През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 031
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
  • София, "Младост 3"
здравейте, лек хубав и топъл на чувства уикенд ив желая

# 226
angels_zg, много сте си хубави. аз червени бузки не видях, значи може и още. Simple Smile
Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А познайте аз с коя фрумска красавица имах среща днес! Бела е изключително лъчезарно и усмихнато бебе! Все е засмяна! Ние пък им поревахме! Mr. Green

Зоренце, истинско бижу си имаш ти! И колко е доволен от банята само! Laughing

# 227
Не възможно - мисля си, че бях коментирала възхитата си от шегаджията Жорко и мама му, но явно е било наум.  Embarassed
Ейджъл, смях се от сърце на радостта от включването в семейната шега, която видях в очичките на Жори!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И голичък също е много вкусен!  Grinning
Светланко, не си човек ти - само чакаш да ти дойде на крак някое крехко агнешко.  Crossing Arms То бива да си толкоз лакома, че чак ненаситна значи.

Аз тази седмица съм ергенка и ще се отлежа без да се броя за голямо мекотело, плужек демек.  Embarassed

# 228
Зори и Жори, много сте сладки. Абе вие да не сте от едно семейство? newsm78 Много си приличате по червените рогца и грейналите лица. И аз червени бузки не видях, но блясъкът в очите се вижда и не ще да е от виното.
Светланке, ама ти си много облагодетелствана, като живееш в центъра на България. Идват ти важни гости...Аз ще чакам да пуснат пътя за Гърция през Маказа и тогава ще съм ви на път за бялото море Mr. Green
Ритке, намини да кажеш как расте Лора.
 Hug Heart Eyes

# 229
Ох, не мога да стигна да пиша... Прибрахме се от Хисаря по живо- по здраво. Очаквах да си почина. Не се получи. Даже май по-изнервена се върнах. Но така ще е занапред, трябва да свиквам:)))

Обаче видях едни големи сладури- един пораснал Вики и негово умалено копие Дарко Heart Eyes И една сияеща мама Светланка! Изпълниха ме с едно такова топло чувство, и сега като си спомня за срещата с тях и ми става хубаво. Мъчно ми стана за сополивото носленце на мънинкия, дай боже бързо да отмине. Само дето беше за кратко, но е добър повод да идем пак:)

Иначе Бела я накиснахме и 2та дни в басейна. Много се радва, не се бои от водата за сега.
Ето я:
http://kikiniki.multiply.com/video/item/18
Пак прекалих със снимането /към 150 парчета Crazy/, ама за сега не съм  качила снимки. Скоро, скоро...

А защо никой не пише тук??????? Rolling Eyes

# 230
  • София
Ехааа,Ники - благородно ти завиждам,че си видяла сладурите Дарко и Вики!
А Бела е страхотен бонбон - изгледах всички клипчета! Heart EyesМного и харесва във водата,истинска рибка е!
А водата топла ли е?Аз имам възможност да водя Жори тук безплатно на басейн всеки ден-даже има часове за майки с деца.Обаче малко се колебая заради инфекции и т.н.,а пък водата е 28 градуса,което ми се струва студенко за бебе. Thinking

# 231
Пу,пу Ники, страхотни сте просто Hug.
Напълнихте ми душата....
Радвам се много и тайно ти завиждам, че си видяла Светланката и мъничето.И аз трябва да отидя да ги видя.
Би ли ми споделила подробности за хотела, в който бяхте отседнали - цени, условия, услуги...такива неща, ако може.

Фивър, много прегръдки  Hugна теб и положителна енергия Hug.

Рони, да знаеш, че много ти се радвам Hug.

Момичета, може да не пиша честичко, но ви следя изкъсо Peace.

# 232
Ех, тази Бела-хубавела .Ами тя си е май и зодия Риба, така че нищо чудно на уменията и във водата Laughing.

# 233
Къде сте всички? Лелеееее, все едно бомба е паднала тук! Това ще да е щото си изтървах аз задълженията на Класна! Ма ще да ви стягам де!   Mr. Green ще почна поименно да търся отчет аз!

Ние сме още с хрема, ама това не ни пречи да скитаме де!  Mr. Green
Имам въпрос, който ще отправя тук, че нали не пиша в отчетни, та затова няма къде. Предварително се извинявам за спама. Някой знае ли може ли да се поставя ваксина на бебе с хрема. Утре малчо е на ваксина и ме е страх, понеже хремата още не е минала. Аз и с личната ще говоря де, ама ако някой знае нещо по въпроса, да дава акъл. Пуснах търсачака, ама нема нищо! Confused
Такива ми ти работи при нас. Смъркаме си, скитаме си, пилим си нервите с домашните на Вики и тъй! Айде, ваш ред е! Всички да се отчет бързо! Съм ли или не аз Класна пак да попитам!  Crossing Arms

Ренка,Бела не само че е Риба, ами е и родена на 12-ти март!  bowuu bowuu bowuu

# 234
  • София
Светле,според мен детето трябва да е напълно здраво и сигурно ще я отложат.Дано се оправи бързо Даренцето! Hug

# 235
 Светле, за ваксина не само бебето трябва да е здраво, ами и всички около него. Моята педиатърка винаги преди ваксина преглежда бебето от-до, гледа гърло, преслушва, после ме пита дали сме здрави вкъщи и едва тогава ваксинира. Плюс това Дарко сега го чака Пентаксима /или комбинацията от двете по ЗК/, а те дават странични реакции понякога. Така че според мен ваксината ще почака. Тамън да не го боцкат милото Heart Eyes

Асе, спахме тук:
http://vila-terziev.hit.bg/
В нета я намерих. Не беше лошо, ама ние много не сме седели там.  Цената беше доста прилична- 35лв на вечер. Ходихме на басейна на хотел Аугуста. В джакузито водата е топла, в нея Бела се чувстваше прекрасно. Опитахме се  да я топнем в детския, който е доста плитък, обаче се оказа по-хладен и тя се разплака. Но не съм сигурна дали заплака от температурата или се стресна от едни деца, които крещяха вътре.
А пък ти си доста близо до Светланка, можеш да се поразходиш:) КОга ще идваш към София, нас да ни видиш:)

Упс, обърках се... Дарито го чака хепатитната ваксина, не Пентаксим, ама другото написано си важи, нищо, че по-лесно се понася.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 00:08 от KikiNiki

# 236
 Heart Eyes

Благодаря ви!  Hug Значи ще си чакаме!
А аз да ви разкажа Вики колко шантава мама си има. Май ще излезне верно твърдението, че мозъкът изтича с кърмата.   Peace Събужда ме малчо по тъмно за цокане. По едно време се присещам, че покрай срещата с Ники в неделя Вики не си довърши домашното по английски. Реших, че няма да я бъде тая да ходи без домашно.  Naughty Та Вики писа по тъмно и в полузаспало състояние. Беше картинка.  Grinning Дотук добре. ама когато детето съобще, че е почти готово и аз решавам да го похволя и да го успокоя, че днес няма да иде неподготвен, се сещам, че днес той всъщност изобщо няма английски.  Mr. Green Баща му си умря от смях. И аз също.  Вики - не! Защо ли? newsm78
Ето какво може да довлече недоспал кърмачески мозък! Mr. Green

# 237
  • София
Леле Светлану,шъ умориш дитето мъ,ни тъ ли е срам. CrazyДа цункаш Вики от нас с Жорко и ако продължаваш с тоз терор,ще си го вземем за наше братче! Hug Mr. Green

# 238
То на Вики на гърба и сто урока са малко. Леле, дасксалке класнаааааа Naughty То детето че е батко, и това ли трябва да търпи?!  Crazy
Гледай поне следващия път да не му спретнеш писане на домашни в някоя нощ на събота срещу неделя.

Асенце,  Hug Hug Hug. Още си чакам запознанство с теб.  Heart Eyes

Клипчето с плувкинята Бела не мога да го гледам, чак довечера.  Crossing Arms

# 239
Честита 8-ма месечинка на Бобчо:)) Днес видях един сладур с нови обущенца:) Пожелавам му скоро да тичка с тях:)

Светле, не му е лесно на Викито. Не му стигат даскалите в училище, че и една у дома си има Heart Eyes В училище поне нощем не го юркат Mr. Green

PS. Качих снимки от срещата в парка на Бела с Лора и Бобчо:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8459377

Не бях виждала снимките на Невена, мноого е сладка,пораснала, пухкавка, само за мачкане:)))))))))

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 23:05 от KikiNiki

Общи условия

Активация на акаунт