Фотошоп - 3

• 33 607
  • 529
  •   1
Отговори
# 75
Медовинка, твоят варинат на урока е много по-идеен от оригинала  Hug. Може би му липсва само една хубава рамка  Wink. (опитах с по-жълта хартия ,но не ми седеше добре  Peace)

Млечко, сега като го казваш , ми се струва, че едната вече си ни я показвала , да не кажа, че и двете  newsm78. Или съм ги виждала в ДСТ - албумите ти  newsm78. Макар и серийно производство - пак си остават много хубави  Hug

Крис, на мен и така ми харесва ... Само може би надписът да е на БГ и малко сенки тук-таме

Мак - права си - http://media.snimka.bg/0910/008076110.jpg

Лекси, снимката е много хубава, обаче малката принцеса седи малко разфокусирана по краищата ...

Ма шери, и така много ми допада. Да ни покажеш квадратчето, като го направиш. От къде са тези сини закопчалки, много ми харесват Simple Smile

# 76
  • София
Maмо Писана, мерси за календара  Hug Само това ли ще покажеш - я бързо да калиграфисаш нещо  Laughing

Девилке, мерси много за този сайт   bouquet

Радостче, рамката ти е страхотна!Наиситна ми харесва!!!

Мад, и аз си виждам всичко - опитай с контрол + Ф5 на страницата в дигито  Hug

Медовинке, много е интересно!Аз открих начин за завръщане на краищата , пъти по-лесен от ФШ Simple Smile - в корел Simple Smile Има си такава опция, задаваш какъв цвят да ти е фона или пък дали да е самата снимка да прозира!Изобщо става с едно кликане на мишката  Laughing

Мактъб, честно да ти кажа когато има нещо си казвам - но наиситна е много относително това което аз казвам например, дали ще се хареса на правещия рамката  Hug

Крис, аз лично бих сложила двете рамки и снимки една до друга (долната в дясно, към тази в средата) .Лейките ми седят неестествено килнати и бих пробвала кафяв или бял цвят на шрифта  Hug Благодаря ти, че ползваш скрапа ми   bouquet

Вержи, квадратите верно са краста, все по-трудно нареждам правоъгълна и не ми се налага да преправям фоновете  Laughing

Лекси, о зайче, много хубава рамка!!!Радвам се, че ти харесва в училище  Hug

Ахрах, не влизай само с реплики-дуплики ами покажи нещо  Laughing

МаШери - страхотна е!!!И правоъгълна  ми харесва ужасно много!!!

Аз пък правих една рамка с благородна цел.Момичето на което съм в тима направи кит за борбата с рака на гърдата  Hug
Ето и рамката  Hug

# 77
Честит Рожден Ден на Весика и jmoto!!! Силно вдъхновение и радост в сърцата ви желая!  Hug

# 78
Честит рожден ден на Весика и jmoto! Много здраве и желание за красота!

# 79
вирджи,радостче,дам,много благодаря  Hug
направих малко ремонт по вашите сьвети, постнах я на мястото на старата рамка - 100 % има трески за дялане  EmbarassedАма нали новаците тука разчитаме на вашето компетентно мнение  Hug
И от мен честито на рожденничките - прекарайте един вълшебен ден,много здраве ,щастие и любов!!!

# 80
Честит рожден ден Веси!
Да си жива и здрава и все така креативна! Желая ти всичко хубаво.

jmo - и на теб сърдечни поздрави за празиника ти! Много късмет!

# 81
Честит рожден ден, Весика, jmoto!
Бъдете щастливи и обичани още дълги години !

# 82
Привет момичета, музата ме е напуснала яко
а ми се ще да рамкирам ето тази снимка http://media.snimka.bg/0899/008054367.jpg или тази http://media.snimka.bg/0900/008054372.jpg
коя от вас ще се смили над мен Praynig

# 83
Честит рожден ден Весика, jmoto!
Желая ти много здраве, щастие и много любов!

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 14:52 от ted_

# 84
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията! Hug

Честит рожден ден ,Весика!Много здраве , щастие и любов!    newsm51

# 85
Здравейте! Hug
Честит рожден ден на двете рожденнички!  bouquet Пожелавам ви милиони поводи за усмивки и безкрайно щастие! Heart Eyes

Ей ме и мен, пиша от дъжд на вятър, ама затова пък тайничко ви чета и се наслаждавам на красотите, които правите! Wink Все още не ми остава много свободно време за фотошопа, малката още се буди за нощно ядене и все гледам да поспя когато ми се отдаде възможност.
Дамаянти, огромна фенка съм ти!  bouquet Свалих си китовете ти и се надявам скоро да измайсторя нещо с тях. Simple Smile
И преди да постна последните си два квадрата и да ме нахокате, че нямам сенки, Mr. Green да ви кажа, че хич ме няма в тия сенки, сега чета уроци и се упражнявам... Peace
Ето: (първата е с мойта мома, а втората - с бебока на една съфорумка)

Искам и да ви питам туй онуй.. Например, как да намаля интензивността на цветовете, тоест да избледнеят мъничко? newsm78 Че повечето бебочески снимки на Йойо са доста шарени и не ми се вързват с китовете.. На тази пробвах, но май стана елементарно такова (през Blending Options-Fill Opacity). Има ли друг начин? А кой е най-добрият начин да направя една снимка черно бяла? Thinking
И още нещо.. Как да махна датата от дигитална снимка? Хем искам да имат дати, ама като тръгна да рамкирам и ми се червенеят много дразнещо. Close
Ох, още нещо щях да питам май, ама карай.. другия път. Grinning
Тенкс за вниманието! Peace

# 86
ted_, не си дала задание: квадрат ли искаш или правоъгълник, колаж или рамка , есенна или от тези скрапове дето нямат сезон и други подробности

Mимче, хубави са и без сенки  Hug. Намаляването на интензитета става от Image -> Adjustment-> Hue Saturation и дърпаш плъзгача на сатурацията наляво ...Датата най-добре хич да не излиза на снимките  Laughing, но ако вече я има, можеш да я заличиш с Clone Stamp ( с този инструмент можеш да махнеш и пъпката от бузката на второто бебе  Hug)

# 87
Честит Рожден Ден и на двете рожденнички!Много много здраве ,щастие ,любов и успехи  Hug  bouquet

Дам ,калиграфията е измислена вече,но след очните ще я осъществя    Joy

# 88
  • Вече в моята си приказка...
Честит празник на Весика и jmoto!
Много щастливи мигове, незабравими спомени и безброй усмивки!

# 89
здравейте на всички поздравявам ви за чудесните неща!!!!Цял ден ровя и не мога да намеря подробно обяснен урок за поставяне на бебе в саксия,чаша или подобно newsm78.Моля ви помагайте,но да е по-подробно обяснен мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт