Фотошоп - 3

• 33 629
  • 529
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да ти е жив и здрав рожденика Ани!
повечко да те слушка и още повече да ви радва!
Весел празник!

bigdance2

Момичета, на коледна вълна ли сме вече!
Аз докат` се обърна и Коледата дошла!

Мимченце, голяма сладурка! Сякаш вчере беше пуснала онази рамка с коремчето. А, я виж вече сте големи! Mr. Green

Тед, харесва ми колажчето, само дето този желъд в ляво е по-голям от таралежа и някак не естествено.. Heart Eyes

Мактуб, много стил има в твоята рамка. Снимката обработвала ли си я? Много ми харесва!

ИвелинаJoy Как си се сетила д а снимаш точно пясъчното дупе. Joy

# 151
Благодаря ви момичета за пожеланията

ето и малка почерпка

Ели
теб имах впредвид,а не весика.Грешка на езика Joy
кокто и НИКОЙ е НИКОЛ hahaha/какво ли ми е имало вчера newsm78/

mimchence-цветния вариант според мен.Тоналноста на сепията се отличава и това леко дразни.Може да пробваш да и промениш отенъка
Дам прекрасен кит.И мен все ме влече на коледна тематика,но ще изчакам,защото хич не искам да идва зимата Joy
Ето като гледам рамката на радостче и чак студено ми става.Рамката ти е прекрасна
Ивее тази снимка ме разби Heart Eyes

# 152
 Ani, честито на рожденика! Да ти е жив и здрав и много да те радва.

Дам кита е направо страшен.
  Ивелина това е шедьовър.
  Мимченце, аз съм за цветната.
Ето да пусна и аз нещичко, благодарение на кита на Дам:

# 153
Ani69, Честит ти Рожденник! Голям да порасне, да бъде много здрав, силен и щастлив!  Grinning

# 154
Ани честит ти рожденник.Много здраве и най-щурото детство му желая  Hug
Две бързи и семпли от мен :

# 155

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА АНИ ... ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА

# 156
  • Вече в моята си приказка...
Ани, честит празник! Да ти е жив, здрав и усмихнат малкия Тони!

Мимченце, на мен рамката с цветната снимка ми допада повече. Браво за ентусиазма!

# 157
  • София
Ани : Да ти е жив и здрав рожденика. Много да ви слуша!

Аз пък съм още на лятна вълна  Crossing Arms Mama Pisana Ей , тая мрежа Wink

# 158
Радвам се, че ви е харесала снимката, много се смяхме по време на фотосесията с малкия Simple Smile

Ани, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и все така усмихнат и весел  Heart Eyes

# 159
  • София
Ани, да ти е жив и здрав рожденника! Нека беде все така слъдък и чаровен! Много смях и весели игри му желая!    bouquet  bouquet  bouquet
Брей, колежките са ме изпреварили Joy Че и какви красотии са пуснали.
И изобщо толкова хубави неща виждам, че се отказвам да коментирам... Наистина всичко ми харесва много  Heart Eyes
А това е с прекрасния кит /и прекрасния син Joy/ на Дам. Дам, благодаря Hug

# 160
момичета намерих ето този урок но ми е мн. трудно и нищо не схващам http://forum.fotowedding.ru/viewtopic.php?f=116&t=1052

# 161
  • София
Оооооооо, ще припаднаааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мноооого ви благодаря момичета, за рамките, за това, че използвате китовете, за съветите, на Радостче и Мактъб за обясненията ....за това, че сте тук ......БЛАГОДАРЯ ви!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани, да ти е жив и здрав малкия хлапак!Да е все така див и щастлив!!!!Весел празник и чакаме снимки  Hug  bouquet
  А ти си най-страхотната майка на света - сигурна съм  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
ани69, специални поздрави за малкия-голям Тони.Нека да расте жив и здрав и палав за радост на цялото ви семейство. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
Никол, пробвай с някой по-лесен урок. Ако не разбираш добре руския си намери на български, със сигурност ще ти е по-лесно  Peace Тук има много уроци, и можеш да си търсиш по ниво на трудност http://www.photoshop-bg.com/ А за въпросния ефект има по-хубаво обяснение, но не помня къде съм го гледала. Този начин ми се вижда много сложен  Blush Да не говорим, че можеха поне една сянка на детето да сложат на чашата  Crossing Arms  Mr. Green

# 164
  • Варна
Здравейте момичета!
Ани, честит ти рожденник, нека бъде много здрав, щастлив и обичан!   bouquet
Предварително се извинявам, че няма да мога да ви коментирам всички, та аз още май не съм се записвала в новата тема newsm78.
Аз започнах да се готвя за държавен изпит, и толкова ми е кофти, че не мога да рамкирам често. Затова пък ви следя, всяка с показаната си нова рамка, кит или урок и изпълнение по него. Поздравявам ви.

П.С Не мога да устоя на Джофия Joy

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 10:34 от Румка

Общи условия

Активация на акаунт