Фотошоп - 3

• 33 620
  • 529
  •   1
Отговори
# 120
ted_, можеш да изрезеш детенцето и по-добре - сигурна съм - крачолите са доста назъбени , както и главичката . Надписът на блузката защо е огледален  newsm78.  Много ми харесва дълбочината , която се е получила- има перспектива, но за да е по-реалистична трябва още да поиграеш със сенките. Може би още някое елементче тук там, за да се позапълни  Hug, например под листата, за да не изглеждат така хвърчащи... идеята е чудесна - само пипни още малко   bouquet

# 121
вярно че огледален се е получил.
Завъртях го за това е така, изрязвах го много мързеливо  Embarassed Rolling Eyes

# 122
и аз да се присъденя към отбора приемате нови членове нали?

# 123
Здравейте момичета.Приемате ли нови членове.Още съм в самото начало.чета всичко отначало Много сте напрееееееееееед!Имам питане-Опитвам се да си заредя шрифтове на кирилица,но нещо не се справям.Свалих ги ,разархивирах от там в С \Windows\ Fonts но после като отворя ФШ ги няма newsm78

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 20:30 от salem

# 124
Дяволинка-страхотно,невероятно.Браво
Веси прекрасна рамка и все по хубава малка дама
Тед-Браво и на теб.Имаш голям напредък

Добре дошле на новите момичета

Никой -харесва ми

mimchence -много нежна рамка.Прекрасна е  chef

Ето и от мен едно колажче

# 125
Ani, чудих се 5 минути кой е "Никой", може ми имаш предвид "НикоЛ"  Mr. Green Колажът е страхотен!   bouquet

# 126
мерси ако се отнася за мен Embarassed аз от доста време тайничко ви чета и чак сега събрах смелост

# 127
# 128
  • София
Привет момичета  Hug
Извинявам се, че ще съм телеграфна, но вие доста сте изписали  Laughing Mr. Green Ще опитам утре да критикувам - ако има какво  Joy
Днес завърших и пуснах новия си кит , който пак е на празнична , зимна тематика  Laughing Hug Обожавам тези празници - сигурно за това  Crazy Mr. Green Laughing
Надявам се да ви хареса!Имам и една молба!Моля, пратете ми на лични рамките които правите с него за да ги сложа в блога си  Hug
Благодаря ви предварително   bouquet

Блога - в подписа  Hug

# 129
Дам, със сигурност ще имаш какво да критикуваш утре-виж какво ти предлагам.  Hug Embarassed Кликнете за голям размер.

Всичко това е по този урок. Вие сте.  Peace

# 130
Дамаянти не знам какво да пусна Simple Smile От доста време не съм сядала на компа , но за да се отсрамя ето една набързо нахвърляна абстракция от мен Simple Smile (е не чак толкова набързо ))

слънцето в долният ляв ъгъл си е мое произведение и смятам да си го използвам като подпис занапред . Не знам много си ми е любимо Simple Smile

# 131
  • София
Meдовинке, първо да кажа, че тази ти визия като аватар и подписм мнооооого ме кефи  Mr. Green Hug

Инак не мога да те критикувам - правиш винаги, някакви интересни неща , които за мен са доста абстрактни и аз много не ги разбирам  Blushза да ги критикувам  Blush Хубавото е, че с тези уроци научаваш нови неща, а аз си тъпча на едно място  Laughing Blush

Ахрах - не знам какво е  Embarassed , но е готино - как направи това завихряне - обясни  Hug

И моля някой да ми обясни, как се правят такива "завихряния" - с четки ли?Как?Имам предвид като това например

# 132
Дам, това е един от филтрите в distroit.

Тръгнах да правя картичка, но се отплеснах в рамка  ooooh!

За втори път при намаляването на рамката сенките се прецакват (което си е логично, но кой да се сети) така че я смених рамката Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:29 от Maktub

# 133
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
супер сте момичета!

# 134
Хоп, една рамка и от мен:

Maktub,много е нежна!
За Ани и Дамаянти думите са излишни!  bouquet
EliG,рамката е прекрасна,но си мисля,че без голямата сива пеперуда ще е по-добре.(лично мнение,не се обиждай).

Общи условия

Активация на акаунт