Фотошоп - 3

• 33 609
  • 529
  •   1
Отговори
# 90
nikol,не знам защо в тази тема ги няма,ама иди на старата тема, на първа стр. след фотошопската библиотека има уроци от напреднали и можещи съфорумки.Там има урок - бебе в чашка от jmoto.Дано съм помогнала  Hug

# 91
Radostche, ако започна да предявявам някакви изисквания ще излезе като каприз от моя страна. Смятам че правоъгълни е добре а от там нататък както реши този който реши да се заема  Embarassed

# 92
оф аз от там гледах,но много набързо е обяснено т.е. не успях надявах се някои тук да помага

# 93
Честит рожден ден, Весика, jmoto! Здраве ви желая и нека музата кръжи винаги около вас!

mimchence Много е сладка малката Hug

# 94
Честит рожден ден на Vesika и jmoto!  smile3510 bdbaloni Бъдете здрави, обичани и много щастливи!
Ето нещо и от мен:
http://images.zelenika.multiply.com/image/2/photos/13/1200x1200/ … amp;nmid=88796392

# 95
Пак закъснях с честитките  ooooh! -
Честит рожден ден на Веси и Жмото !
  bigdance2   ura   Tada Много, много здраве и любов !

Мимче, добро начало, аз бих внесла по още някой цвят към рамките, освен традиционните розово и синьо Peace

Радост, не ме питай откъде са, а кажи как да ти ги пратя тия сините закопчалки Hug. Истината е, че съм свикнала като разархивирам някой скрап , да разпределям елементите по видове - китките на една страна, копчетата - на друга, фоновете - ..и т.н, което май не е много правилно.Като гледам, сериозните "колежки" подробно изброяват откъде са взели всяка част от рамката си,  а аз не бих могла да го направя.

Дам, при мен не се вижда рамката, която си правила благотворително. Кажи нещо повече за инициативата - кой и как може да се включи?

SheDevil, все се каня да ти кажа колко впечатляващи са твоите произведения - независимо дали е рамка , кит, картичка или колаж - просто нивото ти е друго   bouquet

За завършек ще се разконспирирам  hahaha Приятно ми е, това съм аз -

# 96

mimchence

Ето обяснението на ЛУЛУ за това ,как прави снимките чернобели. По принци черно бели снимки правя по следната процедура:Променям предаването вместо на RGB на Lab Color избирам канала Lightness и обръщам в grayscale. Изображението в повечето случаи става светло за това дублирам слоя, давам режим на смесване Multiply и намалявам прозрачността както намеря за добре. Може да сложа и маска на горния слой и да рисувам върху нея за да просветля местата, където искам да си остане по- светло.

# 97

...SheDevil, все се каня да ти кажа колко впечатляващи са твоите произведения - независимо дали е рамка , кит, картичка или колаж - просто нивото ти е друго   bouquet...

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Благодаря ти за милия комплимент, моето мнение е че съм на светлинни години от нивото което искам да достигна, но упорствам и не се отказвам.
Ето ако на някой му се разглежда един от моите сайтове за вдъхновение:
http://www.c100studio.com/frame.php?content=news

Това е сайта на дизайн студио, което започва работа преди 6-7 години в Германия, и с професионализма си и качеството си на работа допринасят за набиране на клиенти от рода на МакДоналдс, Келвин Клайн, Прада, Киа Моторс, Нокия и други гиганти...
http://www.c100studio.com/frame.php?content=news

# 98
Дяволинка-пусни някое конкурсче Heart Eyes

# 99
Дяволинка-пусни някое конкурсче Heart Eyes
Ами да пусна, днес съм по-свободна, малкия пак е болен и ще потърся идеи за конкурс.  Sunglasses

# 100
Дружина, помощ!    #Crazy  Само аз ли не си виждам постнатите снимки, включително и аватара ми? Снимките на всички останали във форума ги виждам , а своите - не  newsm78

# 101
Дружина, помощ!    #Crazy  Само аз ли не си виждам постнатите снимки, включително и аватара ми? Снимките на всички останали във форума ги виждам , а своите - не  newsm78
и аз те ти ги виждам  Tired

# 102
Здравейте момичета!Имам една картинка,но трябва да и махна фона.Нещо не мога да се справя добре с изрязването.Има ли някоя от вас,която би могла и иска да ми помогне?благодаря ви предварително!

# 103
ето нещо набързо от мен да се отсрамя, но нещо не ми се нрави не мога да си намеря подходящ фон Embarassed

# 104
Здравейте,момичета. wavey wavey wavey
Аз пък вчера правих,струвах,сума ти неща направих.
Ето ви една порция от произведенията ми.Повече - довечера,че сега съм на работа и само това качих в нета.

Тед, хубаво е,ама защо този тъмен фон? Нямаш ли по-весели и светли фонове?Ако нямаш-довечера ще потърся и ще ти кажа откъде съм ги взела.
vivi81, дай я,ще опитам нещо,ама... довечера. (за кой ли път го казвам... Embarassed)
ma cherie, и аз ти ги виждам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт