® E-bay - тема 15

• 42 378
  • 950
  •   1
Отговори
# 390
6 лири за доставка на дънки не е много. За 800 гр. пакетче от Англия, цената на Роял мейл, която беше на опаковката беше 4.91 лири.
Ооо, Дуранго, няма ли да ми честитиш новия подпис!  Mr. Green

# 391
Като чета не съм единствената която ще се "поФали" днес за творението си  Peace.
Миналата седмица писах ако помните за проблема с Goofbay-a. Дето все ми даваше You lost, E-bay page don't responding.
Та - вече респондва, нооооо какво се оказа. Сменила съм си аз nick-a в Е-bay, а нов акаунт в гуфбея не съм си направила. Е, усетих се случайно от какво може да е.
Първо само смених в профила на гуфбея името, но не тръгна и така..
Изтрих си акаунта и наново го направих, та след като напаснах и паролите вече върви пак!!
Голяяяяма бяла птица дето викат хората... Crazy Crazy Crazy

# 392
На мен ми взеха 10 лири доставка за едни ботуши,сега ще видим като пристигнат колко ще пише на пакета

# 393
На мен ми взеха 10 лири доставка за едни ботуши,сега ще видим като пристигнат колко ще пише на пакета

Не повече от 5 лири.

# 394

Алекс, не го дразни, че съм му възложила да ни уреди с един евтин лот Джъмбо за 4 годишни пикли, да си го делнем после с теб.   Mr. Green (майтапя се)  Wink Пък и той не е дебел, каза че е мярка L или 6, но не разбрах кое му е 6  newsm78

# 395

Алекс, не го дразни, че съм му възложила да ни уреди с един евтин лот Джъмбо за 4 годишни пикли, да си го делнем после с теб.   Mr. Green (майтапя се)  Wink

Той нали е Мъж и не се дразни? Пък като е влязъл в кокошарника... ще търпи.  Mr. Green

# 396
Не разбирам, на мен за дънки от България до Англия ми вземат 15 лв от български пощи, а вие казвате, че 6 паунда са ви много. Не са. Всеки ден пращам неща и пощенските хич не са малко. За пола, която е до 500 грама ми вземат 8 лв. А трябва да се купят и опаковките, а те не излизат под 80 стотинки. Е има и завишени шипинги, но все пак не може да очаквате без пари да ви пратят.

# 397
Мамице,аз питах за ксенона Peace Отказах се от Ибей да купувам,защото наистина не ми е на сметка,ама на мойта кола биксенон не може да се сложи.Дългите и късите са ми на различни фарове Peace
Е, да. Значи ти за ксенон, а ако искаш и на дългите си слагаш 2 комплекта- за късите единия и за дългите другия:)

Да споделя една готина търговка на детски обувки. Готини са. Доставката до БГ в 3.85 лири. За 3 чифта ми взе 7  лири.
http://stores.ebay.co.uk/great-shu

# 398

Скоро платих на едни познат спечелено от и-бей, за едни дънки го одраха 10паунда  пътни, а като пристигнаха -под 5 лири #Cussing out
 БеБето , честито, при зарибените си  Laughing

# 399
Привет.
Да ви се оплача-вчера ме блокнаха да не мога да наддавам.Понеже купих десетина чифта бикини по 1-2 лева на търг,след това една тениска на Аберкромби от същия продавач за 5 лв с доставката.Когато реших да спечеля малко и за една приятелка и не успях.  Как ще се минат -от Израел  ги пращат. Mr. Green
Днес попитах една мома англичанка защо не съм получила още един екип,който платих на 19 септември и тя ми отговорила,че ще го прати в понеделник,защото баща и починал.Цял месец все на погребения е ходила сигурно. Thinking
Ех, как ме е яд, че не си запазих основанието от sniper-a. Оня ден наддавах за нещо и получих съобщение " вие не спечелихте въпреки, че вашето наддаване беше най-вискоко, защото еди кво си. Много бързах и нямах време и четох по диагонал. Понеже стоката не ме интересуваше много направо го избърсах. Помня, че имаше линк към таблица с наддаването как се образува сумата за наддаване.
На вас случвало ли ви се е? Не,ч е ми е жизнено важно, но се сетих.

# 400
Mamica , на мен също ми се е случвало. Канех се да я копирам тази таблица, но така и не я копирах за което съжалявам. Peace

# 401
тази ли

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 23:20 от klaris

# 402
А, баш тая.
Нещо за  increment споменаваха, но така и не разбрах как след като съм била с най-високия бид, не спечелих аз, а някой с по-малък от мен  newsm78

# 403
  • В сърцето на ММ
А, баш тая.
Нещо за  increment споменаваха, но така и не разбрах как след като съм била с най-високия бид, не спечелих аз, а някой с по-малък от мен  newsm78
Ако не си сложила цяла стъпка ,печели този заложил по-малко  преди теб. Peace

# 404
 PeaceАз пък да се похваля как взех че спечелих Mr. Green-не от наддаване ами от курса на $ Whistling-преди 2-3 седмици бях купила 2-3 неща от една американка,за госпожиците племенници,но като пристигнаха ooooh!пълно разочарование и като размер и като състояние-пиша писма,пускам диспут-след което получих извинителни писма и обещание за рефаунд и по-късно наистина го получих-сега като си гледам извлечението от картата-купени на една цена,а възстановените пари с по 3-4 лв повече/а винаги е обратно обикновенно  Cry/-и така-може да е с10-ина лв-ама си е чиста печалба Mr. Greenот играта на долара Whistling Hug

Общи условия

Активация на акаунт