НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 514
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
wa_wa , да не прави реакция от белината в градина? Уж вече на всякъде мият с безхлорни препарати, но Кари кашля и от тях и аз нося друг препарат.

# 121
оо, канеста, най-сетне Simple Smile и трябва да ти благодаря най-после за поздрава за Ясен Simple Smile онзи ден се сетих за пореден път за вас, ама кой да се накани да звънне......
деситка, клара - извинете за закъснелите поздрави за рождените ви дни! Повече деца засега няма да ви пожелавам, но ви пожелавам здрав и спокоен сън Simple Smile

моите хлапета - скоро не съм ги показвала:
http://photos.streamphoto.ru/6/c/a/w400_83e4580b24452f6029e853d2f664aac6.jpg

# 122
Сладури  Grinning Heart Eyes

# 123
  • Измир
Аууу ТИтИ, много са сладкИ!

БИлИ, Канеста   bouquet

Относно хремИте И СевИ беше с лека  Т. Новата нИ педИ веднага ИзпИса АнтИбИотИк, който аз не дадох естествено. След разговор И с другИ местнИ майкИ разбрах, че педИатърката вИнагИ ИзпИсвала даже едИн И съЩИ вИд антИбИотИк Rolling Eyes. То така И аз мога да съм доктор!

# 124
  • Враца
тити, страхотни са. Много ми харесва муцката, която е направил Ясен Grinning

# 125
Здравейте.
Чистоти на всички, на които съм пропуснала да честитя.
Кити и тя е в къщи от петък. Разкашля се много. Давам капки, от които кашля още повече. И нейните сополи не минават - от 15.09. не са спирали. Нищо не помага. Вече и нощем не спим - кашля 2-3 пъти по 15 мин. В чудо съм се видяла.
тити, много са сладки.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 11:15 от buba_katinka

# 126
Добро утро - Слънчева и успешна октомврийска седмица на всички!

kanesta добре се завърнала Hug Едита е прекрасна малка дама вече Heart Eyes

Много сополиви деца.....Дано се оправят бързо.

wa_wa  мислила ли си за хомеопатия. Аз останах доволна - спря и кашлицата и хремата. Наиситна малко по-бавно, но като се хване в началото става по-бързо. Да чукна на дърво за сега всичко е добре Praynig

# 127
Добро утро!  Hug
Днес изпратих Юлиана с усмивка на детска градина и ми едно блажено сега.. даже се забавих повече и тя ме видя още веднъж, махна ми и ми изпрати въздушна целувка. Платих таксите за допълнителните дисциплини, добавих и балет, че и без това латино танците не са почнали, иначе ще ги водят от школата на Памбос. Кофтито е, че ходи не ходи се плаща пълната месечна сума, дано е здрава само.
Ние също с хомеопатията се справихме за 3-4 дни с хремата и днес е напълно чиста, макар че видях няколко деца със сополчета, но явно ще е така.
Sissa, вие класически хомеопат ли посещавате?
wa_wa, може и вие във Враца да потърсите добър такъв!  Peace
kanesta, добре завърнали се!   bouquet
Клара, честит рожден ден на патерици!   bouquet
тити, Ясен гледа много мъдро!  Heart Eyes
Хубава седмица на всички пожелавам!  Hug

# 128
Тити очарователни са  двамата, да са ти все така лъчезарни !  Heart Eyes

Криста си е още в къщи - една седмица на ДГ= две седмици в къщи!  Mr. Green Не стана гнойна ангина, ама се чудя що така на обратно боледувахме? Grinning Първо Т-та, после кашлицата и сега запушено носле!Иначе вече си е здравичка, само изчакваме да й се отпуши нослето!
 На мен пък ми излязоха резултатите (най-после) от цитонамазката, раничката ми е 2-ра група и днес съм на преглед + обгаряне!
                                                              ~Лек, весел и приятен ден на всички!~   bouquet   

# 129
  • София
Здравейте
Тити, много са сладки двамата и много си приличат.
Да се отчета - днес е първия ден в градината. Сутринта беше весел, говорехме, че отива на градина(ама то от месеци за това говорим), като излязохме пред блока вече се усети, че става сериозна работата и започна да мрънка. При сестрата се разплака, като му събувах обувките и обувах пантофите още повече, учителката го взе и аз изчезнах. На обед ще се обадя да видя как са нещата, но ако няма усложнения ще го вземем в 16,00. Изненадващо аз съм сравнително спокойна, иска ми се да си мисля, че той е добре. Утре и следващите дни очаквам да е много по-драматично.
Всички болни дечица да оздравяват
Канеста, Били Hug
Юка, как е Кейти?
Успешен ден на всички

# 130
Сисиии - нашта докторка работи с boiron - каквото и да значи това newsm78, доколкото знам (а то хич не е много) това не е класическа хомеопатия.

# 131
Sissa, ясно, точно това ме интересуваше! И нашата тоже!  Peace Всъщност май не съм споменавала, но е същата като на еххо и Ния!  Hug
Засега съм много доволна, дано и занапред да е така!

ДюДю, стискам палци в седващите дни!

Юка, ти пусна ли Кейти днес?

nikiki, хайде следващия път Криста да се върне за дълго в детската градина! На теб успех!

# 132
  • Gabrowo->Sofia
Айдеееееее и ние в групата на болните.... Ваньо го боли ухо, вдигна температура..... и има сополи, които се стичат в гърлото вместо да текат през носа Mr. Green

# 133
Юка мерси за инфото. За кремове за лице и очи от известно време ползвам Диор и съм много доволна
Канеста е може ли такова нещо? Не съм толкова страшна Simple Smile Догодина понеже ние пак ще сме там, ако ме мернеш някъде ме докопваш, казваш, че си Канеста и така Simple Smile да не говорим, че спокойно можете да ни дойдете някой ден нагости да си поиграят на тревата децата Simple Smile
Хрема и ние сме на същото дередже. Не тече носът, но се запушва и така откакто е детска градина.
Аз лично съм решила да пробвам с прополисови капки. Поръчах и снощи ми донесоха истински прополис, който довечера ще сложа в спирт и ще си направя тинктура. Искам да знам, че има наистина прополис, а не е някаква химия. Та от тази тинктура се слагат няколко капки (май 5 бяха, но сега не съм 100% сигурна) в 10 мл физиологичен разтвор и се капят. Ще пробвам и ще споделя опит.
Тити уникални образи са  Heart Eyes

# 134
аз не пиша, защото съм се обърнала на черна радостанция  Thinking кейти е с гнойна ангина и на антибиотици. след 3 дни лекуване само с витамини и сиропи, вдигна Т и не я смъкна повече от денонощие. на прегледа се оказа, че има налепи по сливиците и така. сега сме вкъщи и се лекуваме.  тъпо ми е, защото бяхме планували разходки из гората събота и неделя, а те минаха в търсене на лекари и дежурни аптеки из самоков.
еххо или сисии, ако ви се занимава, пуснете ми на лични координатите на хомеопатката да не ровя назад из темите.

Общи условия

Активация на акаунт