Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 52

• 43 017
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Направих си "голямо междучасие" и поразгледах тортите назад.
Поздравления за мишоците на Ласкова, страхотната маса-мечта на всеки мъж на Каарамелка, бебчето на Дестини - както и "кафето за двама" - тия двамата са се скрили под дивана, май  newsm78..... Laughing, книгата на Пепи и русалката на Мактуб, иконата на Стаси, зайчето и паунчето на Роди, Спънджа на Краси, пътьом похапнах от парченцето на Петя, кошницата и рулото на Барчела, циците на Рая са суууупер мечта /хахахаха/. За тортата на ВиолеткатаБлю вече казах.....
Съжалявам че ви покарах на кирилица, ама междучасието ще свърши, докато превключвам....
Фотоапарата ми е оправен и пак ще си снимам на воля!!! newsm68

# 256
  • София
 Влизам само да честитя на рожденичките, довечера ще гледам и чета.

happy bd Мими, Виолетке желая ви най- вече здраве всичко друго ще си го постигнете newsm51

И приятно изкарване на празника lalalala

# 257
Violetblue и mimito newsm59  Gift
Виолетке тортата е ммммммммм, а пък и щом е Трюфел няма какво повече да говориме.  Heart Eyes

Ванче пеперудата е върха!

# 258
[color=red]И от мен 4естито на Виолет и мимито!
Много здраве, радост и семейно Щастие[/color]   
  bdbaloni bdbaloni

# 259
petia_tag, Албена, thedragonbg, Maktub, eli_c, irinka28, dimitrina73, Rumya, Elena K., barcela, pokahontas, destini, stasi76, niko_leta  Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

Дими, слънце, само ти забеляза първият ми опит за бордюр, с който много се гордея, защото си ми харесва как го направих  Laughing

Тортата се изяде всичката и много, много се хареса на всички  Whistling

# 260
  • Пловдив

Дими, слънце, само ти забеляза първият ми опит за бордюр, с който много се гордея, защото си ми харесва как го направих  Laughing

Аааааааааа, не съм съгласна  Naughty Веднага след твоя пост от сутринта е моят с похвлите  Wink

Виолетче, много хубаво шоколадово изкушение с много хубави цветя и бордюри  Simple Smile

# 261
  • Балчик
Честит рожден ден на рожденичките. Да сте живи и здрави.   bouquet  bouquet  bouquet

# 262
Честит рожден на двете ни очарователни кулинарки!Да са ни живички и здравички и да продължават да ни радват с красотите!

И аз видях бордюрчетата-много са добри.
Албенче, ще те стига Виолетчето  Naughty

Уф, аз отивам да цапам тегджерите, че ще правя едни бонбониииии....  ooooh!

# 263
Върнах се да гледам торти, какви красото се сътворили.
само да не изпусна някой, моля не се сърдете, не е нарто4но.

Пепи ,  твоите торти са както винаги перфектни, а тортата с ангел4ето е върха.
kaaramelka , тортата за девер ти е страхотна.Бири4кта, мезето , оригинална, доста оригинална. С какво моделира?
destini ,недей да скромничиш.Прекрасни са ти тортичките. Тази с бебенцето  с какво покритие е? На мен ми предстои да правя днес и утре торта за бебе, но аз не мога да моделирам, така 4е ще измисля нещо.
Рая, Виолет, също разкощни торти
Дестини, тортата паун , какво е това покритие и как го направи. Исками се и аз да се пробвам с нещо такова.
Ван4е пеперудата е готина, 4ак си помислих, 4е уиндоуколорс ( тези за прозорците), а тя от какво е? 4ака се да исъхне и после се отлепва ли  или как?

И да ви кажа в4ера и днес за първи път правих маршмелоус фондан. Видя ми се лесно, разтегливо и еласти4но. Съхранявам го във фолио и кутия да видим като доиде вреето да го разтилам да не ми изиграе някой номер.

Преди да разтилам да помеся ли малко за да стане гъвкаво или ще се наложи да го слагам в микровълновата?
и втори въпрос.
Искам още таз ве4ер да напеавя пандишпановите блатове, как да ги съхраня за ден или два?
Или пък да си помогна с крема и да го направя днес, а утте пандишпана и сглобяване?

# 264

Аааааааааа, не съм съгласна  Naughty Веднага след твоя пост от сутринта е моят с похвлите  Wink

Виолетче, много хубаво шоколадово изкушение с много хубави цветя и бордюри  Simple Smile

Ауууу .... всички знаем, че съм късогледа, но явно трябва да отида на контролен преглед...  Embarassed  Извинявай Пепи   bouquet

silrai ще има още мнооого да се уча, но вярвам, че майсторките ще кажат, че като за първи път е добре  Mr. Green

# 265
Алоооооооооу!!!  Гледах новините -  и по радиото и по телевизията никъде не казаха че Виолеткатаблю правила първи опити!!! И то успешни!!! Да беше ни казала ти....... и само за сведение, видях ти и бордюра.... и кълдъръма.... и най-искренно и злорадо ти завидях колко си добра. Crossing Arms  hahaha
Аз нали си имам метални накрайници от 1 седмица и само това гледам сега....... Shocked
niko_leta - Пеперудата е от бял и натурален кувертюр. Прочети на първа страница за трансфер-а да не пълним тук с повтаряни неща. Честно казано, черно-бяла на мен ми хареса много повече. Ама шарена пеперудка искаха хората.... и шарена си получиха.

# 266
Страхотни торти има пак.

И аз идвам с една,но за домашна употреба и затова е наблегнато на вкуса,а не на вида  Embarassed .
Цък.
Пандишпанови блатове,напоени с Бейлис,крем от масло и варено кондензирано мляко,върху него - сметана и сладко от горски ягоди.

# 267
  • София
Преди да разтилам да помеся ли малко за да стане гъвкаво или ще се наложи да го слагам в микровълновата?
и втори въпрос.
Искам още таз ве4ер да напеавя пандишпановите блатове, как да ги съхраня за ден или два?
Или пък да си помогна с крема и да го направя днес, а утте пандишпана и сглобяване?

1. Да, помеси малко, няма да имаш нужда от МВ, ако не си го държала в хладилника, ако ли да, може ми от малко месене ще се стопли и ще стане нормален.
2. Ако си напнавиш блатовете сега, можеш да ги съхраниш, след като добре са изстинали, завити в хартия за печене и после прозрачно фолио, може и да ги сложиш добре завити в алуминиево фолио във фризера, твърдят, че така ставали по-лесни за разрязване после, не се трошали толкова и т.н. Това със замразяването съм го правила, но трябва да ги оставиш после доволно време да се размразят хубаво, така, както са опаковани Simple Smile

# 268
 bdbaloni baloni Честит Рожден Ден на Виолетката и на Мимито !!! Flowers Bouquet

Да сте живи и здрави и мноооого щастливи!!!!! Hug

# 269
  • София
Честит Рожден Ден и от мен на violetblue и Mimito с пожелание за много здраве и късмет!  bouquet

Мишел+ ние вчера имахме събрание в детската и казаха торти само със сертификат, а от 1 юни до 1 септември никакви торти не се допускат дори и със сертификат. И се пази парче от тортата 48 часа, ако стане нещо да се даде за анализ. Иначе за РД на Ели в детския клуб аз си правих тортата, просто ги помолих, казах им че няма да има яйца в крема и така. Желанието и старанието ми бяха огромни, много щеше да ме е яд, ако някой друг я беше правил. То си е отговорност на родителя.

Общи условия

Активация на акаунт