През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 007
  • 359
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Хриска, прекрасна малка шаферка си имаш - с красива прическа, с красива рокля и с невероятни очи! Да расте здрава и щастлива, малката хубавица!
А твоите очи са толкова тъжни...  Hug

Анджи, честит рожден ден на твоя красив младеж!
Да пори смело водите на ясли, градини, училища, университети, работни места, президентства, да увеличава непрекъснато полезния товар, да не го е страх от бури и пирати!  Hug

А на теб - много слънце, и обвити детски ръчички около врата ти на зелена и безгрижна поляна!

Глоре, честит рожден ден на твоята майка! Да е здрава и да те слуша! Simple Smile

# 31
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЪЧИ , ПЖЕЛАВАМ ТИ ЕДНО ПРЕКРАСНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ,МНОГО ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ
 Heart Eyes

Хриска дъщеря ти е страхотна, казвам го за пореден път ,една невероятна малка принцеса ,а когато порасне  с  тези големи сини очи колко момчешки сърца ще разтопи не е истина  Whistling  Wink Hug

Ники
Hug

Честит рожден ден и на майката на Глори и ,аз и пожелавам същото,здраве и догодина на рожденния си ден да гушка внук или внучка

# 32
Аги, честит рожден ден на твоя сладък Лъчи! Да расте здрав и безгрижен. Много радост и гордост да носи на цялото семейство  Heart Eyes

Глори, честит рожден ден на твоята мама. Да е здрава и винаги до теб!

Хриска, има страхотни очи твоята кукла  Heart Eyes

# 33
Глори да ти е жива и здрава майчицата още много година, а за другия и рожден ден от сърце ти пожелавам да я направиш баба
Шер как ти е ухото миличка, мина ли вече
Светле мини да кажеш дзак и да ни разкажеш за твоите малки мъже

# 34
Мило Лъченце, честит рожден ден, голямо момченце! Да светят с този прекрасен щур блясък очичките ти за радост на мама, тати и кака!

Честит празник, Аги! Прекрасните ти слънца да пълнят сърцето ти с много радост и да греят в дните и нощите ти с топлината и обичта в очичките им!   bouquet

Глоренце, да ти е живо и здраво майчето! Да имате повод да се чувствате заедно и скорошна радост, не само в изпитанията на живота!  Hug

Хрисе, Цвети е прекрасна!

# 35
Глоре ,да ти  е жива  и здрава майчицата! Дано скоро я зарадваш с детски смях и плач !

# 36
Глори, да ти е живо и здраво майчето! От сърце й пожелавам една красива внучка в най-скоро време!

Зори, сетих се, че ти ходеше при някакъв д-р, дето ти изписваше биЛКИ. Д-р Желязков ли се казва? Братчедката е ходила при някакъв Желязков и й е дал билки... Толкова искам да забременее, дано да й помогнат...

Поздрав от Бела- едвам я удържам, много иска да ви пише:)
дж3ьж4г32ць                                                                                     
Й                     ЦЦ                  У6  М Ф Д Й ЙЮ

# 37
Първо да пожелая много късмет на всички в новата темичка и много положителни емоции.

Хриска, имаш си една малка красива принцеса. Нека много да те радва. Изкарали сте страхотно, радвам се за теб, дано поне малко си се откъснала от лошите мисли.

Честит рожден ден Лъчи! Щастливо е бизгрижно детство желая.

Рени, не се ядосвай миличка. Та то детето не знае още къде се намира и какво се иска от него, как да се настрои толкова бързо от игрите към учението.  Hug

# 38
  • София
Аги, честит празник. Да е жив ,здрав и палав любимия Лючко.
Чесит рожден ден, мило дете. Да радваш цялото семейство и да
не спираш да се смееш.  Hug

# 39
Nefertity  Heart Eyes Hug Добре съм, миличка. Ходих на лекар тази седмица. Залепило се е. Слуха ми е наред. Просто травмата е била наистина голяма и на косъм да стане още по голяма. Обясниха ми че някакъв слой /лигавица/ липсва и не може да се възстанови. И сега трябва да си го пазя ухото цял живот. Мъжо не трябва да ме бие, щото при един по силен шамар може пак да се спука  Mr. Green, не трябва да се гмуркам в басейни и морета на повече от метър. Пък аз обичам  Sad От вълни трябва да го пазя и въобще ... да го пазя... Но на този етап си се чувствам както и преди. И косата вече си мия спокойно само едно памуче със специален крем слагам вътре.  Grinning

# 40
...Поздрав от Бела- едвам я удържам, много иска да ви пише:)
дж3ьж4г32ць                                                                                     
Й                     ЦЦ                  У6  М Ф Д Й ЙЮ

Joy Joy Joy Ех, че умница е нашата Бела! Какви хубави писма пише, пък и смислени! Само да ми падне, такива целувки има да й хвърлям, направо не е истина! Много-много е сладка...

А дъщеричката на Хриска е направо красота! Като я гледах с тези големи сини очи, се сетих за Феята със сините коси от Пинокио. Имах една много красива книжка с цветни картинки и там феята беше с огромни красиви сини очи. Та и Цветото така! Пък и аз имам слабост към сините очи, мъжът ми има много красиви и съвсем ясно сини очи. Дано ги предаде на децата ни!

Как ги раждате такива красиви тез дяца, бе-е-е! Ми те са като картинки! Искам и аз така-а-а...

ЧъРъДъ на Лъчко!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 14:26 от asja

# 41
Лъчко,честит рожден ден ! Бъди здрав,щастлив и палав,за радост на всички ! Весел празник,мило дете!

# 42
  • Варна
Честит рожден ден на Лъчи! Да е все такъв красавец и да радва много мама и тати!

Глори за твоята майка да е здрава и усмихната и скоро да стане баба на сладко внуче!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 14:46 от fever

# 43
  • София
Благодаря ви много, сладки мои!!!
Да ви се връща!!!

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 16:46 от Angela

# 44
  • София
Честит празник на сладък Лъчи!Да расте здраво и много щастливо дете! Heart Eyes

Глори
,честит празник на майчето ти - да е здрава и да се радва на много внуци и правнуци!  bouquet

Шерче,радвам се,че всичко е наред!

Ники,да от този Желязков бяха и моите билки и съм доволна,пих ги даже през цялата бременност.Пожелавам и успех! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт