Фотошоп - 3

• 33 625
  • 529
  •   1
Отговори
# 375
ооооо, Атанасова, специално влизам заради теб Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА, И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕШ!!!

виж има специално А на цветята Peace

Еййййййййййй, златна бе, златна  Hug

# 376
Здравейте момичета.Как мога да направя краищата на снимките назъбени.Нещо такова

# 377
Честит рожден ден на всички,които празнуват - малки и големи!!!  smile3525

Ето от мен една рамка,която правих цял ден - слагах ,трих,пак слагах и пак трих и накрая излезе съвсем друго от замисъла.Използвах на неси сладкия  кит, а мислех да е есенна-нещо не ми поспоря  Sick
Радостче,благодаря много за сайта - скъсах се да тегля,но някои не ми дава да тегля  Crossing Armsобаче не намерих нищо рожден денско - имаше ли някой в предвид или просто така... newsm78  Hug

# 378
Честит рожден ден на детенцето на Медовинка и на Ивелина!!!  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве и много усмивки!
Салем-има готови такива назъбени.Ще потърся и ще ти дам.Ели-какво да кажа за твоите рамки-Чудесни са!!!Теди и на мен ми липсваше в темата.Не че аз често се появявам Laughing
Лека вечер, момичета!

# 379
# 380
Lati  ще съм ти много благодарна Hug Hug

# 381
Чести рожден ден на Ивелина! Желая ти много любов и творчерско вдъхновение!

ЧРД и на порасналото момченце на Медовинка, Здраве и щастливо детство му желая!

Maktub Благодаря ти за помоща Hug Добре се получава по този начин Peace

Ами първо си изрязваш обекта с пен туул, след това с десен бутон кликаш в изрязаното и отиваш на Make Selection, там се отваря диалогов прозорец в който се нанася стойността на Feather radius, пишеш 2 и така Peace

# 382
Крис, няма рожден - денско Simple Smile. Има обаче един кит - In the tavern, който става за по-големички хора, а не за бебета и деца . Иначе фрибитата там са страхотни  PeaceSimple Smile

# 383
Eто нещо и от мен, с опитите ми с Custom Shape Tool

# 384
Дам,  благодаря за прекрасната картичка   bouquet
Момичета, благодаря за прекрасните пожелания, направихте ме  една наистина и усмихната рожденичка, благодаря, благодаря  Hug Hug Hug

# 385
 smile3525 newsm24  Честит рожден ден, Ивелина! Да си здрава, щастлива, обичана и обичаща !!!

Ето и подобрения вариант на моята рамка - с огромната помощ на Ани  Heart Eyes  bouquet
На малката снимка е голямата ми дъщеря /онова по- височкото от голямата снимка Laughing/ преди 13 години. Ееех, как лети времето Thinking

# 386
За всички , които се интересуваха от обработката на снимката-няма нищо особено.Всичко се постига с левъла и кривите
Отделно отрязах лицето, косата и якето и им зададох допълнителен цвят.Обработих с маска и режими на смесване и това е всичко.Петънцата по снимката се оправят с печатчето

# 387
  • Варна
Честито на Рождениците, с малко закъснение   bouquet

мъжа ми сложи Linux на лаптопа и сега не мога да си качвам рамките в мултито  #Cussing out
а не ми се занимава да местя интернета на другия компютър  Tired
затова пак пускам от imageshack, с кита на Дам пробвах, но явно още не съм на Коледна вълна  Embarassed :

# 388
ani69 правя твоят урок за снимка-картина.Не мога да си намеря обаче подходяща текстура.Линковете във ФШ библиотека не ми се отварят.Моля за подходяща.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт