Шампанско с радостни сълзи, че ново ОКТОМВРИЙЧЕ пак се появи!

• 12 935
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
мен не са ми добри резултатите от глюкозотолерантния тест, въпреки ограниченията  Cry не са до тавана завишени, ама са завишени даже повече от преди.явно съм си с гестационен диабет  Sad незнам, омръзна ми вече и не ми се ходи повече по лекари.цяла бременност си изкарах супер, сега накрая кво стана... а нямам никакви оплаквания-само едно:отида ли някъде на изследване, все нещо ще ми намерят  Sad ooooh! #2gunfire #Cussing out

# 256
Адина, то не ти ли е вече късно за гестационен диабет...В смисъл, на тоя етап освен да се роди по-едричко бебе - други рискове има ли?

За твоя и на Пуки съвети относно гадовете - апартаментът е чисто нов! Чаршафите са чисто нови също и естествено прани преди употреба! Няма нищо дървено, освен вратите - ПВЦ дограма, ламинат, мебели от мдф! Килимче имаме едно-единствено декоративно и то го донесохме доста, след като се появиха гадините... направо съм в чудовищна чуденка!
Отгоре на всичко според мен хапят денем... защото винаги откривам плюските вечер, преди да си легна! Тоест, ако ни хапят вкъщи, е в кухнята и всекидневната!

# 257
Параход напълно възможно е да са и бълхи. Не е задължително да имаш животно вкъщи. Напълно достатъчно е да си се разминала с някое необазпаризитено животно и да са скочили върху дрехите ти и от там вкъщи. Хубаво би било, ако успееш да издебнеш момента, в който усетиш хапенето върху себе си и да разкриеш какво ви яде. Успех  Peace

# 258
Капучино, като се появиш, пиши. Помня, че днес имаше среща с Яков да ти каже как ще раждаш. Шики, не беше ли и ти днес на ЖК?
Не, аз съм в понеделник! Благодаря, че питаш Simple Smile! Силно се вълнувам от новините на Капучино обаче. А някой не знае ли нещо за Ел? Дали вече си има бебче?
Параходче, дали наистина да не се консултирате с някаква фирма против вредители? Много гадно ми звучи това с гадините! Какво е туй чудо?! А бълхите правят едни такива зачервявания като петънца, но не се подуват. А и те се забелязват по-принцип, особено ако толкова често хапят! Дали е възможно?!

# 259
Честити бебки Александра на Elichka_mama и Йоанна на nevidimata
Честити момченца на elli78,  на Miss Fairy и на мама МимиСофия
Много щастие и радост да им носят!!!

И аз да се отчета след прегледа - бебчо тежи около 2 700, обърнал се е надолу с главата и гръбчето е вдясно, но за съжаление се налага да раждам секцио заради проблеми с очните дъна. Казаха ми на 8.10 да отида в болницата и оттам нататък да ми кажат какво ще се прави.
Започна да ме надува шубето и то яко и вече е наложително да подготвям сакчето, което все отлагах досега.

# 260
  • Варна
Честит малък, голям Миро на мама Мими
Ама какво перфектно бебе е отгледала-браво Мими    bouquet

И аз чакам Капучино да каже как е ситуацията с бебонката
Току-що се връщам от 3-часова разходка с много вървене и стълби, долу на плажа беше адска жега, че и голо бебе имаше на пясъка. Уморена съм и туй то.
Ще чакам, пък когато реши да излиза-тогава.

Сега да си заджуркам един белтъчен бъркоч за моята диета и да си опъвам краката
Доки каза,че ако пренося ще ме чака само 5 дни и после се мятаме на системата-засега избягвам да мисля за този вариант
Днес залагахме с майка ми и мъжа ми дати,на които ще се ошушули грахон-големи са оптимисти  Laughing-единия каза 7ми, другия 8ми окт, аз заложих за термина си, обаче на която и дата да се роди-аз печеля най-много  Laughing

# 261
Параход ами и аз мисля, че е късно ама уж риска е да имам диабет по-натам, ама...
то вътре бебето всичко притиска и организма ти вече поиздиша, нормално е все нещо да се разбрица  Rolling Eyes newsm78

за буболечките незнам  newsm78 и мен навремето ме хапеха доста някви гадинки-най-вече по краката, така и не разбрах какви точно са-бълхи, паячета ли, даже непомня как изчезнаха.но си мисля, че имаха общо с едни кувертюри по леглата /от естествена материя/ Thinking

# 262
Прекрасни бебчета си имате, дами! Simple Smile Честито на новите мами и да ги радват много слънчицата им.

При мен, слава богу, всичко е добре. Днес пак гледаха тоновете и казаха, че са си много добри даже. Само дето ме наплашиха така. Момичета, умирам за сън, а не мога да спя изобщо вече. Зомби в действие съм. Госпойцата, три часа разходка със стълби...да не родиш нейде там по пътя, ей! Simple Smile Иначе и при мен облозите вървят с пълна сила. Даже се чудя дали да не припечеля някой друг лев като букмейкър. Simple Smile

# 263
  • София
Здравейте на всички!
Честито на всички нови мами! Много щастие им желая!
Момичета пуснах снимки на Николета, обаче не знам от късе се надписват, моля някой да ми ги надпише  Embarassed
Всички бебета са толкова хубави!!!
Еличка чакаха голяяямо бебе, пък то ги изненада  Simple Smile
Аз съвсем не съм в час, защото бебка не ще да се буди да яде и аз се боря с нея като прасе с тиква..  Cry

# 264
Cappucino, айде бе, от кога те чакаме Laughing! Браво за добрите новини! Много се радвам, че тревогата е фалшива! Звучиш доста по-спокойно Wink. А това със съня не знам...аз напоследък както никога си спя супер добре! Ставам само по 2-3 пъти на нощ, което е невероятно постижение! Ама има време, ще видим като се заизнизват дните как ще се чувствам!

# 265
  • Варна
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО МОМЧЕ НА МАМА МИМИ   bouquet

А с Ел какво стана? Явно на никой не е писала  newsm78.

Cappuchino, страхотни новини  Hug и хич не се чуди ами започвай да приемаш залозите  hahaha.
Шикимики, и ние с Elissa сме в понеделник на ЖК, та ще докладваме групово  Mr. Green.
Госпойце, ама и ти голяма разходка си направила днес.. аз само 2 часа бях навън и едва се прибрах.. не знаех, че вече ми е трудно да вървя толкова, ама и жегата беше  Whistling

# 266
Еленце, последните две снимки са на Ники, нали? Надписах ги! Много е сладка малката кукла! Hug

# 267
  • София
ииии Шикимики, много благодаря!
Аз съвсем не се ориентирам в света вече, не мога да се наспя и ми е сложничко в тоз живот  Laughing

# 268
Здравейте мами и от мен  Stop

Честито на Мими.Да е жив и здрав малкият Миро и да радва много мама и тати.

А сега и аз да се отчета след днешната консултация;кръвно 110/80,бебо е 2800,но моята док ми каза,че плацентата ми била"узряла та презряла" ooooh! та след 2 седмици ще ме чака да ходя да раждам  #Crazy,не са ме гледали за разкритие и по добре  Laughing.Общо взето така ми се проточи консулталтацията.

Всъщност Гери ми се губи тя беше за 14.30 май  Thinking

# 269
Мими, честито! Браво за големият юнак! Да ви е жив и здрав.
Браво за прегледите на останалите!
 smile3525 newsm51 1stroller
Трикс, и Криси само реве, днес педито ми каза, че явно не го дохранвам достатъчно и си взех чайче на ХИП.

Искам да питам мамите с дечица как преценявате като кърмите по колко е изяло бебчо? Аз днес пробвах да се изцедя от едната гърда едва докарах до  55 мл. А не знам по колко трябва да яде(((( Помагайте, моля ви!  Cry

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 18:11 от ina.gg

Общи условия

Активация на акаунт