НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 150
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • Измир
Благодаря за комплИментИте!
ВсъЩност на снИмкИте Изглежда студено И празно, но у нас на жИво е по_уЮтно. Сега И снИмкИ съм накачИла тук там.

Pollia , пердетата И завесИте съЩо са от ИКЕА  Wink
Подаръка за РД СевИ сИ е Избрала оЩе от лятото _ ПарфЮм със Снежанка  Crazy. Иска мИ се И оЩе неЩо да Има, но тук съм огранИчена откъм разнообразИе.
В петък ходИхме до ОдрИн И закупИхме роклята за РД.

Днес бебо нИ поуплашИ. От сутрИнта бях с болкИ от дясно на корема, И в 18 ч се обадИх на меснИят доктор. След 15 мИн вече беше в болнИцата И ме прегледа. Изядох една ИнжекцИя в дупето И сега съм вече добре. Май съм се засукала неЩо.

# 211
канеста  Hug много хубави дни ти желая занапред!

и другото го забравих, дето щях да го казвам.

# 212
Добро утро и успешна и слънчева седмица на всички!
Аз вече съм в предрожденна треска, въпреки, че съм уредила почти всичко.
Отивам да поръчам торти.........

Майче, жалко за подаръка на Филков, но ти си пълна с идеи и вероятно ще изимислиш нещо....недостъпно за Камен!

Олгарита - не можах да отворя снимките, но пак ще се пробвам по-късно.

За общ рожден ден - тази година може и аз да дойда, ако решим да отидем при нашите за Никулден. Близо е до София и на 7-ми може да отскочим.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 10:10 от Sissa

# 213
тити - навярно по грешка ми звънна в 7.04 тая сутрин, нали  Mr. Green

подарък + филков - остава си на това, което съм му измислила. няма вреем и ресурс за нещо нещо, хубаво, изненадващо и наистина радващо го. да си е възпитал добре сина, ПЪК. ако беше, щеше да има хубава изненада. що не е - да си сърба последствията  Mr. Green

аз изобщо не съм на тема РД. е, да - подаръци към напазарувала и за двете маймуни, но отт всичко останало направо ме втриса. през нас щем инат над 60 малки и големи човеци и това 3 дни след монтирането на новата кухня /акоизобщо я монтират де/. пак сватба ще правим  Confused ама няма как другояче - приятели много и важни - нито един не можем да пропуснем. само че си загуби списъка и сега пак ще трябва да го творя. 

# 214
Ние имахме прекрасен рожден ден. Васи се забавлява много- за първи път се остави да й нарисуват лицето и беше много щастлива.

Получи много подаръци и даже се наложи някои от по-старите да ги занесем на вилата, защото се задръстихме.

Момичета, моля ви кажете как се капваше витамин С в носа. Мисля че тук четох че някои от Вас го използват. Нещо не съм доволна от капките за нос които ползвам за Васи.

Благодаря.

# 215
майче- ето го калейдоскопа: http://www.toytown.eu/index.php?toy=10.1.9.0
сисии-плодове с лепенки и нож за рязане -http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=203_206_424&osCsi … 1hnptmg8chfpfbqc4 .)Дано съм се справила с  таговете Simple Smile

Алекс постоянно е в роля и не винаги разбирам дали се страхува или играе. Много често сочи нещо и ми казва с треперещ глас "Мамо ,мамо - призрак !Страаах",след което си припада от смях.В тези случаи изглежда по-скоро се забавлява.Но мисля ,че се страхува от коридора ,когато е тъмен ,защото не иска да минава по него сама. Ако ,обаче, си играе на нещо интересно и бърза да отиде в другата стая - изобщо не забелязва ,че коридорът е тъмен.Бях й купила едно филмче за нощния страх с героите от Ягодов сладкиш ,което хареса  много,  и може би  за това дори и да се страхува от нещо ,започва да се смее ,защото във филмчето пеят нещо такова. 

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 10:37 от Desi_slava

# 216
деси - сакън - не вземай плодовете. иде реч за ония 3те, дето са в една серия - плодове, зеленчуци и хляб, нали? ако е това, да знаеш, че ние ги накупихме. супер са готини, но са много прости като за 3-годишно. + това, не са и големи - кутийката е някъде 15 х 20 см - направи си сметката въртре колко са нищожни по големина нещата. а и на самата кутия пише 1+. от 3те наща, отделих едното за подарък за камен  Mr. Green и аз се хвърлих да обзавеждам новата кухня - ще иманови метални съдове и тия дъвении към нея. дано се зарадва...
виж по-долу музикалната кутийка с жирафите - е тя е супер сладурска на живо. за нея вече очаквам да пожъне успех - петра обича звуци, животни и малки неща - точно като за нейния вкус е. и е с 15 лева по-евтина о ткутията, която предлагат в джиджения магазин в Кр. село  Wink
да кажа и за печатите пак от играчките.ком - готини са, но са за по-голямо дете по моему  Peace

# 217
Аз съм капвала вит. С в нослето - по две капки в ноздра, след като е добре почистена. Не си спомням какъв беше ефекта newsm78, което означава, че едва ли е поразителен.

По темата за страха и Ники много взе да се страхува последно време - вече спи на нощна лампа.

# 218
  • Gabrowo->Sofia
И Ваньо напоследък заспива на светната лампа. Много обича да гледа епизодчето на Франклин за Халуин, Грижовните мечета - Къщата на духовета, но после си измисля и у нас разни духове, призраци ....

Между другото сутринта у нас пак беше голямото мрънкане след седмица боледуване....
За рождения ден все още нямам абослютно никаква идея.

# 219
Ние също минахме през един период на чудовища и дракони. Все в банята бяха. Накрая установих, че просто си намира повод за игра с душа /мокрихме чудовища и ги гонехме така/.

# 220
  • Gabrowo->Sofia
Добро утрооо.
Моят ден започва добре, една колежка е рожденичка и сега сладко си похапвам торта  Wink
Освен това за пореден път се убедих, че Ваньовите драми сутрин са въпрос на решение от негова страна. Тази сутрин се събуди, попита "ще ходим ли на гадинка?" на отговора "да" отвърна "Добе, искам днес да ходя спокоен, с усмивка. Сам ще си съблека якето, гспожата ще каже хайде сега пибели си го в галедлобчето и ела да закусваш"  Joy  Ами, така стана. Отиде с усмивка ...

# 221
  • Димитровград
Едита не прави драми отдавна,дори чао не ми казва,а бърза да види децата.Обаче другия месец като започне в детската градина-не знам.Тази сутрин я закарах за първи път с колата и тя беше много учудена-само момчетата карали кола. Laughing

# 222
Добро утро,

Поло днес ще ходи в някакъв парк с останалите деца, учителките и няколко майки. Вчера разбрах, че щяло да има придружаващи  майки. newsm78 Искаше ми се и аз да отида, но като пропуснахме събранието Rolling Eyes(бяхме и тримата доста зле тогава).
Сутрин баща му го води в д.г. и понякога бил доволен, че отива там, друг път обяснявал, че са били объркали пътя или че искал още да спи... Най-често не му се ходи след дълъг престой вкъщи.
Днес следобяд ще ни поставят останалата част от кухнята, не че е кой знае колко голяма Laughing, но се радвам, че ще е в почти завършен вид - остава само плочки да и се поставят, но все още не сме избрали цвета им. Само размера - 10х10см.
Майче, четох в другия подфорум, че ще правите огромна кухня. Simple Smile какво точно ще представлява?
Диди, да ти е сладко Flutter
Тити, а вие правихте ли кухня?

# 223
6 метра шкафове на 2 стени + остров /полу/ с котлони. за бг стандарти си е голяма, мисля  Rolling Eyes

# 224
  • Gabrowo->Sofia
Мда, голямшко е. Иска ми се и на мен

Общи условия

Активация на акаунт