През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 036
  • 359
  •   1
Отговори
# 210
Светланке, ето я истинската торта Мое творение. За съжаление не можах да видя реакцията на Петър, защото се беше промъкнал зад баща си и я беше видял. Тошко каза, че много се е накефил. Ама нещо днес детето нямаше грам настроение - направо като парцал се влачеше (или пък са му потопили целия търговски флот).  Дано не се разболява, че ще се гръмна вече.
Лека нощ, че вече съм гроги

# 211
Светлюшко, има маалка вероятност петък да тръгнем към Хисаря. Било близо до Карлово казват...

Аничка, тортата изглежда супер! Браво на майсторката. Дано е здравичък рожденика, просто да се е уморил от емоции- все пак рожден ден е имал човека...

# 212
Аз само да ви докладвам, че Ренката е добре. И звучеше добре, но й се скарах, че така зачезва. Малък проблем с нета си имат, но ние не мож` страдаме заради такива подробности.
Същото се отнася и за млечната Рита. Съвсем се губи на моменти.

# 213
Къде сте бе, хора??? Едвам намерих темата, къде чак беше слязла!

Ние днес ще пътуваме за уикенда. Малка Бела ще я водя да прави чипи-чипи на минерален басейн:) Много гушки на всички!

# 214
Ники,приятно прекарване.Много целувки на Бела.Да се попляскате добре.

Наистина темата е поизостанала.Повече в другите теми се пише тия дни.

# 215
  • Варна
KikiNiki, приятно изкарване и много поздрави на незабравимата хисарска яйчена салата! Simple Smile

# 216
  • София
Ники,приятно изкарване!
Ние сме по разходки,че има слънчице,а толкова рядко се случва тук. Grinning

# 217
KikiNiki, приятно изкарване и много поздрави на незабравимата хисарска яйчена салата! Simple Smile
И на вкусната тиква в "Европа", и на гигантските кебапчета в "Цезар".

# 218
KikiNiki   Hug  Весел уикенд ,завиждам ви благородно Blush Heart Eyes

eat eat eat

А моят уикенд май ще се окаже доста тежък моя мъж май ще свърши с боядисването и за мен остава веселата част clean clean Mr. Green
Да ви се оплача вчера как паднах  на улицата / там където има най-много хора естествено/  Crazy слава Богу на колене и двете са ми жестоко ужулени ,аз не се изплаших толкова колкото двама минувачи , които се втурнаха да ме вдигат от земята и да се вайкат Laughing

# 219
  • Варна
helenka, полекичка сега, че наближаваш финала! добре, че не си се ударила по-лошо.

# 220
Хеленка, важното е, че няма последствия. Аз  бременна с Вики имах този приятен навик - да се търкалям по стълбища!  Mr. Green Вероятно за това сега той е така кьопав.  Peace

Та така - аз тези дни ще щипя Белини бузи т.е. на Бела бузите.  Mr. Green
Брей, кви неща имало по нашия край!  newsm78
Зоренце, как е малкият мъж? Освен че скита с мама по разходки! Laughing Намачкай го мнооого силно от мен!

Аничка, браво за тортата!   chef  Кажи сега как е баткото? Дано се е разминало боледуването. И един въпрос - как използваш сребърната вода, че аз днес купих, ама не съм убедена дали и как да я ползвам.  newsm78

# 221
Здравейте момичета!
Ние бяхме днес на доктор, поплакахме си малко при боцкането и ни направиха забележка Embarassed. "Да разредите малко храненията!" Деница е станала 62 см, 6.300 кг. Незнам как точно ще разредим храненията newsm78, като след 2 часа цялата й ръчичка е в устата. Иначе нощем си прави 10 часова пауза.
Ники, за сега приятно ви цамбуркане в минералните води на Хисаря, но после ако може една професионална консултация: Деница има на венеца си нещо беличко и твърдичко, като пъпчица. Пада се точно над мястото, където трябва да се появи второто зъбче горе в ляво. Личната ми вика да съм го покажела на стоматолог...
Хеленка, и аз се бях изтърсила от една стълба в 5-6-ти месец, но добре че Господ ни пази.

Hug Heart Eyes и приятен уикенд на всички!

# 222
  • София
Хеленка,много кофти,но важното е ,че всичко е наред!Аз също имах едно кофти падане в 6-ти месец-за щастие без последици(освен за яко разранените ми ръчички).

Лили,хич не ги слушай тия лекари.Жори също на 2м. беше 6400.Тук същи ми викаха да намалим яденето,ама да дойде тя да го гледа като е гладен.До 4-5-ти месец си ядеше по 7 пъти.

Светле,благодаря добре е.Расте и дивее,ръце не ми остават,но хич не се оплаквам,защото всяка минута с него е огромно щастие за мен. Heart Eyes
Ето две снимки от тая вечер:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8374203

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8377115 - да не си помислите,че ми е ушатко,неее от диадемата е. Mr. Green(а майка му е с червени бузки,щото винцето не прощава  Blush).

# 223
  • Варна
angels_zg, много сте си хубави. аз червени бузки не видях, значи може и още. Simple Smile
А защо така решихте публично да си покажете рогцата?  Mr. Green

Ехо, дами, знам, че е студено, но не заспивайте зимен сън, обаждайте се по малко!

# 224
 Stop Здравейте и от мен.
Радвам се, че всички са добре.
Хеленка, внимавай, мила, не остана и за тебе  Hug  Добре, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт