Фотошоп - 3

• 33 617
  • 529
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София
Честит празник , Жмото! Много радост и любов!

Благодаря ви, момичета!  Hug Heart Eyes Така ме зарадвахте!
Ивчо е болен от седмица - вирусна херпесна ангина, темперетура, гърлото в херпеси, устата в афти, а не може заради тях антибиотик да се дава, не яде, че го боли .. Аман от тези вируси вече  Sad
Дяволинке, мерси за сайта с текстури, много са готини  Grinning

# 107
  • София
Честит Рожден ден , Весенце и Жмо!!!Бъдете здрави, много щастливи и обичани!!!

e, забравих да си пусна рамката  Embarassed Добре че нямахме нет вчера и беше студено та успях да спретна рамчица:

# 108
Веси, чувала съм за тази ангина - била пълен кошмар! За афтите - понеже Виктор има малко хрема му купих Витамин С - Форсивит на Биомеда - на опаковката пише, че оказва добро влияние върху афти. Хем ще подсилите имунитета хем ще облекчите малко афтите ! Бързо оздравяване!  Hug

# 109
  • Варна

Искам и да ви питам туй онуй.. Например, как да намаля интензивността на цветовете, тоест да избледнеят мъничко? newsm78 Че повечето бебочески снимки на Йойо са доста шарени и не ми се вързват с китовете.. На тази пробвах, но май стана елементарно такова (през Blending Options-Fill Opacity). Има ли друг начин? А кой е най-добрият начин да направя една снимка черно бяла? Thinking
И още нещо.. Как да махна датата от дигитална снимка? Хем искам да имат дати, ама като тръгна да рамкирам и ми се червенеят много дразнещо. Close

интензивността може и от Image - Adjustments - Brightness Contrast, или Levels
черно-бяло става и с Image - Adjustments - Desaturate , най- лесно и бързо.
датата с Clone Stamp, Healing Brush... аз моите нарочно ги оставям понякога,за да се знае, но пък на моето фото са жълти  Wink

рамките ти са чудесни! но малко едноцветни - пробвай да вкараш още цветове  Wink
а снимката на малката буболечка ми бледнее,пробвай малко да я засилиш  Peace

vivi81 дай да я видим снимката  Thinking

тед - сенките  newsm66  Mr. Green и около кучето има бял контур,може да го минеш с мека гума  Wink

ииии да не забравя - Честито на рожденничките (малко на патерици  Embarassed )   bouquet

# 110
Virginity, дала съм сенки но нещо май не са ми настроени ли как трябва не знам  Thinking Стоят все едно не съм давала нищо  Tired

Кажете къде греша.

# 111
  • Бургас
Честито и от мен на Веси и Жмо! Усмивки и весело настроение от мен момичета!

Веси бързо оздравяване на Ивчо

Дяволинке много е шик новото ти произведение. Харесват ми много нещата правени от теб в този стил

EliG невероятна рамка и кадър, само пеперудените крила не разбрах защо влизат така, но сигурно си има идея.... newsm78

Mедовинка и ти правиш разни странни и хубави неща, нравят ми се експериментите ти.

Тед опитай с този фон или нещо подобно:

http://martichka.multiply.com/photos/album/7#29

ma cherie есенната е много красива /и теб си те бива  Wink, приятно ми е/

И аз правя нещо, но ще ви го покажа, когато е готово, за сега съм само с коментари....

# 112
Тед, трябва да цъкнеш да drop shadows и от там да ги пипаш.

ЕлиГ, чудесна рамка!!!  Heart Eyes

SheDevil, много е идейно! Simple Smile Бих стоплила малко цветовете на дръжките на розовия, синия и лилавия молив.
За първия пост в темата - можеш ли да върнеш уроците? Все пак тук пишат и четат не само напреднали, а и начинаещи. Мисля, че идеята не беше темата за начинаещите да се закрие и да се продължи "рамкирането", а да се слеят двете, сега направо си прилича на "рамкиране". Спокойно можем да ги изписваме до 30стр и тогава да се пуска нова тема.  Peace

# 113
Medovinka,харесва ми.. Ама защо има такъв "шум" по края на текста
SheDevil, много е яко! Чудя се как би седяло на чисто бял фон  newsm78?
Ели, много са карсиви и рамката и моделът Hug Жълтата панделка обаче някакси виси във въздуха!

Тед, не можах да направя правоъгълна , съжалявам - не ме бива по тях! Дано тази да ти хареса!

# 114
Radostche   bouquet  bouquet  bouquet чудесна е Heart Eyes

# 115
Радостче, Вирджинити - благодаря! Hug Сенките ги схванах как стават, сега остава да се науча да "усещам" кога и къде да ги слагам, че да не стане манджа с грозде. Crazy

Ели, мога ли да те помоля за малките диамантчета, които си сложила на последната си рамка? Плийс! Praynig Много са ти сладки и рамката, и моделът на нея, между другото!  Heart Eyes

Ей ми я последната творба от снощи, сън не ме ловеше и... Wink

Искаше ми се да й хакна и надпис, ама не можах да реша къде и така си остана. Peace

# 116
Измислих как да ти я направя правоъгулна Wink

# 117
Радостче, много е готина!  Laughing  Едната ръчичка стои все едно я няма  Thinking

# 118
Там  е , ама сочи с пръстчето Wink

# 119
ето нещо и то мен

очаквам критики
Radostche, къде ги измисляш такива направо ти се чудя и наслаждавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт