Доминика, поздравления за приятелката ти!

Но от днес пак сме с нет и телефон и т.н.
Тук на една детска площадка той така се заплесна по една, че момчето само му предложи да я покара за малко. Е, Поло я яхна като конче
, но и сега като срещнем дете с тротинетка, не откъсва поглед от нея. Другата му страст е рисуването - явно доста рисуват в детската градина, че често се прибираме с рисунки. За сега са сюреалистични 
Има и снимките с имената на всички учителки и деца от класа на Поло. Залепили са и текстовете на песничките, които изучават. Жалко, че на мен ни една не ми е позната. 

Пък ако правите дълги разходки, количката със сигурност ще ви е от полза 

.
. По празнИцИте бИло много натоварено И за мен останало последното место
. Не знаех, че два месеца по_рано няма да Има свободнИ места.

Както и конкретно какъв калейдоскоп, аз от край време съм набелязала, но исках малко още да порасне, даже имаше една много полезна тема и координати на мацка, която ги изработва, май от Търново беше, трябва да я изровя, благодаря за напомнянето! 
Аз с радост отчитам, че вече почти всичките ни приятели имат деца и е много хубаво когато се събираме. 

Завесите ми стоят неподгънати - между другото след дълго обикаляне по магазините, най-много ми допаднаха едни зелени ленени завеси от ИКЕА. Реших да ги сложа на метално въже, за да не ми се набиват на очи релси и т.н., но явно са тежки за този тип "окачване".
.
- Поло е все още в някаква фаза на страха - вечер го е страх да спи сам в стаята си и само да чуе някакъв шум изпада в паника. Ние единствен случай ли сме или има и други деца като Поло, и ако има такива, как се справяте с проблема?