Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 907
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ние сме супер кисели цяла сутрин и ще го водя навън ...не е спрял да се дере

# 211
  • Перник
Smiled, дано като е по-мъничък да изкара варицелата по-леко, че аз я карах на 12 г. и не беше лесно, обаче заразих и сестра ми (тогава на Sunglasses, и майка ми - на 34 г. - тя изкара най-тежко шарката.
Васи и всички останали болнички да оздравяват бързо!
Ниночка, аз вадех сополите с аспиратора, като не могат да духат милите...
За срещата в зоо - ние в 10:30 посмъртно не можем да стигнем където и да е - Калоян става най-рано в 8:30, и то ако си е легнал в 21 предишната вечер,което се случва супер рядко. И докато се натуткаме, преди 11 НЕ успяваме да излезем  Embarassed
Рози, и Калоян е чисник - добре, че е той да измете двора  Mr. Green щом излезем хваща метлата и почва  Mr. Green

# 212
Ние ще дойдем (10.30-11)Simple Smile ЗА когото случайно не познавам и дойде - код "пияни вишни" Simple Smile
Майче, сега заради теб ще тичам в обедната до въпросното магазинче:) Имам си 3 чифта читави ботуши, но може да харесам нещо за маман:)

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 12:35 от милееенка

# 213
цяла вечер рева и се чеса, ама цялаааааааа Sadняма и 2см без пъпки.....

# 214
lele smiled ужас Confused

мира също много обича да търка с гъба, като й попадне: ту земята, ту стол, ту квото й попадне Laughing

работя на виста: много е интересно, новичко Flutter

# 215
Миличкият Васи!  Hug

# 216
Така, такааа дотук сме три, има ли още или си вървим сигурно към провал Rolling Eyes

Имаме си и ново зъбче tooth, сега сигурно ще почне да ги вади през няколко дни.

# 217
smiled_, къпи го по-често само с вода, облекчава!

# 218
Позволявам си да пиша за Балонеса - сигурно ще дойде и тя с Крис:)
Майче, ходих до магазина - екстравагантни са тия обувки, бих се обзавела, но нямаше мой номер, а за мама са твърде твърде странни. 

# 219
Така, такааа дотук сме три, има ли още или си вървим сигурно към провал Rolling Eyes

Имаме си и ново зъбче tooth, сега сигурно ще почне да ги вади през няколко дни.
с тоз ранен час  Crossing Arms аз искам да спяяяяяяяяяяяяяяяя!!!
Честито ви ново зъбче, хайде да растат лесно, да са бели и здрави!  Hug

# 220
И ние ще дойдем (евентуално и една мама)... ама къде е срещата, отпред или в някое кафе, че не ми е много познато зоо-то ?

Смайлд
, много неприятно, дано мине бързо  Praynig

# 221
Устройва ли ви пред входа на спирката на 120??

Асенце, кефиш ме Peace Кой спи в 10.30 беееее hahaha

# 222
Приятна среща на всички,които ще са там! Hug
Приложена със снимков материал тук при нас! Peace
Здравче,не можах да ги видя,щото ми иска парола. Sad
Но разбрах,че е варицела,спокойно,по добре рано от колкото късно.
Към всичко казано,до сега слагай и талк за да не се получат белези.
Сега до три дена ще се напълни с много пъпки.
Може и Т да има,а това,че вие не сте я карали,може и да я изкарате дружно.
До десет дена ще се нормализира но е заразно.

При нас нищо ново,ходи си детето на ясла без проблем.
Вечер е скапана,но за разлика сутрин е първа кукувица. Mr. Green

# 223
аз не знам как ще се движим утре. 10.30 ми е ок, че до 12 децата обядват и до 1 вече са по леглата. при мен режимът е железен и не допускам отлонения, че после настава ужас. ако всичко е ок, може и да се занесем до зоото на разходка утре сабахлянта. а дали ще се срещнем с другите майски мами, това е божа работа - или ще се видим, или няма да се видим  Mr. Green.

# 224
Здравейте,
да ви се оплача за днес  Cry
Тази вечер на гости ни дойде Татето с Деди-то /нали още сме в СТ.З. на гости на мой те родители Hug/,та си игра с дядовците и в едни момент се удари в ръба на масата #Crazy ooooh!,и милото много рева цицина,синьо и  лека дупчица ама много лека.Реших сложих лед много рева но поне минава бързо Cry.После след около половин час като я събличахме с татето да я слагам да ляга и взе да е лигави и да щъка из леглото и кво стана пак,удари се в дъската над главите дето се пада и уж не се удари много и ревна ама много рева и по едно време като я сложих легнала на леглото да я обличам и кво да видя-тече и кръвчица до окото #Crazy Cry.Много годно сега първата синина поотмина и сега и до окото синя че и там нищо не мога да сложа ни лед ни крем Cry ooooh!.Много и се насъбра за тази вечер на милото.
Ходихме на УНГ и се оказа че има гъбички в гърлото /нали ни видя изследването от гърлен секрет/,сега пак нови лекарства.И след 20 дена пак да отидем на гърлен секрет да видим какъв ще е резултата да ли е минало и т.н.Доки каза че е много вероятно да е от антибиотиците Cry.
Направо много и се насъбра днес на Теди и още щом видя доки и рееевввввв  Cry,че и ушичките гледа днес та рева беше двоен  Sad
Ох оплаках ви се.
Ако някой така детенцето му се е удряло много близо до окото кажете как се лекуват  Sad
Благодаря предварително Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт