Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 52

• 43 006
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Албенка, Бамбинка МалинкаPeace Peace Peace
Албенка  Hug благодаря за разясненията за сметаната -

# 181
Бъни,kaninova,Албена,Дими,niko leta,благодаря ви за милите думи!  bouquet

Албена,страхотни торти!

Бамбинка Малинка,много сладко барби!

Пепи,дано ти пратят снимки на тортите,че и ние да им се порадваме.

# 182
Ето я и тортата за моя племенник.Не се получи така както исках,но какво да се прави,такива
са ми възможностите за сега.Но няма да се отказвам,следващата торта ще е по-хубава.Simple SmileИсках цялата да я шприцовам със сметана по на Албена рецептата,сложих и захар,но се разтича на 5-та розичка,явно не правя нещо както трябва или може би иска много тренинг.Та тортата трябваше да представлява път с кола на него.Трябва да имате голямо въображение,за да видите колата,но се надявам поне децата да разберат,че е такава. Embarassed
, а тук можете да видите и още снимки на тортата http://www.byyb.snimka.bg/album.php?album_id=132536&pid=8086975
А и всички тори,който сте показали са невероятни,надявам се и аз скоро да започна да ги правя поне на половина добри като вашите.

# 183
Момичета,благодаря на всички за пожеланията за дъщеря ми!
irinka-честита ви годишнина на патерица!Великолепна торта!
Албена - страхотни са и двете торти!
dimitrina-тортата беше подарък-изненада.Дъщеря ми е фенка на карибски пирати и затова е такава тортата.
bambinkamalinka-много ми хареса барбито.
Пепи-сигурна съм,че и питката и тортата са уникални,както останалите ти неща.
by-тортата е хубава.Пожелавам ти,следващата да е още о-хубава.

Показвам ви тези цветчета,които направих за проба от дъвчащ бонбон,тъй като скоро четох за такова нещо.Разтопих го малко в МВ и става много лесно за моделиране.Може да се сложи върху всякакво покритие.Но според мен е само при екстрени случаи-за малки украси,тъй като за по-голяма ще трябват много бонбони.

# 184
Здравейте момичета!!!
Не съм влизала от две седмици и имам доста да чета....
Да покажа тортат от ЧРД на дъщеричката ми и се връщам назад да чета.

# 185
  • Plovdiv->Toronto
Това са мишките които шият рокля на пепеляшка, боже колко труд си хвърлила, даже игли направени от станиол  #Crazy  bouquet  Shocked ...

# 186
laskova страхотна торта.Супер идея.Много ми харесва.
bambinkamalinka,Албена,by,cana,irinka много хубави торти пак бе хора.

irinka честит празник и много сладък семеен живот за напред!

Цитат
Пепи,дано ти пратят снимки на тортите,че и ние да им се порадваме.

Благодарности на Atalanta, за рецептата на Сахера.

Хайде да ви покажа и моята торта за РД на девер ми
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=239383&pid=8088976

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 18:25 от kaaramelka

# 187
  • Варна
Здравейте,момичета.От доста време не съм се включвала с торта,но поне се опитвам да ви следя.Не зная въобще кога ще мога да направя тортичка,понеже започнах и работа и не ми остава почти никакво време.Но както и да е,сега искам да изкажа моите адмирации към всички.Но в момента тортата на laskova направо ми взе ума-браво.

# 188
  • София
laskova , kaaramelka, Bambinkamalinka ,by   smile3501

Сега обаче аз как да си покажа резила Embarassed

има и още една, но ми свършиха батерийте, ще я кача утре. Всъщност вече мога да я покажа, но нещо ми е постничка украсата Thinking

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 19:24 от destini

# 189
  • София
bambinkamalinka, чудно барби
laskova, kaaramelka, страхотни са тортичките
by,добре е станала тортата
destini,какъв резил, бе жена? Много си е сладка тортата

Аз днес правя Царица Шийба по рецепта на Atalanta, утре ще снимам и покажа  Simple Smile

# 190
  • Банкя
а КРАМЕЛКА ТИ МЕ РАЗБИ.
кАК Я ДОКАРА ТАЯ РИБА-СУПЕР.ТО И ДРУГИТЕ НЕЩА.
браво страхотно-за мъж трудно се избира.
Та по този повод да ви питам : за погача може ли да се носи торта и какъв де е мотиза горе долу.Бебето е мъж.

# 191
  • София
tarlio разбира се че може да занесеш,нали се хапват само сладки нещица. А мотива трябва да е бебешки baby_neutral

# 192
Това са мишките които шият рокля на пепеляшка, боже колко труд си хвърлила, даже игли направени от станиол  #Crazy  bouquet  Shocked ...
Какво ли не правят майките за децата си, особено такива сръчни майки каквито има в тази тема Hug.Очарована съм.Приказка за всяка малко госпожица.Да ти е жива и здрава и много слънчеви детски дни  bouquet
kaaramelka - тортата за девер ти е страхотна.Че и биричка, че и мезенце Peace.Халбата как я измойстори newsm78 от какво е?
destini - въобще недей да скромничиш.Прекрасни са ти тортичките Hug.
Ву - Недей да се косиш.Разбира се ,че е кола Peace.Ще я харесат децата убедена съм Hug

# 193
Влизам набързо да разгледам какви торти сте измайсторили и да ви поздравя разбира се всички, фантастични са всички торти  smile3501 smile3501 smile3501, как ви идва на ум да ги правите не ми е ясно, да ги измислите, пък да ги направите  newsm78 , невероятни сте продължавайте все така да творите и да сте вдъхновение за такива като мен   bouquet  bouquet  bouquet
Аз не се знае кога ще смогна да направя пак торта, но ще ви следя да знаете  Wink

# 194
  • София
Много продуктивен ден! Браво момичета!

Пепи, разкажи поне каква беше тортата Simple Smile

destini, семплата торта ми допада много - бордът е много подканващ Simple Smile)

kaaramelka - толкова реалоподобна риба и чаша - много добре, а в купата са пуканки, нали?

laskova, напълно те разбирам за желанието да задълбаеш така в детайлите...поздравления, да ти е жива и здрава дъщеричката и дано винаги помни тези мили жестове - тортите на мама Simple Smile

by, колата е почеве от очевидна, за работа с шприц не съм събрала още смелост:) Пиши за детската реакция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт