Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 52

• 43 024
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички,
Пепи -както винаги прецизна ..Ласкова- страшно много труд си хвърлила.Колко часа ти отне?
Албена - много свежи торти .
Барсела- браво, само ,че сметаната малко е попребита.
Не мога да похваля всички ви , сори ,ако пропусна някоя от вас , просто чета отгоре -отгор.
Майката от Австрия- доколкото съм чела знам , че хотелът Захер пази оригиналната рецепта и никой , не я знае. Така ли е?Само те държали патента? Thinking

# 226
  • някъде на юг
Момичета аз да се обадя, че ви следя и ви се радвам на творенията макар че отдавна не съм се включвала.Надявам се че нашият ремонт ще приключи скоро и ще имам нормална кухня за да направя и аз една торта.Даже преди време такива красиви и вкусни торти видях тук, че срам не срам отидох в сладкарницата и си купих една торта че  нямаше удържане моето слюнкоотделяне.Не мога да ви изчета ей!!! Времето захладня и е време за тортоправене май...Успех момичета!

# 227
Момичета искам да ви поздравя невероятни сте   bouquet много с ерадвам че ви има  Heart Eyes

# 228
Mimoto,violetblue,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!БЪДЕТЕ МНОГОООО ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ!!!! newsm59  ura

by,колата е много симпатична!!
Ласкова,прекрасна торта!!!Много е оригинална! smile3501
kaaramelka,девер ти сигурно е бил във възторг от тортата!!
destini,къде видя резил  newsm78 Много ми харесват и двете торти!!
Пепи,тортата-книга е хубава!Колко труд си вложила в изписването на думичките  Shocked
Maktub,много си е хубава тортата!!
stasi,много е интересна тортата с икона на нея!
Roddy,много са сладки тортите ти!
краси мира,обичам такива домашни торти!! Grinning
stefi,аз не виждам тортата ти,защо ли  newsm78
Петя,ако е останало някое парче от Царицата,дай насам...
barcela,мммм,сметанови торти....
Мишел,все забравям да те поздравя за бременността!!Леко бременеене и ти пожелавам още една такава прелестна принцеса,или пък някой принц....

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 11:59 от irinka28

# 229
Айде рожденичките да излизат пред строя  smile3513
Мимито и Вайълет вадете яденето и пиенето! Да сте живи и здрави, много любов и успехи   bouquet

Ласкова тортата ти е феноменална, защо я показа, а не участва в предизвикателството с нея...страхотна е БРАВО!!!
Останалите не мога да изброя по именно, но видях страхотни неща  Peace

# 230
ЧРД на рожденичките -Вайълетблу и Мимито. Много здраве и щастие. Чакаме виртуална почерпка.
 Ето я и моята торта "цици" . Нарочно облечена в бяло , да се "подсети" рожденика че вече му е време  Mr. Green

Други снимки тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 04:24 от raya_usa

# 231
Браво Рая супер се е получило, ама едно зърно да беше показала  Laughing много целомъдрено така...шегувам се-супер е!!!

# 232
Добро утро момичета  Hug
Как ме разконспирирахте само  Laughing
Сега се чудя, първо да ви метна малко торта или да ви се оплача за всичките си перипетии около нея  newsm78  Laughing
Хайде торта, пък другото после  Mr. Green

Мимито, честит рожден ден и на теб!

Ааааа Снимка.бг пак ми върти някакви номера  #2gunfire #2gunfire  още малко снимки по-късничко

# 233
  • Пловдив
Добро утро и ЧЕСТИТО НА 2-ТЕ РОЖДЕННИЧКИ
Мили момичета бъдете много щастливи и обичани. Успехът, късметът, здравето и творческото вдъхновение да са спътници в живота ви    bouquet  bouquet  bouquet

Виолетче, много хубаво шоколадово изкушение с много хубави цветя и бордюри  Simple Smile

# 234
  • у дома
Айде рожденичките да излизат пред строя  smile3513
Мимито и Вайълет вадете яденето и пиенето! Да сте живи и здрави, много любов и успехи   bouquet

я, имали сме рожденички, цели два броя  Mr. Green ЧъРъДъ и от мен    ura  Gift

ама и какви тортички има в темичката, лигите ми потекоха  Crazy smile3501 laskova, твоята торта би била чудна за предизвикателството  smile3501 Hug violetblue, чакам разяснения  Grinning  smile3501
 raya_usa, Roddy, barcela, _Пепи_, краси.мира, stasi76, Maktub, destini, kaaramelka, by, Bambinkamalinka, Албена, irinka28, cana, kaninova, ssiillvvyy, radinna, 3ори, silrai  smile3501 smile3501 smile3501

Roddy и при редуването на цветовете при тортата паун, до края, винаги върху клечката ли се изсипват цветовете  newsm78

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 09:13 от blueeye®

# 235
Ето още две снимки, а тъпите снимка.бг започват все повече да ме ядосват

Ако не знаете как изглежда сготвен шоколад на торта, вече видяхте  Sad Оставих скъпото да ми разтопява шоколада на водна баня за фондана и резултата е сготвен шоколад  Cry  Твърд като камък, много трудно се размесва, и още по трудно се разточва. Виж обаче, цветята изсъхнаха и придобиха форма за минимално време - в рамките на 2-3 часа  Laughing
Иначе вътре е трюфел, двойна доза. Извадих 7 блата с размери 30х23, като използвах само 6 от тях, защото който минеше и си гребваше от крема  #2gunfire при това с лъжичка.... За пръв път я правя и дано да е хубава, че тука колегите ще я хапват...

# 236
violetblue , Мимито,Честит рожден ден!Да сте много красиви,усмихнати и щастливи на този ден! И много ,много здраве,късмет в живота и вдъхновение за още мнооооого торти!

violetblue ,пия си кафето с шоколадовото ти съвършенство...не знам колко е твърдо,но нали съм си фен на шоколада....ако ми беше на масата ...

bdbaloni момичета!

# 237
[b]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ НИ РОЖДЕНИЧКИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИЧЕТА!
blueeye, крема се сипва само в средата на едно и също място. Моята клечка не стоеше изправена и аз я махнах. Затова и разпределението на цветовете ми  не е толкова прецизно. Изсипваш в средата на всеки цвят. Те другите се разстилат и така докато покрият тортичката отстрани. Когато престои една нощ е по вкусна.  Блата се получава много тънък. Ако някой харесва по-сочни сладкиши може леко да го сиропира.  А, и крема идва в повечко, така, че се получава двойно удоволствие. Има и многоцветно кремче в стъклени купички  Hug

# 238
  • Бургас
Честито на рожденничките!
Бъдете здрави,много обичани и продължавайте да ни радвате с красотите, които създавате!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
violetblue , Мимито,Честит рожден ден!
Бъдете здрави и много обичани момичета!

Виолетка, уникална шоколадова композиция!

Общи условия

Активация на акаунт