Фотошоп - 3

• 33 603
  • 529
  •   1
Отговори
# 60
Намерих страхотен сайт с текстури за колажи - http://www.mega-tex.nl/highqualitytextures/

# 61
Млечко,браво ,че си намерила време да сътвориш тези красоти - , а беше толкова категорична, че няма да имаш, преди време. HugДано не ми се сърдиш за това, което ще кажа, но рамките са като близначета по отношение на композицията,само че направени с ралични скрапове и огледални....Не ме разбирай погрешно - всяка от тях ми харесва наистина много Hug Hug Hug

Дам , втората ми е фаворит. Скраповете ти са страхотни - всичките ги имам - благодаря   bouquet

Девилче, писали сме едновременно , отивам да гледам сайта  Hug

# 62
  • София
Само аз ли не мога да видя рамките на Mle4ko .  В  Digishoptalk  също ги няма  Thinking
SheDevil : много благодаря  ,че сподели  Hug

# 63
elid  ето в пнг формат и за всеки друг който иска
Благодаря   bouquet

# 64
Здравейте пак.
Правих друг урок.
И вижте какво излезе. Не е съвсем сполучливо,според мен, но беше важно за мен да схвана основата. Иначе лицето си личи на черно-белия лейър.Трябва да измисля как да завъртя сгъвката,так че да не личи лицето.
Кликнете за голям размер.

И всичко това-по този урок
Дяволице, страхотен сайт, и при това български.  Crazy Мерси,че го сподели.   bouquet
Radostche, харесва ми, само този белия лист много ми "боде" очите. Дали не е възможно да се потъмни, да стане по-жълт? newsm78
Mama Pisana, мерси за календара.Много ми е коледно и новогодишно вече,а още не е минал октомври месец... Crazy
Дамаянти, бях намислила нещо с вериги,ама като не ми стана се отказах и на другия ден ми беше изчезнало вдъхновението. Confused
А скраповете ти вече ги видях.Невероятни са.Мерси.   bouquet Рамките... казала съм ти.Не смея да коментирам.  Wink

# 65
  • Бургас
E, Радостче, успя да ме разсмееш  Laughing "близначета" казваш,  Joy hahaha ами понякога така се получава, серийно производство  Wink Тези съм ги правила отдавна, преди да почна работа. Сега нямам време за шоп.

Маджи, пак ли нищо не виждаш  newsm78

# 66
Медовинке, интересно е! Лицето можеш просто да заличиш от черно-бялата снимка.

Радостче, чудесна рамка на малкия художник!!! Кламерчетата с калинките нямат сенки, а на телбода са излишни...  Blush  (Напоследък коментарите с критика май поизчезнаха  Rolling Eyes )

# 67
Здравйте момичета, всички сте страхотни  Hug не мога да ви коментирам - всички сте супеер   Hug
От мен една с прекрасния кит на Дам и няколко листа от Девилчето
Очаквам мнения ,за да ремонтирам   bouquet

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 12:19 от kris70

# 68
  • Варна
kris малко е "разхвърлена", групирай елементите  Peace
струва ми се че по-добре ще изглежда в квадрат  Thinking .... аман ,повредих се с тея квадрати ooooh!  Mr. Green
чудя се вече ако пробвам да направя правоъгълна дали ще се получи  Joy

# 69
  • София
Момичета, много ми харесва на лекции  bowuu Че си имам и две готини колежки съфорумнички Grinning  Ако има мераклии за догодина, с удоволствие ще отговарям /доколкото мога/ на въпроси Grinning И една петминутка, за да не ме забравите съвсем:

# 70
Лекси лягай бре колежке Wink утре да не се пробудиш пак с  първи петли Simple Smile ...

# 71
Ееее, Дам , Млечко, Лекси  Hug пак избихте рибата с красоти. Въпреки, че когато преди 12 год. се дипломирах, се зарекох повече никога да не следвам, сега от сърце завиждам на ентусиастките Лекси, Дам и Мама Писана/нали не греша?/. Дощя ми се и на мен да уча нещо в тая сфера, но.. нали сме се  установили на .... на географията да живеем... #Cussing out #Cussing out #2gunfire ...само ще си мечтая Sad.
Днес , под предлог , че трябва да поразчистя компютъра, си извоювах един час и спретнах това. Сега като гледам , си мисля дали няма да е по- добре на квадратна рамка Thinking

Shocked Влизам , за да допълня - Мад Гърл , убийствена е ! Супер! Браво! А и моделката ти е такъв бонбон Peace

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 00:22 от ma cherie

# 72
  • София
Тони : Нищо  не виждам. Ето какво ми излиза в Digishoptalk :

Само точки
  Rolling Eyes

# 73
Дамаянти мерси - открих къде и какво  да пипна  Grinning

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 02:27 от Слухи

# 74
  • София
Лекси лягай бре колежке Wink утре да не се пробудиш пак с  първи петли Simple Smile ...
Joy Joy Joy Позна, отдавна ме събудиха и строиха да си играя... Снимката, или каквото си качила там, не се вижда...
MadGirl, повредата ще да е в твоя телевизор newsm78 При мен всичко е ок...
ma cherie, с Axrax и Мама Писана сме в един курс. Дам ни е "кака". Много сладка рамка Heart Eyes. Много ме кефи фонът и външната рамка как си ги направила /и не само това, де/ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт