Фотошоп - 3

• 33 628
  • 529
  •   1
Отговори
# 345
един бърз колаж от мен

# 346
  • София
Руми, много красиво.
Пък на мен последния коледния кит на Дам ми иска някаква парола и така и не можах да го разархивирам, Дам и този ли е защитен или да го дърпам?

МОмичета, архивите са с пароли, но ако сте погледнали те са написани в блога ми  Hug
За последния е:  loveyou
За КОледния е : winterparty
За сентенциите или т.нар. Word Art паролата е: christmasart

Hug
Ще разгледам темата, че съм изостанала и пак ще пиша  Hug

# 347
Момичета, това ли е темата за шопа? Преди имаше за новаци, за напреднали... Една ли е вече?
Аз срам не срам, ама рамки от месеци не съм правила, нещо ме напусна музата.
Поне вашите творения да гледам.

# 348
Ted_cat,една е темата.Вярно,че отдавна не си писала,то не че аз съм от най-редовните.Дано творенията на момичетата те вдъхновят!

# 349
Руми, много красиво.
Пък на мен последния коледния кит на Дам ми иска някаква парола и така и не можах да го разархивирам, Дам и този ли е защитен или да го дърпам?

МОмичета, архивите са с пароли, но ако сте погледнали те са написани в блога ми  Hug
За последния е:  loveyou
За КОледния е : winterparty
За сентенциите или т.нар. Word Art паролата е: christmasart

Hug
Ще разгледам темата, че съм изостанала и пак ще пиша  Hug

Дам, а това с паролите защо се прави, за да не може да се ползва директен линк към 4shared ли?

# 350
Здравейте  баш майсторки на photoshop

Леле, колко начина сте изброили за правене на рамка, страшни сте ей  Laughing

ted_ Интересно колажче, но кучето стои много "изрязано" Трябва да слагаш Feather 2 или да го минеш с мека гума Peace

РумкаСтрахотно Peace
jana_  Много свежо харесва ми.

kali  Много се хубави и двете, опитай да не ги правиш чак толкова разсеяни сенките , в случея това са близки до фона обекти и трябва да са им по отсечени сенките, ако стават много тъмни им намали прозрачноста.

Една спяща от мен на моя джуджан като "бебе"

http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/111?xurl=http%3A%2F … Falbum%2F13%23111

# 351
И пак съм аз Wink
Личи си , че днес съм поспала наобяд Laughing
Спретнах още една рамка-есенна

http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/113?xurl=http%3A%2F … Falbum%2F13%23113

Да питам ако някой зне има ли лесен начин за постигане на подобен ефект като снимката горе, че бая се измъчих, тоест може ли всичко да се обезцвети и да остане само определен цвят?
Все си мисля , че има някакъв начин.

# 352
Румка, много хубава рамка си направила с кита на Дамаянти!
Ани, невероятно много си променила снимката .Аз също ще чакам за обяснение как точно става номера.
Тед, наистина кучето и детето стоят,като залепени.Неци те е посъветвала как да го избегнеш.
Неци, и двете ти рамки са много хубави!
Ted_cat, къде се изгуби?Аз също нямам никакво време и муза за рамки, но темата я следя редовно и се радвам на творбите на момичетата.

Аз сега се записвам с една рамка с кит на Дамаянти(Дамаянти ,поздравявам те за чудесните неща,които правиш!Страхотни са всички!).Малко ме е срам да публикувам вече  , че все не ми се получават нещата, но колкото толкова Wink.

# 353
Neci, това с оставането на единия цвят може да стане по няколко начина. Първия е да дублираш рамката  и да я направиш черно бяла. Послеслагаш цветната отгоре и триеш с гъбата това, което искаш да е черно бало и оставяш това, което искаш да е цветно.
Другия начин е с Камера роу в шопа. тамо става доста лесно, просто пробвеш при цветовете и си играеш с плъзгачите.
А рмките ви определено ще ме вдъхновят, то затова и не влезах толкова месеци. Защото време за рамки нямам, а така ще ме гложди желанието да направя.

Тези не знам дали съм ги пускала преди, но не бяха довършени и сега се заех с тях.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 09:00 от Ted_cat

# 354
Айде,почерпете се за рожденика ми днес. Големия ми син прави 12 год.
Уиски, торта, кафе.

Снощи до никое време правих покани за РД,но не ги качих в нета.
Ако много държите,ще ги пусна утре да ги видите.

# 355
Ани  Shocked изумително ! Много, много  ти благодаря  Heart Eyes Как ли не се мъчих, как ли не ги плъзгах тия плъзгачи ooooh! Присъединявам се към молбата да ни обясниш как постигна промяната и още веднъж ти благодаря Heart Eyes
 П.П. а може ли личицето да се пипне още маааалко, че чертите му се губят?

Довечера ще сменя снимката в рамката и ще се изфукам  bowuu

Теди, добре си се завърнала  bouquet

# 356
Неци, select->color range(като от fuzziness определяш колко да селектира), после copy& paste, основната картина обезцветяваш. Можеш да дадеш режим на смесване color или пък някой друг, а може и така да го оставиш. С триене на ръка не си е работа, ако имаш много малки обекти. Обаче май имаше още по-лесен начин някъде от image->adjustments, но не го помня и сега не успях да го открия....  Rolling Eyes

Пробвах твоята снимка и се оказа малко по-сложно, защото част от тревата е също почти жълта... Та после махах зеленото с replace color няколко пъти(различни нюанси). Ето моя опит. Детето (голям сладур Simple Smile ) го изрязах набързо с голям фийдър и го дублирах 2 пъти с режим на смесване софт лайт, като на единия от слоевете има филтър diffuze glow  и намалена прозрачност.

голяма

Тези овце откъде са?

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 10:40 от Maktub

# 357
как се слага Feather 2 ?
Ted_cat  снимките са ти страхотни и като качество Peace

# 358
  • London
Mедовинка,
Честит празник на теб и синът ти,
много, много щастие и радост!

# 359
Оффф моля ви обяснете ми как се оцветяват фигурките с този Custom Shape Tool. Пробвам различни уроци в който го има, и като се стигне да се оцвети и неможе, и неможе  Crossing Arms Явно не правя нещо както трябва и вече ме хванаха нервите  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт