НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 512
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Деситка, на патерици най - сърдечни благопожелания Hug

ного е тъжно децата като са разстроени в градината.
В на росен групата в яслата има едно момиченце, което вече 4 месеца плаче, не искало да яде, не спяло - лелята го носила на ръце в одеялото Confused
Юка, пожелавам всичко да се оправи бързо и да свикне Кейти. А ти се успокой Hug

# 106
  • София-там нейде в западната част
При нас се оказа проблем госпожота по заместване тоест не само с Ема но и с други деца.Днес след като приключи родителската останахме да поговорим с учителката която ще бъде постоянно с тях аз и още няколко родители.В процеса на разговор тя сподели,че не само Емата но и други деца плачат при нея,което си е вярно,както например днес сутринта.Ще видя как ще протекат напред събитията но като навързах думите на Ема "че госпожата се е ядосала" и тем подобни с тези и всички събития наистина може,рева на Ема конкретноо да е от госпожата.Явно и повечко се е карала че не е спала newsm78.Днес като я взех си беше нашата учителка г-жа Неновска,Ема не и личеше да е плакала за разлика от вчера,беше си спала и беше изяла и една порция допълнителен гриз  Mr. Green Отделно мисля че другата госпожа може и да ги 0плаши защото Ема вчера говори за един вълк и каквото и да направех все повтаря - не ходи там че вълчо ще те изяде,не прави това,не прави онова и т.н. ... никога не съм я плашила с нищо  Thinking но може и да бъркам ...
лека нощ  Hug

# 107
тити много готино звучи началото на денят ви. Де и при нас да беше така...
Сердика пусни ми моля те линк на пудрата за да не се чудя. Припомнете ми в БГ-то започнаха ли да продават Shiseido, че не помня.
Юка много тъжно звучи. Дано по бързо премине  Hug

# 108
Здравейте,
напоследък няма с какво ново да се "похваля".
От вчера Ади се е разсополивила, та в съвсем близко бъдеще отново я виждам у дома и на сиропи  Twisted Evil Аман вече, 3 дни ходи на градина и пак се разболя. А като е с нас, въпреки че не стоим много много вкъщи, изобщо нищо и няма  Crossing Arms
А иначе днес сутринта Ади влезе разплакана. Беше много тъжна още от ставането. Като я преобличах в градината видях, че има сълзи в очичките и не искаше да се разделяме. Оставих я много много тъжна. Трябваше обаче да ида до колата да взема 2 лв за театър и се върнах пак в градината. Така Ади ме видя през вратата и наистина се разплака. Гледаше ме с един такъв обвинителен поглед, все едно ми казваше "Мамо, защо ме остави тук, защо не ме искаш"  Confused Всички деца вече бяха настанени на столчетата и чакаха закуската, а Ади обикаляше тъжна и разплакана и не знаеше какво да прави. Мисля, че се е почувствала самотна. Та така цяла сутрин ми беше свито сърцето и се чувствах лош родител  Cry Много ми е тъжно! Затова пък днес ще взема Ади по-рано от обикновено, поне така да компенсирам малко.

Сиса, да - избрах втория вариант и ще изчакам старта на по-перспективната фирма. Между другото от време на време ме сърбят ръцете и си пускам автобиографията на по-интересни обяви. Всъщност пуснах една вчера и ми е интересно дали ще ме поканят на интервю. Не че имам намерение да започвам тази работа, ама така от скука и любопитство какво ли ще ме разпитват. Така де - тренирам с интервютата  Joy

# 109
Ние сме добре, мисля, че овладяхме нещата с перличките и в понеделник ще заведа Юлиана здрава на детска градина, дано този път изкара повече от три дни. Отсега ми се свива сърцето как ще е, макар че тя сама говори за градината.

Доминика, напълно съчувствам и разбирам! Hug
Юка, при вас как е?

# 110
благодаря ви на всички за съпричастността  Hug
ами и ние сме болни  Confused в сряда я оставих да спи в градината. това, което ме учуди като си я взимах, беше, че е спала цели 2 часа. учителката каза, че малко похлипала и веднага заспала. не беше стресирана като си я взимах. но вечерта вкъщи започва да се оплаква, че й е лошо, да киха и нослето тръгна. така че четвъртък и днес я оставих вкъщи. снощи имаше и температура. всъщност очаквах го, въпреки че й давах какво ли не за защита. само едно се питам- в понеделник като ги видях всички болни деца какво трябваше да направя  Thinking да си я взема обратно ли или какво, като другата седмица положението ще е същото. просто не става и не може така с тия болни деца.  Naughty след малко отивам на родителска среща и ще поставя сериозно въпроса. ами поне очевАдно болните деца да ги връщат. аз сега като излекувам кейти и пак я пусна при болните? между другото онзи ден бяха само 8 деца от 25 по списък.
иначе съм безкрайно доволна от учителките, много са мили, много обгрижват кейти, а за мен отношението им към нея е най-важното. само лелката, която им поднася храната, е малко стресираща и строга. аз предполагам, че кейти затова отказвада яде там. онзи ден като я взех не можах да я изхраня вкъщи. толкова храна наведнъж никога не беше яла.
сисии, надявам се и на вас бързо да се размине вирусчето. наистина е жалко, защото тъкмо свикнаха децата.
деси, не сме се разделяли с кейти въобще, с изключение може би на 2 уикенда за 3 години. какво да правиш, заети и работни баби  Rolling Eyes не че нямам желание.
общ рожден ден- аз съм за. само кажете кога и как.
еххо, шисейдо ги има в цум  Peace макар че аз никак не съм доволна от околоочния си крем  Thinking появиха ми се повече бръчки, докато го ползвах. знам ли, може и аз да не съм уцелила точната за мен серия. а уж толкова избирах.

# 111
  bouquet за клара!

# 112
Привет!
Честито на рождениците (и на тези на които пропуснах да честитя) - да са живи, здрави и усмихнати! Клара  bouquet desytka   bouquet
ДюДю - не сте последни - ние сме на опашката, евентуално от догодина Confused
При нас тече подготовка под пълна пара - т.е търся подаръци и ги разпределям между желаещите Mr. Green Вчера попаднах в един интересен магазин и си избрах някои неща като това това това това имаше и още много други интересни предложения в самият магазин. За първи път попадам в магазин в който продавачката да ми обясни абсолютно всички играчки как действат, за какви умения служат, поинтересува се от характера на детето за да подбере играчки, направи сравнителен анализ между цени и качество - невероятно обслужване.
Много болни последно време - оздравявайте бързо, че идват празнични дни.....

Днес водих Ники на куклен театър (вятър - както казва тя) гледахме Спящата красавица. Изкарахме цялото представление за разлика от миналият път (преди 6-7 мес., когато неиздържа). Ники много се забавлява и както преди направи един номер т.е при пълна тишана в залата тя започва да се смее от все сърце  - толкова е заразително, че почти цялата зала започва да се смее. Доволна съм, че театъра и доставя такова удоволствие.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 15:53 от Sissa

# 113
    Кларче честит рожден ден!   bouquet

# 114
  • Димитровград
Здравейте и от мен!!!
Честит рожден ден на всички празнуващи!И на всички празнуващи на патерица!
Ние се прибрахме скоро и като се замисля все едно,че не сме отсъствали изобщо.Едита ходи още на ясла и сега трябва да я преместя в детската градина,че само нейното място стои празно,а има и други кандидати за него.А пък в яслата може да стои до след нова година и не знам как ще е по-добре за нея,защото в яслата са 9 деца,а в ДГ са 23.Ще отидем с баща и да видим какво ще правим.
За първи път виждам много положителна промяна в детето след намеса на бабите,много съм доволна,че не са я разлигавили.
Веднъж видях на центъра на Слънчев бряг Еххо,обаче не събрах кураж да се обадя.Купувахте си сребро точно където ние работим,на Замъка до х-л Чайка.
Ми вече сме на линия,така че ще съм редовна.

# 115
  • Карлово
Е, Канеста, добре завърнала се! Липсвахте с Едита! Hug

# 116
Честит рожден ден, Клара (на патерица)! Да си здрава, обичана и щастлива!

Канеста, добре сте се завърнали  Hug

# 117
  • Враца
Здравейте и от нас,
не пиша много, защото при нас ново няма, освен, че пак Марина е болна. Вече в чудо се виждам с тази хрема. През 4 дни за по 10 дни е с хрема и нищо не помага. Водих я на уши, нос и гърло, не искала антибиотик да и изписва, даде ни капки за нос, есберитокс, ацц100 за кашлицата и за смучене таблетки. Ефект 0. Ходим през ден, утре пак сме да ни види и може би ще изпише нещо.
При предната хрема преди 10-на дни пуснах секрет по мое искане и нямаше проблеми.
В понеделник вдигна 39 градуса изведнъж и не се повлияваше от нурофен. След доза калпол темп стана нормално и видяхме, че и излиза зъбче.
изобщо яко съм се заплела с тези лекарства и хрема. Ако имате някакви съвети, ще бъда много благодарна да споделите какво правите с тази продължителна хрема.
Честит рожден ден на Клара със закъснение   bouquet

# 118
wa wa, Ади постоянно е така - ту и оправим хремата и кашлицата, поседи още седмица здрава у дома, и като я пуснем на детска градина за 3 дни пак същото положение.
В понеделник я пуснах здрава на детска градина. В четвъртък вече имаше сополи. Е, днес се събуди и с кашлица. Да не съм взела никакви мерки - разбирам. Ама аз още от наченките на сополи започнах с капки за нос, вит. С, есберитокс Н, отделно вече цяла седмица пие Бронхо ваксом. Файда никаква  Twisted Evil Twisted Evil Писна ми, наистина ми писна  Crossing Arms От утре сигурно пак ще остане вкъщи, а така изпуска от материала, който учат в детската градина. Как ли ще почна работа при това положение  Tired

# 119
Привет и от мен в неделя вечер! Hug
Пропуснала съм почти две ноемврийски теми, ако успея ще наваксам. При нас всичко е на много бързи обороти.
Все така нямаме детска, все така си стоим в резервите. Е мръднахме напред, но пък това което чувам и чета за броя на децата в групите никак не ме обнадеждава. За децата все така правим невъзможни комбинации.
Аз в училище съм много ангажирана и както се очертава няма да съм по-свободна скоро. Чакам вече коледната ваканция. Laughing
Надявам се да сте здрави всички -  малки и големи и скоро да си направим среща.
Хубава седмица ви пожелавам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт