Фотошоп - 3

• 33 640
  • 529
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
mimchence за да направиш такава сянка трябва да отделиш сянката в нов слой - като зададеш Drop Shadow и си направиш настройките както ти е кеф - кликаш с десен бутон върху "подслоя" с ефекта и избираш опцията create layer - една от последните е в менюто Peace Също така при по-дебела или изразена сянка (и по принцип) е хубаво за цвят на сянката да се избира цвят от фона върху който пада самата сянка, и малко да се потъмнява, за да не стои неестествено "черна" (както онази моя дебела сянка под чадъра  Mr. Green , мерси на Лекси че ми обърна внимание друг път да не си взимам толкова плътен чадър че на тая сянка ще настинем Laughing ) Peace

сега е момента да благодаря на всички които са ме учили мен на тея работи   bouquet

# 166
  • Варна
и в отделен пост,както подобава:
Да вЪ черпавам - мойто мъж има рожден ден днес:

# 167
Virginity, честит да е мъжа ти и да те обича много! Simple Smile Ам от кашуто и две-три сладки  Grinning

Честит Рожден Ден на desytka! Вдъхновение и красота в душата ти желая!   bouquet

# 168
Да ти е жив и здрав рожденника, Вирджи !

Честит рожден ден и на desytka!

# 169
Честито на всички рожденици!Да са ви живи и здрави и много, много щастливи!!!

Момичета, правите страхотни рамки и невероятни китове!Благородно ви завиждам за уменията и за свободното време,което намирате  bouquet.Аз напоследък само ви следя и тегля елементите, но време и вдъхновение за рамки нямам, макар че съм събрала вече доста снимки.
Сега пускам две стари само кокото да не ме забравите Wink

# 170
Честито на всички празнуващи!!!

От мен една есенна отново:

И една с носталгия по лятото:

И благодаря на всички за китовете и прекрасностите, които споделяте!   bouquet

# 171
Вчера в DST имаше една рамка, която много ме впечатли и вдъхнови да направя това :

# 172
  • София
Да почна с рожденниците:
Ани, да ти е жив и здрав малкия, да расте щастлив и чаровен!!!И мерси за комплимента  Heart Eyes
Върджи, честито на мъжа ти!!!Да е жив и здрав и много да слуша Simple Smile
Деситка, Честит Рожден ден!!!Бъди обичана, щастлива и здрава!!!

Да продължа с коментарите:
Радостче, добре р ти се е получило!
Жана,  прекрасни са и двете рамки!!!Само на втората ако белите рамки са малко по-тънички ми се струва че ще е още по-добре.
Ванче, не сме те забравили, момиченцата ти стават все по-красиви!!пу-пу
Руми, Лекси - просто чудесни рамки!!!Браво!!!
Мади, чудесна рамка!!!

Аз също съм на лятна вълна още, но направих изключение заради Дам  LaughingЕто резултата:

# 173
Момичета,захванах се с този урокhttp://studio-bg.com/index.php?show=tut&id=869Стигам до точка 6 но не намирам Имейдж рейди

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 15:02 от salem

# 174
salem, доколкото разбирам Image Ready е друга програма. Анимирането можеш да направиш и във фотошоп - window->animation по сходен на описания начин.

П.П. Този форум е доста позамрял, като му гледам от кога са постовете....

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 15:02 от Maktub

# 175
МерсиMaktub но май няма да се справя.

# 176
Ще се справиш! Просто пробвай първо с нещо просто за анимиране, за да схванеш механизма - например това. Изобщо не е толкова сложно. Пен туул-а е къде къде по сложен  Grinning

# 177
Много си мила Благодаря ти HugС това уроче се справих.Отскоро се зарибих по ФШ.Още съм в самото начало -чета ,чета А вие сте толкова напреднали.Всичко ми е интересно и искам всичко да науча Laughing LaughingНадявам се скоро да се похваля с нещо свое.

# 178
Virginity    Hug Благодаря много за разяснението, ще го пробвам веднага след като имам нещо за показване. И ЧРД на любимия ти!

Хубаво нещо е есента гледам си и летни и зимни и есенни рамки и всички ми се връзват с времето навън Laughing
EliG Много красива и тайнствена Flutter

Radostche Ама че красота си спретнала и аз имам такива снимки за рамкиране Crazy Само надписа е смесен от латиница и кирилица, тоест D трябва да е Д, освен ако не е нарочно.

jana_ И двете са чудесни , особено ми допада ефекта във втората, но може да намалиш дебелината на чертите и да просветлиш малко съмата снимка Peace

'ВАНЧЕТО' Поканата е супер и лятната е чудесна и тя.

Румка Красота... Исках да питам купуваш ли си ги нещата на Джофия или се намират някъде FREE ?

# 179
  • Варна
пфууу измъчих се , изнервих се днес на макс, малката ми лази по нервите , а може би е от ПМС-а  Joy
както и да е успях да направя една рамка на една приятелка за рождения ден, снимката беше от телефон та я направих малко като нарисувана иначе не ставаше и на всичкото отгоре мултито ми върти номера та я качих в имиджшак ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт