През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 022
  • 359
  •   1
Отговори
# 255
Мили ми другарчета, някоя от вас да си има индрише, че ми трябва много спешно? Явно на някоя добра дама от Шопско ще й бъде опасан при добро желание от нейна страна.  Crazy

# 256
  • Варна
да ти пратя една саксия от Варна? ако куриерът ти още е тук?

# 257
На мен днес ми е ден за размааазване от кеф. Първо се накефих на фотосесията на Ники и на всички сладки бебчовци и порасналите момиченца и момченца, а следобед Деница  ми се смя с глас (за първи път) и то  в продължение на 5 минути. Изобщо не съм за гледане в момента, хиля се и подсмърчам като...Много съм щастлива и го пожелавам на всяка жена.
 Hug Hug Hug

# 258
eee, Рони, до миналата зима имахме и изсъхна и баща ми не насади повече:(( да не си намерила бели череши да вариш сладко Mr. Green

Лили, за това дето описваш в устата на Деничка, идея си нямам за какво говориш без да съм видяла, обаче предполагам костта е по-надута точно там. Поне аз така си го представям. Едва ли е нещо плашещо. А това със смеха с глас- няма такова щастие за една майка.. Напоследък като я къпем и я сапунисвам с гъбка и явно гъбката я гъделичка и така сладко се смее, ама няма как да я снимаме, че единия я държи, другия я сапунисва, че как подскача Crazy

А Лора расте с дни. Бобчо беше в добро настроение, докато го гушках. И проведоха диалог с Бела, ама само те си знаят какво си казаха Mr. Green

# 259
  • София
polar_bear ,празнуват да.Ама нещо не мога да намеря толкова малък костюм,все са за 3г. и нагоре.Купих и една шапка.Тук е много хубаво навсякъде -тикви,черепи,вещици,метли и т.н.Много яко настоение създава.
Фивче,много сладко бебче,скоро ще си има и другарче в игрите!
И аз чакам моята кума тези дни да роди.
Lili,наистина е страхота детската усмивка,толкова миличко ти става на душата. Heart Eyes

# 260
Lili_X, честит ви първи гласовит смях на Дени Heart Eyes! Да не спира.
Вчера забравих да се застъпя за Класната. Вий пък сега какво я нападнахте - нали все пак правилното дете е вдигнала да пише домашни  hahaha
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Съвършено права си, Меченце. Как не се сетихме.  Joy
Лилибонче, още е при вас. Обаче ще го довърша, ако трябва да със саксии да го удостоят.
Никче, да беше за сладко, но не е. Моето татко пак си е уредило от нещо криза подагрова. И мама като голям билколюб и читател, както и голям почитател на медицината на Димков е решила да го лекува с каквото е прочела. А на нея само за лекарства и лекари й дай да чете. Мама-хипо си имам (хипохондриче ми стана милата тя). Но пък много готино си се гледат де. Особено ако тати каже "ох" и настава голямо обгрижване. Mr. Green
Пък сутринта с мамката се чуваме дежурно по телефона и изневиделица жената ми казва, че й се налагало да мине през нас. Сякаш някога сме й казвали, че не може. Сякаш жилището ни не е на мама и тати.  Laughing Но ми хрумва, че нещо не толкова спешно й се е накъдрило в ума. Даже съм се сетила и какво точно. Изрично й казвам да не пипа нищо около занемарената хигиена напоследък. Секундата мълчание насреща ми е ясна - познала съм мисията, която си е навила. Прибирам се у дома и гледам, че е жулено много усърдно и здраво. Сега си имам и измити прозорци. Явно вече няма да получава информация, когато зет й заминава в командировка. Тъй де, не мога да си изкривя душата и да не кажа, че съм й ужасно благодарна   Heart Eyes за отмяната, но и здравето й е по-скоро крехко отколкото крепко.

# 261
  • София
Леле момичета хич не мога да стигна до форума да изчета написаното от вас,
само мятам по едно очо на последни публикации.
Ронка в нас имам индрише , ще трябва да се виждаме явно, само го подрязвам че много бързо расте.
Ние ще водим Лора до Гърция, и в понеделник се връщаме.
Относно смеха на Деничка, да ви е честит, ние от известно време си се хилим с глас и
с баща и също се размазваме от кеф, и Весела е свидетел на гласовитото.  Grinning
Ники, Лора и днес ми е променена.
От последната ни консултация мерките са ни:
6,700 кг- 62 см. Расте с часове.
Биха ни ваксината в бедрото, поквича малко чипоносата, но в прегръдките
на баща си се успокоява много бързо. Довечера като си пристигнем на село, пак ще гледам да попиша.
Рони кажи какво правим с индришето, Мило?

# 262
  • Варна
Тъй като всички явно са хванали гората и не се вясват в темата, да я побутна в правилната посока. Simple Smile

# 263
  • София
eat eat eat Как да не ги изядеш всички бебоци и Лора и Дарко и Жоро абе всички са такива сладурковци ,да са ви живи и здрави и много да ви слушкат.Добре ми започна деня с тези хубави муцунки Heart EyesБлагодаря

Еленче, а Бобчо не го ли щеш, и той е сладък за папане.  Mr. Green

Мечко, Лора не само върви по стъпките на Неви, ами сигурно и я задминава.  Heart Eyes
Херко, хайде и ти една красота да заформиш със Сержа, за кога да ви чакаме.  Naughty
Рони, само на кърма сме, ха дано и на това да си останем докато не почнем и захранването.
Скоро ако чипоносата позволи , мога и снимки да накача.  Joy

# 264
Мило, ти що нямаш време за форума?  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha
За индришената измишльотина на мама ми ще знам какво ще правим след като посрещна твоето Мило. Предполагам, че сватята е намерила нужното на сватята й.  Grinning
Вие с татко слон да пазите и охранвате старателно шишавата ми любимка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голямо мълчание е тука.
Сега ще гледам снимки.  Grinning

# 265
Рони, понеже моя татко също е с подагра, някой му беше казал, че магданоза също помагал. Той си сади магданоз на село и опасва огромни количества:) Може да дадеш на твойто тате няколко връзки да опасе. Не мога да кажа, че много му е помогнало, но пък знае ли човек.........

Лилибонче, страхотни красоти и представени по много интересен начин Heart Eyes

Много ми липсва, че не пишете по-често...айде включвайте сеееее!

# 266
  • Стара Загора

Херко, хайде и ти една красота да заформиш със Сержа, за кога да ви чакаме.  Naughty
Че агресивното малка красота ли е  Crossing Arms Mr. Green Колкото хубав - толкова и палав. Сега нещо от нещо или от някой се е стреснал и реве през нощта...предната нощ разбира се сержа го нямаше не сме спали цяла нощ. Само приказка разказвах - дядо вади ряпа /щото друга незнам Mr. Green/ Снощи като си дойде сержа от Ямбол и заспах в 21ч. и спах днес до 08,30ч. Shocked
Днес отивам да си купувам книжка с приказки да не се излагам пред детето Mr. Green Той до сега не обръщаше внимание на приказките но явно му е ред...пък и му се полагат вече приказки де Wink
Сега по мъжки двамата се успокояват и наслаждават един на друг - аз вече съм предмет за Слави щом баща му е тук Twisted Evil Crazy

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 08:57 от Хера

# 267
Херка,има една много хубава детска книжка "81 приказки за животни",аз я купих за Марти ,но той не и се впечатлява още,но на мен много ми харесва.

# 268
Вече имаме ходещи крачета. Верно, че на дълги разстояния го няма, ама вече метър и половина два си ги минава. И като гледам не го е страх да пада. http://picasaweb.google.bg/anayankova/mhRMnH#5261054785401984226

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 14:40 от Anichka

# 269
Ей ,Аничка много е сладък Борко.
Честито Ви прохождане!!! Да ходи ,да бяга без много падания  ви пожелевам .Ако не сте правили прощъпулник ,време е вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт