Ех, дойде и този час, първи клас да почна аз!

• 25 531
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И Дияна определено вече не е нощната Фтица, която беше преди. Понякога и преди 8 заспива, та се налага да я вдигам за вечеря.
Сутрин става лесно. Днес й прошепнах на ухото "хайде мамо, че ще закъснееш за у-ще" и тя сънено рече "ама ти защо не ми каза по-рано!" Simple Smile

# 226
  • Ланкър, планините Овнерог
Пфффф, Констанца продължава да е нощна Фтица. Ляга не по рано от 23ч, като не заспива веднага. Но пък сутрин не е трудна на будене.

# 227
Лелее Гита Ог как издържа до 23.00. Лъчи в 21 е вече в леглото ивече все по-рядко се шушка и си играе като лятото. Заспива като отнесен, сутрин става доста трудно Sad

# 228
  • Между гори и планини
У дома отдавна е закон децата да си лягат в 21ч.
Единственно лятото правя компромиси, когато сме на вън до по-късно.
Така, че - Сънчо, баня и Лека нощ!

# 229
И моето първолаче до 21.00 вече спи,а сутринта трудно става  smile3524 newsm46

# 230
  • Ланкър, планините Овнерог
Каквито родителите, такива и децата. Не е като да й пречи късното лягане. Сутрин скача като войник. Беше на около 2.5г, като се отказах да я мъча да спи на обяд. Лягала си е и по-рано, но пак заспива много късно. За мен като малка спането на сила ми беше голямо наказание.

# 231
мъка си е ранното ставане  Crossing Arms малкия после заспива към 9,30 ч, и става да тичаме да се взимаме

# 232
И мойта щерка е от по-палавите и буйните, за които външния вид е последна грижа, да не кажа направо никаква грижа. Laughing Имаше един период преди време, когато се ядосвах, ама отдавна ми мина. В детската градина гледам веднъж едни момиченца, седнали на пейката, ама едно към едно във вида, в който са ги довели сутринта майките им, блестят от чистота и спретнатост. А на мойто дори цвета на дрехите не можеш да познаеш, ревеше ми се, а госпожата ми вика:  - Абе как може, радвай се, ми тя щерка ти не се е спряла, тича, катери се, играе, затова е в тоя вид, какво искаш, да седне на пейката ли?!  Радвай се, че е толкова жизнено и палаво детето! Права беше. Даже вече си мисля, че ние с тия щерки сме по-късметлийки от майките на по-спретнатите и суетни момиченца. Вие представяте ли се сутринта да ми се тръшне, при минус 15 градуса примерно, че иска да ходи с ей тоя тънък чорапогащник и тая къса пола?!? Mr. Green ooooh! Тия екстри са ни спестени отвсякъде, което си е голямо преумущество. Никакви претенции към дрехите си няма, каквото й купя и облека, това носи, а че прилича на прасе като я прибирам, е, много важно, да не пера на ръка, мятам в пералнята и айде.

# 233
Моят пък е конте от сега. Дори чорапите си избира в тон с ризите. Да му мисли бъдещата снаха, няма да може да се дореди до огледалото.

# 234
Моят пък е конте от сега. Дори чорапите си избира в тон с ризите. Да му мисли бъдещата снаха, няма да може да се дореди до огледалото.

A, екстра, точно като за мойта, току виж научи предназначението на огледалото. Единственият път, когато се заседя по-дълго пред него, беше като й паднаха предните два зъба, наблюдаваше се колко е красотна.

# 235

A, екстра, точно като за мойта, току виж научи предназначението на огледалото. Единственият път, когато се заседя по-дълго пред него, беше като й паднаха предните два зъба, наблюдаваше се колко е красотна.

Ще ме уморите и двете  hahaha hahaha hahaha

# 236
Тео, повярвай ми, не ти трябва такъв зет. Откакто се подстрига сам на 3 почнаха мъките ми. Набързо скалъпихме пънкарска прическа. На 4 години даваше съвет на фризьорката, как да го подстригва и си искаше сешоара след това. После реши, че иска да е дългокос, после сплитахме рапърски плитки. Добре, че го излъгах, че в първи клас не пускат с дълга коса, да кандардиса за подстрижка. Вчера ми заяви, че иска обица, а преди две седмици обсъждаше постоянните татуси. Близо година ме врънка за детска вратовръзка, та да е като баща си. Абе.... в това отношение се е метнал изцяло на другия родител.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 18:45 от Ужасна си, Флор!

# 237
 Moят от скоро започна да отдава значение на външния си вид.По-точно откакто онзи ден каза, че децата постоянно се обръщали да го гледат и госпожата им се скарала.А причината беше един екип на Адидас с тасманийския дявол и тениска пак от серията/ама те наистина много хубави/.Казал на татко си, че иска все така да ходи.Казах му,че ако се търкаля по земята като миналата година нищо няма да му купувам.И най-голямата заплаха е, че Петя няма да го харесва.
 Сутрин майка казва, че сам се събуждал. newsm78 Заспива към 9-10, общо взето когато се набутаме. Crazy

# 238
 Laughing Именно де, противоположностите се привличат. Нали няма аз да му подреждам чорапите и вратовръзките по цвят. Mr. Green А и уверявам те, оглеждайки се в нейните очи, той ще бъде великолепен и прекрасен. Подчертаното са думи от нейния речник. Grinning Той ще я осведоми за най-яките прически и татута, последен крясък, а тя ще го светне, "...че най-важното на света са душата и сърцето, нищо друго няма значение!", цитат.

# 239
Земай го, тогава. Обаче рекламации не приемам. Само да вметна, че великолепния и прекрасния вчера ми каза- "Мамо, ей тука на дупето имаш малко за отслабване."  !!??? #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт