През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 040
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
Дано скоро се почувствате по-добре всички, ремонтът и коликите да приключат и да ни светне старата Светланка!  Hug

Ааа, аз съм си старата Светланка, с акцент върху стара. Качих още две снимки на Даренце и Вики в албума. За толкова имам време.  Grinning

# 181
  • Варна
Сега ще се червя за зле подбраната дума!  Embarassed А всъщност искам да  Hug и жалко, че не съм наблизо да ти помогна с нещо.

# 182
Здравейте, другарчета.

Имахме пълен със събития уикенд, та не успях да се добера до клавиатура, но искам да поздравя Бела, Борко и Дарко (сещате ли се, че имаше един такъв герой от култовото списание "Дъга") за месечинките. Специално на малкия голям мъж Дарко му пожелавам да се оправя бързо.

Без да знаете, много ми помогнахте с дискусията за щурите хлапета, защото през повечето време и аз издивявам сама с изключително енергично диване. Ясно, че в скоро време почивка няма да има (Шерче, Веси, Аги, Ники   Hug), ами да не се чувствам виновна, че понякога съм на предела на силите и нервите си. Вечер като успея да я приспя, направо се просвам с облекчение в леглото и почти винаги си казваме с мъжа ми "Ама е много сладка". Да са ни живи и здрави хуните.

Светле, много ти се е насъбрало. Съжалявам, че не можеш да разчиташ на помощ, но не се ядосвай на "недосетливите". Ако ще е помощ от немай къде и после 100 години изтъквания и натяквания, ами... по-добре без.

Асе, и мъж ми ги приказваше такива за спането, ама аз отначало се ядосвах, после оглушах селективно. Обаче още първата нощ като се прибрахме вкъщи реши да спи в стаята - аз го пращах оттатък (че той наистина става много рано), той казваше, че иска да е при нас. ЖЗ април вашият татко ще запее съвсем друга песен  Peace

Честити дрешки на тумбаланките Рони и Фивка. Аз панталон така и не си купих, преправях разни ластици, ама най-практична ми се струва идеята на Ники за тирантите. На всички останали коремчета - погал и браво за хубавите резултати на Нефертити. Силве, стискам палци одисеята по кабинетите да приключи бързо и с добри резултати.

Исках още да пиша, обаче мозъчните ми гънки сериозно са се изгладили  Embarassed.

Hug Heart Eyesна всички

# 183
Здравейте и от мен. Гледам много празници съм пропуснала. Честито на всички празнували - много здраве и късмет на всички ви.
Тъй като по-късно едва ли ще успея да се врътна тук, още от сега залагам почерпката по случай РД на по-големия звяр - Петър.

Борката вече пази сам равновесие прав без да се държи за нищо. Прави по 2-3 крачки и после залита напред. Понякога усуква краката и тупва на дупе, но става все по-добър и по-добър в придвижването на 2 крака.

Светле, не се обвинявай, че си изтървала дечковците да се разболеят. То времето е толкова смотано, че малко хора ги подмина. Ей го на Борето - цял месец се влачи с едни сополи. Ама откакто му слагам сребърна вода и капки от клеева тинктура в нослето е почти оздравял за има-няма 2 дена. Оздравявайте, че да не се изнервяш допълнително. А за помощта - казах ти и преди. Или сама си поискай или пращай Вики за обгрижване или пили на Митко, да вкара "маминка" в правия път...... Успех на този фронт

Радвам се и на добрите отчети в кореместата тема.

# 184
Честит рожден ден на батко Петър, много здраве и щастливо детство

А на Борката пожелавам скоро да тичка здраво стъпил на малките си краченца
Светле, беше ми домъчняло за тебе. Дано Вики и Дарко скоро да оздравяват и да се оттървете и от коликите и кученцето да се върне  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 07:31 от Nefertity

# 185
  • на дъното
Чаестит Рожден Ден на Петър да бъди много здрав и щастливо детство
Браво на Борката за смелите крачки.
Лек ден на всички  Hug

# 186
  • София, "Младост 3"
Чаестит Рожден Ден на Петър да бъди много здрав и щастливо детство
Браво на Борката за смелите крачки.
Лек ден на всички  Hug

и от мен

Анжелка, пускам децата от днес и моята щерка може пак да ухажва сина ти...
ще се радвам да се видим някой ден

лек и хуба ден ви желая, липсвахте ми и ви мислих

# 187
Ейййй, супер! И днес си имаме ден-денник!
Пепи, да си жив и здрав, да разпръскваш все така усмивки и чар в изобилие, приятелче!   Heart Eyes
Аничка, честит празник и на вас - двамата виновници Пепчо да го има!   bouquet

Фивче, честити ти придобивки - да те греят и да ти носят радост, когато ги обличаш.   bouquet
Меченце, много-много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на вас с малката енергична Мецанка.
Аз да си кажа отсега (че да има после кой да ми го напомня де  Laughing) - искам много енергично овне-щуравче. Не мога да пазя диети и това е единствения начин, по който си се представям в добра спортна форма.  Grinning
Светълке,   Hug Hug Hug. Цун на двамата ти мъжаги.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ще да ме извиниш, но къде са перфектните мерки на Дарко след консултацията?
Къде изчезна виенската ни Рени? Thinking

# 188
Честит рожден ден на Пепи.Да е здрав и много добър батко,и от време на време да слуша мама и тате

Рони,мисля че ще се сдобиеш точно с такова.Моята племенница е родена на 21 април,когато си и беше и датата и да ти кажа няма такова чудо.толкова е енергична, постоянно търчи,няма нормално спокойно ходене при нея  ooooh!Така че се приготви от сега  Laughing

# 189
Честит празник на Аничка, да ти е жив и здрав рожденика, да е все така добър батко и все така да те слушка Mr. Green

Рони, внимавай какво си пожелаваш:)
И аз си мислех къде изчезна Рени, откак си замина за Виена не се е включвала...

След вчерашната консултация резултата е 6,500 и 67см. Бавно, но славно растем на грамчета:) Голям успех- за един месец цели 300 грама:) На мама слончето  261uu

Вчера гушках две синеоки бебета  eat

# 190
  • София
Честит Рожден Ден на Пепи!
Весел празник за цялото семейство!

Рони, ако случайно овнето Heart Eyes е малко по-послушно отколкото си пожелала, ще ти отпускам Лъчи за час-два, нЕма да се пУашиш, ще те вкараме във форма. Mr. Green

С Рени веднъж си драснахме две изречения по скайпа, ама първо аз и писах, а нея я нямаше, после обратното, така че нямам много инфо.

# 191

Пепи ,бъди здрав,  бъди весел , бъди едно щастливо дете !

Честит празник  и на теб Аничка ,да те радват много малките юнаци! Grinning

# 192
Честито на празнуващите!  bouquet
Момичета, желая ви ден изпълнен с добри новини и положителни емоции! Hug Heart Eyes

# 193
Момичета, желая ви ден изпълнен с добри новини и положителни емоции! Hug Heart Eyes
Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 194
  • София

Честит празник Пепи!Да си здрав,щастлив и много игрив!!

Общи условия

Активация на акаунт