Ех, дойде и този час, първи клас да почна аз!

• 25 526
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
НЕзнам за вас ама моичкия  ме изкара извън нервии вчера  писали сме домашно от 5 тетрадки .На въпроса ми какво прави в занималнята той вика МИ ПИША КАК КАКВО Shocked #2gunfire #Cussing out

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
ДУбрУ утро  smile3507 От днес започнаха часовете на групи по ИТ и Танти е в 1-ва група, т.е. от 7.30ч  ooooh! Боже, как ми се спи.

АнМари, не е само Диана така. В петък пратих Танти с чисто прани дрехи. Отивам следобяд, бяха навън. Събрали се 3-4 момичета, постлали си с връхните дрехи в прахоляка(Констанца беше постлала жилетка и елек), поседнали и рисуват  ooooh! "Мамо, ще си изтупам после"  Crazy И моЙта не е от спретнатите, хич не я вълнува с какво е облечена, само да й е удобно за в тоалетната  Mr. Green

Вчера пък ме ядоса, защото едно момиченце й купило някаква световна простотия от лавката-гривна от измислени бонбони. Тя Танти си поискала, де. Та, днес ще връща пари и съм й дала 1лв, но за нещо смислено(сок, солети...).

# 212
  • София
Привет ви  Laughing
Домашното на Ники всеки ден го проверявам дали е написано, за да не се наложи наведнъж да пишем - и без друго знам, че ще изхабя двойно повече нерви...
Аз пък си мисля, че спретнатите и чисти момиченца останаха в миналия век  Laughing , просто сега нещата са други/и по-добре/...ще дойде ден, когато и вашите девойки ще се заинтересуват от облеклото си Grinning
Виж, момичета да говорят глупости и простотии - не го възприемам.Като си помислиш, как не осъзнават, че най-вече себе си обиждат...Проблема е във възпитанието, дадено им от родителите ...

# 213
  • На черешата
И нашия тати много се занимава с децата.
Проверяват домашни докато аз готвя вечерята,пишат допълнително,той и подвърза и част от тетрадките.
Боричка се с малката,негова грижа е и приказката преди лягане... Peace
А за дрехите,Дарина е кокона и много се пази напоследък.Суетна е повече отколкото трябва за дете на тази възраст. Confused

# 214
  • София
Aз на изцапани дрехи вече не се ядосвам. Нали и двамата са ми по "заведения", така че съм предвидила по един чифт дрехи на ден.
Домашните упорито си ги пишат в занималнята. Laughing Уж щяха да са много, плашеха ни, че нашата госпожа дава повечко домашни, но засега не е така.
Не ми се е оплаквал досега от конфликти в училище, но те голяма част от класа се познават от детската, пък и моят не е особено впечатлителен.
Таткото се занимава с воденето в училище и дисциплинирането. Иначе засега по учебните въпроси аз си го следя.

# 215
Добро утро и от мен Simple Smile. Гита Ог, много ранен час имате, аз моя го събуждам в 7,30, ако имаше толкова ранен час направо щеще да спи върху чина.
Виж, момичета да говорят глупости и простотии - не го възприемам.Като си помислиш, как не осъзнават, че най-вече себе си обиждат...Проблема е във възпитанието, дадено им от родителите ...

Не само момичетата, аз не възприемам и момчетата да говорят глупости и простотии. Слава богу в градината нямаше деца, които да го "научат" на грозните думички. Не знам обаче в училище дали ще е така. Засега най-обидните ни думи са "глупак" и "тъпак", което се ядва, няма нищо по-грозно от това малко дете да говори цинизми.

# 216
Гита Ог, много ранен час имате, аз моя го събуждам в 7,30, ако имаше толкова ранен час направо щеще да спи върху чина.

Този им е нулев, за това. Днес за първи път са така, защото до предните пъти не им беше готова залата(имат си чистак-бърсак нови компютри с плоски монитори  Mr. Green). Явно РС-тата не са достатъчни, за да са заедно целия клас.

# 217
При нас положението с външния вид е добре. Пази се, както и учебниците - нали са с костенурките нинджа - няма как Mr. Green. А таткото...... веднъж два пъти се намеси  - опита се да му обясни някои принципи на изписване на ченгели и очертаване на фигури , с което тотално го обърка, защото това беше възможно най- сложния начин! ooooh! От тогава не се меси пряко в обучението. Само за укротяване на опърничавия!

# 218
  • На черешата
Малииии,ако има час в 7:30,ще трябва да я будя в 6 часа.  ooooh!
Това е безумие,някой мислил и недоизмислил. Whistling
 Въпреки,че като се замисля едно време нашите часове започваха винаги по това време,ама аз живеех на 5 мин. от училището. Thinking

# 219
нас ни искат всяка сутрин в 7,40 ч едвам ставаме всички, малкия се буди, закусваме и тръгват
баща й я води
от няколко дни се тръшка че иска на занималня, опитвам се да и обясня ама напразно...аз си занм какво ми струва взимането всеки ден и дребния напред назад

# 220
Малииии,ако има час в 7:30,ще трябва да я будя в 6 часа.  ooooh!
Това е безумие,някой мислил и недоизмислил. Whistling
 Въпреки,че като се замисля едно време нашите часове започваха винаги по това време,ама аз живеех на 5 мин. от училището. Thinking

Е, ние живеем до у-щето, та не съм толкова за жалене, де  Crazy

# 221
  • На черешата
Аз моите трудно ги будя.
Стават децата,ама ги виждам колко са унили и отпуснати,не че майка им е по-добре.  Mr. Green

# 222
Ние сутрин също ставаме в 6, трябва да сме в училище в 7,40. Не е лесно на детенце, то и на мен не е лесно. Обаче вечер в 20,30 Криси е измита, в пижама и към леглото - няма никакъв пазарлък за лягане. Сама си казва, че и се спи и хоп към леглото. Да отчета плюсовете на ранното ставане  Mr. Green

# 223
  • На черешата
Ооооо,и моите си лягат рано и веднага заспиват.
Преди пак си лягаха рано,баща им е въвел строга дисциплина в това отношение,ама ги чувах как си шушукаха дълго след това.Сега са заспали в движение,преди главата да е стигнала до възглавницата. Mr. Green

# 224
Сега са заспали в движение,преди главата да е стигнала до възглавницата. Mr. Green

и Габи е така Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт