Русенската есен свърши, ама циганското лято ей го де е!

• 16 539
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
е, ние като сме в Родина, не може ли да се присламчим към вас  newsm78
Може, може.  Hug  Heart Eyes

# 181
аз съм в Камен и правим обиколка: ул .Юндола, Олимпа, пазарчето и обратно.

# 182
При хубаво време аз всеки ден м/у 11.30 и 13ч съм на кафето на Киното /Здравец/ или до киното...където е по-слънчево. А следобяд към 15.30 и 16ч ходя да вземам баткото от Дойче шуле. Който има желание да се присъединява! Hug

# 183
  • Русе
здравейте мили мами,идвам нашия градски форум с молбата да ме насочите към добър логопед за дете на 5 години ( момченце). близка моя приятелка иска да намери добър специалист в областта и реших да питам и вас,ако някои си е имал вземане даване с такива проблеми. ще съм благодарна за всяка информация Hug

# 184
В СОУ"Възраждане ",на първия етаж има логопед,Знам,че ходи и по детските градини за обследване на децата. Само с това мога да съм полезна.

# 185
Логопед има и в у-ще "Васил Априлов"- Златева,кабинета и е на 3-тия етаж.Тя също ходи за обследване по детските градини.

# 186
Логопед има и в Комплекс-а за социални услуги за деца и семейства (бул. Липник №14 бившото уч-ще Хр.Смирненски, до ЕСКУЛАП, П-образна жълта сграда) услугата е безплатна  Peace

# 187
Привет и Честит Имен ден на всички празнуващи!

Моят син долу-горе беше на същата възраст когато прибягнахме до услугите на логопед. Той ходи при Алисе Муртезова. Незнам сега къде се помещава, защото тя идваше в нашата детска градина, но имам телефон. Ако ви интересува ще го дам. Много съм доволна. Верно, че ходи почти година, но проблема му изчезна напълно.
Освен това скоро видях огромна табела Логопедичен център на входа на Стоматологичната поликлиника.

# 188
Честит имен ден на всички носещи името Димитър и производните му!
Бъдете живи здрави - внуци правнуци да носят имената ви!  bouquet

# 189
Честит имен ден на всички носещи името Димитър и производните му!
Бъдете живи здрави - внуци правнуци да носят имената ви!  bouquet
И от мен наздраве! beer

# 190
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet живи, здрави, щастливи и много обичани  Heart Eyes

почерпете се с каквото обичате за моите двама Митковци

# 191
Честит имен ден на патерици на имениците!!!  Heart Eyes  bouquet 
Майче, ние точно на Юндола живеем, в бл.77. Зад блока имаме прилични площадки.  Wink

# 192
А, нямаме и количка - ако някой от вас продава запазена, изгодна и удобна такава да каже, не държа да е нова. Не съм се насочвала към марки и модели - искам даже да е изпитана и удобна, маневрена и лека.  Crazy

Верги, какво направи с количката на Ванко? Защо не я пазиш??

За логопеда! Аз скоро разбрах,че нашата госпожа от градината е логопед. Една приятелка гледа снимки и каза, че синът й ходил при нея. Не зная колко е добра  newsm78  А ние сме в ЦДГ Слънце, госпожата се казва Куртева. Мога да я попитам и да дам тел.

# 193
здравейте! пиша трия, пиша трия. ами проблемът е че синът ми е на 10 месеца без 1 ден. и от няколко месеца се замислям за ясла. то ясно че няма да стане тази година а за догодина но ми се иска да подам документите от време. та се чудя къде да е. разбирам също че е много индивдуално но все пак бих искала да  чуя мнения. а знаете ли нещо за частна ясла?   bouquet и ако сте го нищили този въпрос  Embarassed ама си признавам без бой че не четох обстойно а отгоре отгоре някои теми  Hug

# 194
здравейте! пиша трия, пиша трия. ами проблемът е че синът ми е на 10 месеца без 1 ден. и от няколко месеца се замислям за ясла. то ясно че няма да стане тази година а за догодина но ми се иска да подам документите от време. та се чудя къде да е. разбирам също че е много индивдуално но все пак бих искала да  чуя мнения. а знаете ли нещо за частна ясла?   bouquet и ако сте го нищили този въпрос  Embarassed ама си признавам без бой че не четох обстойно а отгоре отгоре някои теми  Hug
Моето момиченце е в 4 ясла много съм доволна но.... от февруари ще почват ремонт на 1 и 8 ясла и ще съберат вс. деца в нашата ясла и тогава не знам как ще стане.А пък за молбата мъжът ми ходи на 2.01 във 5.30ч. сутринта за да може да я запише.Ако намериш връзки ще е по лесно.

Общи условия

Активация на акаунт