирени, на които червената светлина не мига а свети непрекъснато. За колекционери.
мерси Алекс 1 Peace

# 667
  • София
Добре де, в статията, което е пуснал Durango пише,че в момента се освобождават стоки до 100Е. Нали уж до 40 или 20 Е, да не става дума за нещо друго-в смисил като минаваш граница да не се облагат, а за пратки-пак до 40Е

# 668
Лесбиец съм
И нося L
и съм 177см и 78 кг

абе мъм що не пуснеш една анкета колко кила съм и дали съм дебел

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 10:42 от Durango

# 669
Хаха, верно е рая на ментетата, най-накрая ще си взема LV  Laughing

Нещо не мога да се ориентирам как можеш да разбереш цена за доставка до БГ, всичко на Buy Now ли е....
Дайте някви инструкции Simple Smile
Ми а здо колкото разбрах АКО не е написано изрично- питаш. Или искаш цена от продавача или предлагаш. Абе търговия. Няма залагания.
Мен па ме кефи сайта. Вие си се смейте ама аз метнах една чантичка.
Много хубави неща видях па макар и ментета  newsm78 #Crazy

# 670
# 671
Къде пише колко са лимитите на съобщенията?  Rolling Eyes
Аз щото питам наред.. ама ми каза по едно време - You have exceeded the maximum number of messages you can send.
За колко време е тоз лимит? Търсих в хелпа, ама не можах да намеря  newsm78

# 672
duhi за ден е, докато нямаш 10 точки май

# 673
Не е до 10 точки, а някъде до към 3-5.

# 674
Вероятно е за денонощие/или1/2/ , защото и аз вчера ги превиших, а съм с
Днес пускам без проблем  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт