за обличането - нас ни съветват да слагаме потник, тънка блузка с дълъг ръкав/по-смелите с къс/ и нещо като жилетчица, елече или горнище на анцуг без ръкави.
ми то от чудене какво да ям какви ли не ги измислям
Добре, че съм на 3-та фаза вече. Аз не я спазвах много дълго де, при мен бяха малко килцата, но пък свалих безпроблемно именно онези 2 килца, които ме тормозеха от много време
Сега спорт и разумно хранене и мисля, че всичко ще е наред
Успех!
)) И кинжките на Франклин я вълнуват. Поръча си за подарък за РД - нова книжка за Франклин и малък Прасчо, така че съм уредена с идеите 
та трябваше да успокоявам цял куп дечица. накрая вече учителката видя, че няма да стане доброволно и я гушна. нашата писна. аз избягах навън
Напълно те разбирам, аз не издържам вече вкъщи, всичко подредих и преподредих от както съм се прибрала, излизам след малко по магазините, че да минава по-бързо времето. Съгласна съм обаче с buba_katinka, че е добре, ако можеш още утре да я оставиш да спи там, освен, ако не си решила да ходи само до обяд, както напр. еххо се е разбрала за Ния. 

.След Обзор обиколихме с наши приятели от Нови пазар и където спяхме,Плиска,Мадара и Шумен - чудесни местенца ...
и тъкмо да си тръгваме ,Ема излиза дойде да ни цунка и се шмугна обратно вътре.Това за сега ... ще пиша как се е държала и как е минал деня като я взема.Много ми е странен деня днес и много емоции ме тресат,но вие знаете и разбирате.Бабата изведе Деа и аз сега се разчиствам у дома за да минава времето по-бързо,пуснала съм си музика и си допивам кафето.Не съм ви чела назад но като се поуспокоя малко по-късно ще седна да попрегледам страниците и да пусна снимки от почивката.
но и самата учителка е много разбрана и има отношение като към внучета, без много нерви. видях как нагуш
а и нацелува едно дете, за да не плаче. ще видя утре и другата госпожа, която според описанието била добродушна и пълничка.
стискам палци и на другите дечица да им е харесало и да са усмихнати. 
Успех!
и гледам да спазвам тези неща. Чувствам се чудесно, въпреки че има още върху какво да се работи.