През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 022
  • 359
  •   1
Отговори
# 270

Честити първи смели стъпки!
Все така смело напред!
ама е много сладък този Борко, пу-пу

# 271
Аничка, вече всичките ти мъже са на собствен ход - ЧЕСТИТО!  Grinning Бързи и здрави крачета на последното проходило момче! Да го водят накъдето си поиска, но не и към техниката у дома.  Simple Smile 

Лилибон, прекрасни снимки. Обаче който пусне снимки след Ники, все ми се губят в окото на количество.  Mr. Green

# 272
  • Варна
Аничка, браво на юнака! Пристъпя смело и стабилно, така да му върви и в живота!

Ох, скапах се миене, триене, сега пека сладкиш и чакам приятелка на кафе. Тийнката драсна, половинката ми спинка, а аз си седя насаме с мислите ми, което не е много препоръчително.

Рони, мерси! Как си ти, прояде ли вече нормално?

Да кажа в тази тема, че ще стискам и аз палци на Ladybebi другата и по-другата седмица. Всичко трябва да бъде наред и двете сестрички да се радват на две прекрасни бебенца!  Praynig Hug

# 273
# 274
  • Варна
Аничка честити ходещи крачета
Lilibon много красиви снимки. Майка ми е родом от Трявна и ми е любимо място.
Benii Марти е папкащ сладур  Grinning
Ники мъчно ми е, че минаха 2 седмици, а още не си ми получила писъмцето  Cry. Сигурно се е загубило някъде  Sad

# 275

Берни, Без шега - дояде ми се! И бебето и онова, което е в чашата!  Mr. Green А какво е то впрочем - явно е многофункционално - и за ядене, и за  игра става!  Peace
Лилибон, гуш от мен специално! Heart Eyes А как беше сладкишът? Grinning
Рони, как е татенцето ти? И аз имам индрише, ама не виждам как да го пратя? Ама ако кажеш - ще го изумуваме. А за майчето ти - ми те мамите са така -  все гледат да ни отменят. Да са ни живи и здрави!  Heart Eyes И аз се вълнувам прояде ли ти вече нормално?  Hug
Аничка, айде честити ви ходещи крачета! А тези на мама да са здрави, че да тичат след тях! Ей сега става весело при вас!  Grinning
Херка, и Вики имаше като по-малък един такъв период -плачеше през нощта! Но то беше, защото сменихме спалното помещение! Спаси ни една малака нощна лампа, която стоеше все включена!
Рита, мацинко, все така да ни радвате с наддаване! И браво на мама, че само с кърма постигна тези резултати!  Peace Набори я бебонка Лора от мен!
Лилинце,Честит ви първи смях на глас! Да съпътства малката кукла през целия й живот и да има много поводи да се смее така! Heart Eyes
Аги, Весенце, Ася, къде сте?

Вчера забравих да се застъпя за Класната. Вий пък сега какво я нападнахте - нали все пак правилното дете е вдигнала да пише домашни  hahaha
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Съвършено права си, Меченце. Как не се сетихме.  Joy

Кой пък ви каза, че от първия път съм улучила детето, а? hahaha hahaha hahaha

И сега да се похваля. В сряда на консултацията се оказа, че Даренцето ми е 5,350 кг. Т.е. от изписването е качил 1,400 за 34 дена. А аз се притеснявах, че не му стига кърмата. А, да, и е 58 см. А, да, и ми се усмихва вече!  Grinning

Използвахме максимално хубавото време ние и се наскитахме да съберем слънце. Ма май вече няма да има.  Confused

# 276

Да са живи и здрави всички празнуващи днес! Да Ви е славно името и да си го носите дълги години !

# 277

Аз да почерпя за моя именник днес, много си го обичам , да ми е жив и здрав и дано този път да успея да го направя щастлив татко. ЧИД с пожелание за много здраве, късмет и любов на всички празнуващи днес. Ася, да ти е жив и здрав именника,  newsm78 дано не сбъркам, Светле честит именник и на тебе

# 278
Да са живи здрави Митарашковците на три наши мили съфорумки! Имената от правнуци да си ги чуват!     bouquet
Лилибонче, много, много гуш от мен.  spoko

Херко, кАОлиция са си направили твоите момчета. Банда са, какво да ги правиш?  Hug

# 279
Честит празник на именяците. Да са живи, здрави и да прославят името си.  Hug Hug Hug за всички в този хубав слънчев неделен ден.

# 280
  • Варна
Честит Имен Ден на празнуващите! Пожелавам много здраве и късмет!

# 281
Честито на именяците!!! Много щастливи да са!

Берни, нашия стол за хранене е същия. Доволни ли сте?

Фивърче, и на мен ми е много мъчно пък! Писмо по пощата ли беше или като колетче, ако е второто да ходя да си го търся...

Аничка, честито ви бързоходни крачета! Идва началото на другия месец, ще ги инспектирам колко са бързи лично, само да е хубаво времето!

От известно време учим Белка да маха за чао и вчера бяхме при свеки и като й казвам: Махни на баба за чао и тя наистина взе да маха... та се чудя дали беше случайно или пък не... Heart Eyes

# 282
  • София
Честит празник на именниците!Да са здрави и много щастливи!

Аничка,честити сладки ,ходещи крачета!

Бени,Марти е голям сладур! Heart Eyes

Светле,все така да расте Даренцето! Hug

Ние вчера бяхме на разходка в Лондон - само двамата и си изкарахме супер! Mr. Green

Ето и малко снимки: http://www.zorencetod.snimka.bg/album.php?album_id=301037&view=2

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 14:49 от angels_zg

# 283
Честит имен ден на празнуващите днес!Желая им много здраве и щастие!

Ники,доволни сме от столчето,ама май скоро ще трябва да го прибавя към вещите за следващото бебе.Марти вече не иска да седи в него.Застоява се по 5 мин.,обръща се и се изправя и повече няма сила,която да го върне там.
Зори,снимките са страхотни
Светле,браво на Даренцето,все така да расте и да слушка  Hug

# 284
Благодаря ви за пожеланията, момичета!
И от мен Честит празник на всички именници днес! Да са ни живи и здрави!
Зоренце, ми  слънце, ти си станала по-слабичка от преди бе! Издавай тайната бързо! И нали все не съм в час - вие какво правите в Лондон пък? newsm78
Ники, Бела вече си е съвсем осъзнато човече!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт