През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 039
  • 359
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден Пепи! - Весел празник и щастливо детство!

Светле  Hug
Много ти се е насъбрало милинка... Дано нещата се наредят бързо. Да сте здравички, да преборите коликите и да ви стига времето за повече неща.
С коликите и ние бяхме на ръце и на гърда, но в най-тежките дни сменях капките. Не съм се консултирала, просто си мислех, че може да е привикнала и да не й действат на Дени. Бях взела САБ-Симплекс, Еспумизан и някакви на билкова основа.
 Heart Eyes Hug

# 196
  • Варна
Честит рожден ден на Пепи! Желая му щастлива предучилищна година, здраве и много любов!

Момичета, снощи ви сънувах. Бяхме се събрали на центъра да се видим, но заваля дъжд и Светланка ни закара с кола до МОЛ-а.  Mr. Green

# 197
Ники, сега да не сложиш Белка на диета.  Wink
Момичета, снощи ви сънувах. Бяхме се събрали на центъра да се видим, но заваля дъжд и Светланка ни закара с кола до МОЛ-а.  Mr. Green
Mr. Green. Защо ли така се е получило?  Grinning Преди няколко седмици аз сънувах, че Лилибон ни е отвела на някакво много красиво място - хем планинско, хем просторно, хем хората се бяха постарали да ни посрещнат.  Grinning
Чакайте да издам две скромни дами какви неща са направили.   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes http://konkurs1.multiply.com/photos/album/85

# 198
  • Варна
Много са им хубави творенията на дамите! Особено ми хареса синята картичка с ангелчето на Анджи.

Момичета, ... нещо ми е тъжно и празно... ама така е, като Светлето не идва да ме вземе и закара в МОЛ-а!

# 199
ронко, мерси  Heart Eyes Hug Просто се пробвах, аз лично.
Много ми харесва как растат цифричките в подписа ти  Wink
Асе, тя Ели явно няма да може за срещичка щом не пише. Искаш ли утре да пием кафенце следобяд. Времето е разкошно, трябва да се възползваме. А пък и на мен ми писна в квартала, така или иначе мисля да се поразходя към центъра  Wink

# 200
  • София
Рониии, нищо не може да остане скрито от теб. Wink

Ами момичета, аз искам и в планината и в Мол-а. Свиркайте като сънувате такива неща и аз да участвам. Mr. Green Поне насън...

Лилибонче, ти на Светланата сега не можеш да разчиташ за разходка до Мол-а. Mr. Green  С празни торби ще си останеш... Но кажи как да ти понапълним душата? Това искам с цялото си сърце. Hug Пиши ми, ако искаш на ЛС. Тук съм! Hug

ПП. Картичката с Ангелчето, ако бъде избрана, а и да не е, съм я посветила на нашите скъпи, непрежалими дечица, които и на тази Коледа няма да са с нас...физически Cry, но нашите сърца и души ще са при тях повече от всякога. Praynig

# 201
Лилибонче,  Cry Hug Hug Hug. Вече изчете цяла година без Криско. Сякаш вчера, сякаш цяла вечност.  Cry

# 202
[Асе, тя Ели явно няма да може за срещичка щом не пише. Искаш ли утре да пием кафенце следобяд. Времето е разкошно, трябва да се възползваме. А пък и на мен ми писна в квартала, така или иначе мисля да се поразходя към центъра  Wink
Да-а-а! Искам! Към колко горе-долу?

# 203
Честит Рожден Ден на пораснал батко Пепи! Да е жив и здрав и да напредва в белите!
Аничка, ти ли сътвори тортата?  newsm78

Моите герои са малко по-добре.  Grinning Интересно - аз се разболях преди малкия, а още съм болна. Искрено се надявам той да има силен имунитет и да няма проблемите, които Вики има!

А за МОЛ-а - ми няма проблеми бе! АМа това с шофирането -  newsm78. Всички тук знаят, че съм горд притежател на титлата най-некадърен шофьорMr. Green Ама имам идея как три от изброените ви желания - планина, пазаруване и аз  bowuu - могат да се осъществят.  Peace И трите ги има на едно място. Mr. Green

Лилибонче, силно гуш от мен, другарче! Затвори очи.... другото знаеш...  Hug Hug Hug

# 204
[Асе, тя Ели явно няма да може за срещичка щом не пише. Искаш ли утре да пием кафенце следобяд. Времето е разкошно, трябва да се възползваме. А пък и на мен ми писна в квартала, така или иначе мисля да се поразходя към центъра  Wink
Да-а-а! Искам! Към колко горе-долу?

Да ,да вие си се вижте ,а аз когато мога ще звънна и пак ще се видим Wink Hug Много ми се насъбра нещо ,ремонта вкъщи ,шетане ,освен това и в офиса стоя защото майка замина за Италия ,няма да е скоро тва с мойто идване иначе мерак не ми липсва  Wink Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТИ ПЕПИ   :bouque

Светле радвам се ,че сте по-добре  Hug и ви пожелавам вече никакво разболяане Heart Eyes

# 205
  • Варна
Дишам, дишам! Споко! Ако реша да припадам, ще е най-рано на 26 октомври - тази двойно фатална дата.

Абе Светле, ти хем караше, хем Дарко ти беше вързан в слинг отпред, не ще да си лош шофьор! Добре, че имунитетът му е по-добър от на мама, ама гледай да не се шашкаш много, защото децата усещат и веднага някое се тръшва болно.

# 206
  • София, "Младост 3"
Шерче, хубави картички и на другите са много сладки
явно терапията ти с фото-шопа е продуктивна, дано ти отпуска и душата
видях твой пост по назад в темата - за гузната ти съвест за това, че не винаги нервите ти издържат с детето
държа да споделя, че и с мен е така
вярно аз имах само проблемни бремености и проблеми със здравето на децата - но въпреки това уж би трябвало да съм по-търпелива...уви нищо такова
толкова ме е свила шапката напоследък, че днес сина седи и играе и вика, че количката му се казвала "идиот"....сещаш се къде и от кой го е чул...
с мъжа бяхме в Червен бряг -ми бяхме атракцията в града като се развикаме по децата...хората ни гледаха като извънземни или по-скоро като душевно болни....
обаче това забързано ежедневие когато мъжете ни ги няма по цял ден - ама буквално щото като липсват 14ч не знам какво остава след къпане, спане и ядене....
когато си сам срещу целия свят с дете или две на ръце в буквален и преносен смисъл...в този случай лично аз вече откачам...
така че споко - не си сама, а днес видях и друга млада и интелигентна майка, търсеща алтернатива на стоенето в къщи - явно не всеки може да се отдаде на стоене в къщи и гледане на деца...
целувки и много ти дойде нещо напоследък, но вярвам цикъла скоро свършва и ще ти бъде по-добре

# 207
Мерси, Наде  Hug Аз си знам, че всичко е нормално ама  Confused
Определено детето е най важното нещо в живота ми, но не мога да се отдам единствено и само на майчинството. Не съм такъв тип човек, искам развитие. Освен това е ясно, че децата растат и стават все по самостоятелни и все по малко зависими от нас. Въпросът е да открия това което наистина искам да правя, защото както казах и преди - загубила съм себе си някъде по трасето....
От 2 дни положението е по добре. Вики беше толкова ящно дете, а от месеци кара само почти на кисело мляко и това гонене с лъжицата допълнително ме изнервя. Днес си изяде всичката манджа, вече се бях отчаяла и се чудих що ходя до кухнята изобщо.... И не се е напикавала от 3 дни  Flutter Пу-пу... Дано излезем от цикъла  Crazy
Асе, на линия съм, ще ти пиша на лични  Hug
Купията ти е пълна. Исках да ти пратя моя телефон.
Предполагам, че ще е към 4 часа някъде. Зависи кога ще легне и стане Вики.  Ти до колко си на работа? Не искам да те задържам. И как ще се прибереш после?
Иначе от нас до Джумаята ми е 20 минути и там ще е удобно да се видим, после ще решим накъде.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:04 от cher

# 208
  • София, "Младост 3"
мон Шери,, всичко ще е ок
аз да питам - обичките на малка златни ли са и с какво закопчаване и от къде...
щерката загуби една златна обица вече и съм в чуденка какви да й търся
мерси предвалително
апропо - приемам съвети от всички...питам Шерче щото на снимката малката  е със сладки обеци

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 07:49 от catnadeen

# 209
Наде, тези обици, които се виждат на снимката са златна, да. Много са сладки, във вид на капчица са, и вътре с бели камъчета, но за съжаление едната я изгубихме на морето. Закопчаваше се отзад, не знам как да го обясня  Sad Може би е по удачно да са халки, за да не се откопчават толкова лесно. Обикновено като я събличам и я закача с блузката те се откопчават. Сега сме с други, но и те са със същото закопчаване. Ние от кръщенето поне събрахме няколко чифта, та разнообразие има  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт