® E-bay - тема 15

• 42 361
  • 950
  •   1
Отговори
# 690
Az пак извадих късмет. Mr. Green мацката излезе готЕна. Иска ми 3.50 Grinning

# 691
  • Варна
Докато чакам отговор на леко гневното си писъмце за блузите , свърши търга на тези маратонки за Силвана . Само дето още  не може сама да си връзва връзките ама какво да я правя...

# 692
Спечелииииииииих Mr. Green..един потник...само за 3.70

Маратонките са много сладки. Честито. Grinning

# 693
Успях да се регистрирам,макар че е малко по-различно от колкото е описано в линка от 1 стр.  Peace
Сега ровя,ама още не мога да се ориентирам много! Blush
Надявам се да помагате при нужда!
Много хубави неща получавате! Hug Hug Hug

# 694
Успях да се регистрирам,макар че е малко по-различно от колкото е описано в линка от 1 стр.  Peace
Сега ровя,ама още не мога да се ориентирам много! Blush
Надявам се да помагате при нужда!
Много хубави неща получавате! Hug Hug Hug
Разбира се, че ще ти помагаме.
Аз искам да ти кажа, че станах спец само за 3 дена... Mr. Green

# 695
БеБето , Hug
Аз от много време се каня да поразуча нещата,но все ми се стурваше сложно! Blush
То и с ЛаРедута беше така,ама след първата поръчка няма спирка! Laughing
Сигурно и тука ще е така!Обаче мъжа  ми има голям интерес,така че няма да ми се кара много,щото той ме накара! Joy hahaha Joy

# 696
маратонките и потника са страхотни,честито момичета!

БеБето,от кой ебей пазариш?co.uk или?

# 697
маратонките и потника са страхотни,честито момичета!

БеБето,от кой ебей пазариш?co.uk или?
Мдам. Laughing

БеБето , Hug
Аз от много време се каня да поразуча нещата,но все ми се стурваше сложно! Blush
То и с ЛаРедута беше така,ама след първата поръчка няма спирка! Laughing
Сигурно и тука ще е така!Обаче мъжа  ми има голям интерес,така че няма да ми се кара много,щото той ме накара! Joy hahaha Joy
Аз преди време се бях зарибила И по Ларедут-а, бях напълнила кошницата, и така и не пуснах поръчката..та дотам.
По-интересно ми е да се "бия" по търговете. Mr. Green

# 698
похвал и аз   Mr. Green

# 699
Още един парцал, и стига за тази вечер. ooooh! Утре вечер другите търгове. Определено ще фалирам... Blush

Току-що ми измъкнаха под носа страхотен пуловер. Цял ден ме надцакват с по 30-40 пенита ли е квото е там. Crossing Arms

Честито Силви. Grinning

# 700
  • Варна
БеБето, залагай със снайпер и няма да те надцакват така или поне по-рядко.Simple Smile))

Моя продавач ми прати фактура с 29$ шипинг  Laughing страшна отстъпка е направил. Ма аз пак му писах... ще ме псува накрая. Mr. Green

# 701
БеБето, залагай със снайпер и няма да те надцакват така или поне по-рядко.Simple Smile))

Моя продавач ми прати фактура с 29$ шипинг  Laughing страшна отстъпка е направил. Ма аз пак му писах... ще ме псува накрая. Mr. Green

Аз само със снайпера играя бре. Crazy Ама така се случва. Даже бях започнала да си мисля, че нещо не бачка, но адидас-а го грабнах, бях заложила на 6 паунда, и го взех на 3.70/ Бяха ми обяснявали как става така, ама не разбрах много тогава. Печели този, който е предложил най-голяма цена, ама на чия сума?

Възможно ли е да ми искат 1 паунд за пуловер??? Mr. Green
Hi, postage will be £1.00 extra.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 22:58 от БеБето

# 702
  • Варна
Мне... аз го разбирам като 1 лира допълнително към доставката за Англия.

... тази продавачка мойта ми обяснява как съм била едва ли в дън гори тилилейски... колко струва едно кило от щатите до тук с фърст клас Дуранго?/писах че си слаб Mr. Green

# 703
  • някъде
Мне... аз го разбирам като 1 лира допълнително към доставката за Англия.

... тази продавачка мойта ми обяснява как съм била едва ли в дън гори тилилейски... колко струва едно кило от щатите до тук с фърст клас Дуранго?/писах че си слаб Mr. Green
http://ircalc.usps.gov/IntlMailServices.aspx?Country=10046&M … &O=0&sd=1

# 704
  • Варна
Мерси ... това го гледах, че линк и пратих на госпожата.Simple Smile
Както и да е...днес просто ми иде отвътре да се заяждам с някой и ми се падна тази женица... спирам вече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт