Фотошоп - 3

• 33 622
  • 529
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, много много ви благодаря!!!За похвалите и коментарите!!!Тази пеперуда трябваше да влиза под рамката , но понеже я преместих накрая и стои така смешно отрязана, чак като го публикувах си го видях  Grinning

Иления, чудесна рамка!!!И не се обижда, въобще, дори се радвам на някакъв коментар!!!
Мактъб, харесва ми рамката, само долу в дясно това квадратното парче не ми стои някак си.
Тези абстракции които пускате ми харесват, но не мога да ги коментирам, никак не разбирам от такива неща , нито пък мога да правя.
Никол- чудесно е станало!!!
Ани, у вас е весело, винаги и отдалече си личи, че умеете всички да се забавлявате!!!Колажа е хубав, само се чудя коя малка пораснала дама на Веси хвалиш, едно дето тя не е пускала такава рамка тук и второ, че има момченце Laughing

# 136
EliG, и на мен нещо ми куцаше там, но не знам защо не го оправих ... Но сега го оправих и най-накрая и аз да ползвам телбод!  Mr. Green

# 137
Отново здравейте.Явно никой не е прочел въпросът ми-Опитвам се да си заредя шрифтове на кирилица,но нещо не се справям.Свалих ги ,разархивирах от там в С \Windows\ Fonts но после като отворя ФШ ги няма newsm78 И още едно въпросче-Тръгвам да режа с Rectangular Marquel ,котурат е правоъгълен,но когато гонаправя върху фона незнайно как става елипса.

# 138
salem,  не знам защо не ти излизат  Thinking А за селекцията виж дали не е зададен горе(под менютата file, edit...) feather с висока стойност.

# 139
Maktub пише 100рх Колко трябва да е?

# 140
# 141
хиляди благодарности.Получи се Hug

# 142
Eдна "смешка" ви пускам с кита на Лили.
Дам, тоя Коледния кит е страхотен Simple Smile

# 143
IvelinaAtanasova  Joy Жестоко Peace
salem Понякога трябва да се рестартира фотошопа или даже компютъра зада "заработят"

MaktubСтрахотна рамка с великолепно послание!

Ilenia Страхотна есенна!!! Аз какво още се моткам да направя подобна незнам ooooh!

Дамаянти
Ето най простичкия начин за този ефект- Нао първия слой си рисуваш елементите, може с четка в случея. На друг слой слагаш пак малко от същите(може и други де Wink) елементи и му даваш филтър - Distort-Twirl ,после и малко Gaussian Blur. Готово!

И голяма http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/109?xurl=http%3A%2F … Falbum%2F13%23109

А мен някой ще ме научи ли от самата фраза да се отваря изображението, вместо да публикувам като по-горе Praynig

# 144
  • Варна
neci от иконката за вмъкване на линк правиш така: [ url=адреса на изображението] Текст [/url ]  Wink

# 145
Ани  , гледам последната ти рамка и ....А  Shocked ! Ами че Тони имал рожден ден днес  Hug    bouquet  bouquet Честита трета  годинка на веселия немирник Тони ! Да е все така чаровен за радост на чудесното си семейство  Hug

# 146
Така дали стана по-добре или стана по- претрупано

Ани, честит ти рожденик и много,многооооооо да те радва!!!

# 147
Честит рожден ден на Тони! Да е жив и здрав и много щастлив за радост на мама и тати и всичко около него!

Иве, много сладко  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Тед, а съм за предния вариант Peace

Нещо от мен с новия кит на Дам! Добре, че го е направила, че снимките от миналогодишното бебешко коледно парти ми седяха нерамкирани - сега ще си ги направя хубави всичките ! Тази е първата :

# 148
Ани, да ти е жив и здрав рожденника! Hug
Ивелина, много яка снимката на дупето с полепнал пясък! Mr. Green Нямам търпение мойта мишка да порастне, че да мога да й правя такива готини снимки. Heart Eyes Grinning
Мактъб, Иления - страхотни рамки!
Радостче, много ми харесва коледната ти рамка! Heart Eyes А бебоците изглеждат страхотно! Hug
Дам, отивам да си сваля новия ти кит. Ето какво измайсторих вчера с "Totally Fall" + 2-3 елемента от друг кит:

Кажете ми кой вариант ви харесва повече - с черно бялата или с цветната снимка? newsm78 Не мога да реша. Впрочем, благодарско на всички за поясненията за сенките, вижда се докъде съм ги докарала. Харесват ли ви? Simple Smile А как се прави издължена сянка, като на човек примерно? Има ли нещо специфично или трябва да я въртя и суча с free transform? Thinking

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 15:15 от mimchence

# 149
Мимче, и двете са много красиви - аз клоня повече към сепията  Hug
Минутка са автореклама : костюмът на моята "мишка" ( най-вляво ) е изцяло homemade, handmade, with-love-made by his mother  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт