НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 521
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Карлово
Честит трети рожден ден на Васи! Много усмивки и щастливо детство!

Доминика, поздравления за приятелката ти!

# 196
Кукуу, привет и от мен Grinning

мен къде ме няма, къде по късните доби се разписвам Crazy Но от днес пак сме с нет и телефон и т.н.
Ей, тези местения съвсем ни побъркаха.
Поло пък ни донесе вирус от детската градина, та почти цял месец и тримата бяхме болни - нещо ужасно - болки в гърлото, главоболие, хрема, висока Т°. Той, горкият, три поредни отита изкара геройски. Станахме като приятелки с новата му педиатърка Laughing Сега сме всички добре Party
Моят стаж приключи успешно, после малко замествах, май пак ще замествам и дано има работа, че тук ще умра от скука. Rolling Eyes
Миналата неделя за първи път отскочихме до Сен Тропе - невероятно красиво и спокойно(извън летния сезон) местенце. Като, че ли за сега там най-ми харесва от цялата ривиера.
А утре най-вероятно ще избираме подарък за р.д. на Поло - подозирам, че ще е тротинетка Flutter Тук на една детска площадка той така се заплесна по една, че момчето само му предложи да я покара за малко. Е, Поло я яхна като конче Crazy, но и сега като срещнем дете с тротинетка, не откъсва поглед от нея. Другата му страст е рисуването - явно доста рисуват в детската градина, че често се прибираме с рисунки. За сега са сюреалистични Wink
Иначе след едноседмично ходене на д.г. човекът спря да се напишква и н...а в гащите. Интересното е, че първо вечер спря да ползва памперс, а след това и през деня.
Всеки следобяд ми обяснява, че много обичал д.г. и учителката. дадоха ни някаква голяма тетрадка А4, в която да лепим снимки с коментар какво интересно се е случило през уикенда - после явно обсъждат и разказват по снимките. Учителките стриктно следят кой кога има р.д., защото вече ни питаха, кога ще го празнуваме в училище(а то ще е след ваканцията за Вси светии). Обясниха ни какво да носим и даже се подписвахме, че позволяваме да снимат Поло като рожденик. В голямата тетрадка вече има снимки от рожденни дни и е много интересна Grinning Има и снимките с имената на всички учителки и деца от класа на Поло. Залепили са и текстовете на песничките, които изучават. Жалко, че на мен ни една не ми е позната. Rolling Eyes Confused
честит рожден ден на Васи! Да е жива и здрава!   bouquet
Доминика, честито и на твоята приятелка за бебчето! Grinning
Канеста, приятно гостуване в Ирландия и лек път! PartyПък ако правите дълги разходки, количката със сигурност ще ви е от полза Peace
Поло от много отдавна не ползва количка, но като се умори да ходи и иска да го носим, тя е единственото спасение. ooooh!
Ох ентусиазмът ми да пиша май вече намаля и мисля да си лягам Tired
Приятен уикенд на всички Heart Eyes

# 197
ЧРД на Василена!!!  bouquet

Момичета, благодаря за комплиментите за снимките и моделките! Трогнахте ме! Пак ще започна да снимам аз...

Сисиии, за театралните костюми - ако ти се занимава можеш ти да и приготвиш такъв, дори заедно да се позабавлявате да го приготвите. За Мина досега съм правила костюм на Червената шапчица (показвах го преди време, но той е от много части и с много шиене), костюм на Вещичка с тиквен фенер (и него показвах), а за миналия и РД гостите бяха поканени да се издокарат в костюми на тема зима. Ето едно фото от тогава:

Може да се направят нещата и с подръчни средства без много шиене.
За 3 РД ще я издокарвам като принцеса с огромна рокля. Ще и направя и крила. Бих ти препоръчала да направиш крила, защото малките госпожици много ги харесват. Става с тел и ефектна хартия + връзки от плат, може и изцяло от плат. Въобще феите и принцесите са на почит. Simple Smile

Майче, свържи ме с приятелката ти плс. (всики хахави накрая се събираме Laughing).

За общо РД - навита съм , само да сме здрави.

За клуб за РД - чудя се къде да го правя. Напоследък бяхме на 2 страхотни и нестандартни РД на открито, но в края на ноември няма да е подходящо да сме навън, поне не през цялото време. Освен това ще го празнуваме заедно с едно друго наборче, та ни трябва повече пространство. Мисля си за клуб Водно конче - там има и градина. Но пък вътре ще ни бъде тесничко за толкова гости... Някои знае ли голям клуб с градина?

# 198
                          ~Честит рожден ден на Васи!Пожелавам и едно детство изпълнено с детски игри, безкрайни веселби и купища приятели!   bouquet ~
                                                                   (със закъснение)

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 00:51 от nikiki

# 199
  • Измир
ЧестИто на ВасИлена!
Много здраве И радост занапред в жИвота!

Кукла, страхотнИ снИмкИ
Анеле, добрИ новИнИ! Не се ядосвай.
Канеста, прИятно Изкарване на почИвката.

За обЩИят РД ако е на 7.12 сИгурно И нИе Ще дойдем. Докторът мИ ме помолИ от 1.12 да съм в СофИя, за да нямаме ИзненадИ, но аз мИсля към 5_6 дек. да се преселвам  Simple Smile.
Да се похваля, че от сега мИ запИсаха дата за секцИо  Crazy. По празнИцИте бИло много натоварено И за мен останало последното место bowuu. Не знаех, че два месеца по_рано няма да Има свободнИ места.

Майче, какво стана с кнИгата? Не можа лИ да замажеш положенИето някаксИ?

Бяхте коментИралИ мебелИте от дърво тИп антИка. Само да споделя, че нИе спецИално сИ закупИхме почтИ всИчко в такъв стИл. Слагам няколко снИмкИ за доказателство  Laughing
СтенИте са нИ оЩе голИ, но търся подходяЩИ аксесоарИ И картИнИ.
ВсИчкИ мебелИ са от ИКЕА
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298299

# 200
ей тоя черния стол, дето не е люлеещ се, а клатещ, колко го търсих за един подарък  ooooh!

не, нямаше как да замажа - страници със снимки из цялата дневна - той да не е идиот -  сети се кво правя  Rolling Eyes но категорично отказах да покажа каквотои да е отблизо, а също не хвана и дизайна на корицата. все някаква мижава иненака ще има  Rolling Eyes

# 201
Майче е не звучи чак толкова зле. Да позаминала е изненадата, но все пак не е видял крайният резултат Simple Smile
Олгарита много приятно е станало всичко Simple Smile

# 202
ЧРД на Василена !Да расте здраво и щастливо детенце!  bouquet
кукла ,хубави снимки !
Явно занимават децата много повече в детската градина на Поло ,в сравнение с българските градини!Имам чувството ,че си мислят ,че възрастта от 3 години не е кой знае каква ,за да им осигурят много занимания. Алекс  преди два дни не искаше да ходи на градина ,защото й било "скучно". Същия ден ,обаче ,най- после започнали заниманията по танци и нашата се върна безкрайно оживена и на другия ден нямаше търпение да отиде отново.Идеята със снимките от събота и неделя и споделянето на впечатления между децата много ми допадна.
майче ,голям сладур е малкия Камен.Представям си с каква радост е разпилявал листовете.Той със сигурност се е забавлявал. Филков ще се зарадва на подаръка много - едва ли се е досетил ,че му готвиш подарък .Може да е решил ,че просто искаш да видиш историята,напечатана  на хартия,  за семейната библиотека.
Аз до сега съм избрала съпътстващите подаръци за рождения ден- дървени плодове с лепенки ,които се режат;калейдоскоп  и  вълшебна дъска за рисуване .Но основния подарък все още не е ясен - ще я водя да си го избира.
олгарита -  приятно място е домът  ви.

# 203
а къде има калейдоскоп, моля? това беше моя много любима играчка в детството ми. не се бях сещала за нея поне от 20 години. с голямо удоволсвие ще закупя подобна на пипа.

а в нашата ДГ вече имаха занимания по нар. танци и англ. език. от другата седмица започва и приложното изкуство. в четвъртък пък искаха х 3 кинта за куклен театър. в петък вечерта петра беше изкл. доволна. аз също започнах да оценявам супер високо градината и директорката - явно жената силно се старае да компенсира липсата на въздух с каквото може, и съответно получава искрени адмирации от всички родители.

вчерашния ден беше мн. неприятен за нас.  децата бяха мн. ревливи и кресливи, имахме неприятелн разговор с дизайнерите на нашата кухня, после маймуните отказаха да спят по обедно време, следобед бяха супер криви, а вечерта направо нетърпими. добре, че подобни дни не са ежедневие  Tired

# 204
Поля, както винаги ми беше много приятно да те чета!  Hug
Деси, и аз мисля, че тук 3 г. ги имат едва ли не за бебета! Но в повечето случаи е и от страна на родителите, малки са още за това, малки са за онова... без да пробват дори! Абсолютно същото е оживлението и при Юлиана след като започнаха заниманията! Ентусиазмът е голям, като от балета е най-впечатлена, също и английския, може би защото го води един странен батко. При нас отпада Вокалното пеене, че нямало други желаещи от нейната група, но остават още 4 бр. разнообразие, освен това и по помагалата ще започват да работят скоро.
Заинтригува ме с тези плодове, може ли да покажеш, макар че смътно си спомням, че съм виждала някога нещо подобно.. newsm78 Както и конкретно какъв калейдоскоп, аз от край време съм набелязала, но исках малко още да порасне, даже имаше една много полезна тема и координати на мацка, която ги изработва, май от Търново беше, трябва да я изровя, благодаря за напомнянето!  Heart Eyes

Dominika, честито ви нова бъдеща приятелка!   bouquet Аз с радост отчитам, че вече почти всичките ни приятели имат деца и е много хубаво когато се събираме.
кукла, мерси за идеите за костюм, искаше ми се нещо сравнително готово, ще търся още, ако не все ще измисля нещо! Wink
Майче, пак ще е изненада, все пак едва ли предполага цялостния ти замисъл, труд и усилия! И дано днешния ви ден се различава от вчера!  Hug
aneleto, радвам се за резултатите от мамографа!
Олгарита, трябва да дойдете на общия празник!
Който ще е???? Хайде да решаваме! Ако фиксираме твърдо 7-ми, тъй като е неделя, кога предпочитате - сутрин или вечер?

Аз харесах току що за р.д. на Юлиана едно съвсем ново клубче в бъдещия ни квартал Борово, мисля, че е открит сега през септември - "Пчеличката Мая" се казва - http://www.pchelichkatamaia.com/ Не сме ходили още да го видим на място, но чух само положителни неща, а и това, което видях в сайта не е лошо, това че е съвсем новичко ме привлича най-много, защо ненавиждам места със захабени, счупени играчки или въобще липса на такива.

# 205
# 206

:Dimg]http://[imghttp://[/img][/img]  поне усмивката я нацели.

# 207
Привет

Олгарита, избрали сте много красиви мебели. Този тип мебели създават много уют. Поло има същото легло и много си го харесва.
Ние откакто се преместихме не спряха да се нижат работници - плочкаджии, дърводелци и т.н. У нас е пълна лудница - кухнята е наполовина сложена, вторник се надявам да сложат и останалата част. В хола библиотеката също не е довършена. ooooh! Завесите ми стоят неподгънати - между другото след дълго обикаляне по магазините, най-много ми допаднаха едни зелени ленени завеси от ИКЕА. Реших да ги сложа на метално въже, за да не ми се набиват на очи релси и т.н., но явно са тежки за този тип "окачване". Confused
В стаята на Поло сложих червени памучни, по същия начин и стоят страхотно, но са леки. Колко неща се опитваме да продадем... Толкова за обзавеждането.
Подаръкът за Р.Д. няма да е тротинетка, защото се оказа, че хубавите ттротинетки са за по-големи деца. Тези, които са за възрастта на Поло са тежки и огромни, а и на него не му харесаха. Взехме едни пирати от серията Playmobile , а също намерихме една игра, която много обичах когато бях малка.
Аз преди питах, но сега пак ще попитам, че никой не ми отговори newsm78 - Поло е все още в някаква фаза на страха - вечер го е страх да спи сам в стаята си и само да чуе някакъв шум изпада в паника. Ние единствен случай ли сме или има и други деца като Поло, и ако има такива, как се справяте с проблема?

# 208
  • Пловдив
Олгарита, сигурно се вълнуваш, че знаеш датата; домът ти е мнго приятен  bouquet
Майче, ако това ще те успокои, днес росен е състоянието , в което си описала Петра и камен вчера;
Поля, много ми хареса играчката с пиратите. Относно страховете - Росен също се страхува вечер, макар че спи още при нас; не иска в друга стая; започва да плаче още като му намекна да си има стая и да спи и играе там; забелязала съм, че при него страховете идват от пердето Shocked, а то си е обикновено бяло дантелено перде - странно; страхува се и от силна музика - като се чува отвън; говорила съм с кумата ми и тя казва, че просто е период

# 209
  • Карлово
Олгарита, и на мен ми хареса обзавеждането.
Майче, калейдоскоп имаше в някакъв сайт за играчки, имам го сейвнат на компа в Карлово, че сега съм в Първомай, даже май някой тук го беше пускал за нещо друго, ако не се лъжа имаше Тойс в името. Бяха някакви евтинки, нещо от рода на 3-4лв.
Поля, и Мартина я е страх. Тя също спи в нашата стая и спим на нощнафлампа. Страх я да стои сама в стаята, страх я от отворена врата и ако другатао стая е тъмна. Страхоува се и от шум. Съседът ни има трактор за рязане на дърва и вдига мн шум и само като го чуе и изпада в ужас.Анеле, Мартина пък се страхува от спуснати външни щори.

Общи условия

Активация на акаунт