НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 20 тема

• 15 524
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Dominika, благодаря ти, разбира се, че с удоволствие ще погледна!  Hug

Майче, мерси и на теб, ще проверя в Комсед. Чудя си за магазините тип Ку-ку и въобще, сигурна съм, че съм виждала на много места, но сега като ми трябва нещо интересно не мога да ги изровя в главата си.

Гери, Василенка е точно 1 месец по-голяма от Юлиана. Simple Smile Кака си е. Simple Smile

kanesta, сигурна съм, че на малката ще й е по-добре в детската градина! А за пътуването до Ирландия не се тревожи, вече сте големи и ще се справите без проблем! Самият полет не е толкова тежък, даже ще й е интересно, но чакането е по-изнервящо. Подбери все пак, ако е възможно дневен курс. Звучи много интересно! Колко време ще гостувате?

*MILADY*Hug Иначе аз съм също ЗА клубчетата, които си посочила!
Да коментираме час?

# 181
  • Димитровград
Ами вечерта ще пътуваме.В 21.30 бг време.Пристигаме в 12ч. ирландско време.Мисля да я возя в количката докато чакаме,ако не става-ще я нося.Ще гостуваме за 15 дни на сестра ми,мислим да ходим в Кери за два дни и с ферибота до Англия,дано да е хубаво времето или по-точно да не вали толкова много.

# 182
По принцип позволяват колички, но аз си мисля, че ще ви е по-добре без, да не мислиш и още едно нещо, а и не е ли голяма.. макар че като се замисля, има деца от нашата групичка, които ги водят сутрин с колички. Както ви е удобно, ти си познаваш най-добре детето! Кога тръгвате?
Ще чакаме разказ и снимки, дано осъществите всичките си планове и още отгоре!

# 183
канеста, и аз мисля, че количка няма да ти трябва, освен ако Едита не си  е свикнала да я разхождаш с количка и така или иначе ще я вземеш с вас. На чекина не би трябвало да чакате, а да се пробвате да минете отпред - децата винаги са с предимство. Другото чакане е на гейта, но тя там може да си тича.
Полетът колко часа е, 4 и половина? Не е ужасно много и тя може би ще поспи. за жалост няма да може да гледа през прозорца, но ако сте с голям самолет, може да имате телевизори на седалките, а в такъв случай ще има и детски филми. Иначе аз бих взела книжки, малка дъска за рисуване/от онези, дето се изтриват/ и за вас може би кукла? Освен това ще ядете, пиете, ще пишкате и ще се разхождате между седалките, а пътниците ще й обръщат внимание. Стюардесите може би също. Ако мислиш, че няма да спи и ще се изнерви, й вземи нова играчка, която да е изненада. Освен това ако носите цифров фотоапарат, той ще е в ръчния багаж и можеш д й показваш снимки, да я снимаш и пак да й показваш....
Вода и храна, и сокове има на борда.

# 184
  • Димитровград
Kоличката по-скоро е за по-големите разходки в Дъблин.Иначе ще вземем кола под наем и ще си джиткаме където ни е кеф.Където има много ходене ще бутаме и количката,тя лятото спеше в количка,а ние се разхождахме на воля.6-7 месеца нямахме количка и сега много се кефи да я возя.
Не,няма да е голям самолета,мисля че компанията се казва AirLingus,т.е. малки самолети и евтини билети.Аз ще нося детско ДВД,но не съм сигурна дали ще разрешат да го пуснем.Да,идеите са добри-нови книжки и дъска.

# 185
камен пръсна черновата на книгата ми. не знам как го е набарал от тайното му място. отиде ми подаръкаааа  newsm45

# 186
Привет пак  Laughing

канеста, аз имам първа братовчедка в Ирландия (полякиня е), и наистина ще ми е от голяма полза разказ за едно такова пътуване до там! Аз много харесвам Ирландия, запалих се по тази държава от романа "Отнесени от вихъра", както и двата тома, продължение на романа  Grinning Желая ви леко пътуване и много приятни емоции от там! Ще чакам с нетърпение снимки!

Сиси, утре ще снимам с фотоапарата снимката ( незнам какво ще се види така, ама тя е само на хартия, а скенер нямам). Дано добиеш някаква представа и ти е от идейна полза  Wink

майче, много лошо! Стискам палци да успееш да подредиш бързо разпиляното!

# 187
не товаааа. филков си видя супер тайния подарък-изненада  Tired

# 188
  • Димитровград
Майче,сигурна съм,че до Коледа ще измислиш по-хубав подарък. Wink
Доминика,сестра ми има приятели поляци,те са мнозинство там.Непременно ще разказвам и снимки ще пусна.Само времето трябва да е с нас!

# 189
не товаааа. филков си видя супер тайния подарък-изненада  Tired

ooooh! Tired Confused
Изобщо не се сетих за това  Blush Напиши пак нещо - например разказ - със сигурност няма да го очаква, след като вече е видял подобен писмен подарък.

Канеста, а вие в кой град ще бъдете? Незнаех, че има чак толкова много поляци там  Shocked Толкова ли са добри условията на живот и на работа? Аз не съм разпитвала братовчедка ми и скоро не сме се чували, затова ми е изключително много любопитно за живота на не-ирландците там.

# 190
Ето и първото ноемврийче на три годинки!!! Да е жива и здрва Васи!!! Все така лъчезарна да бъде!
Канеста, приятно изкарване на вас!!

# 191
  • Димитровград
Ами предимно поляци и украинци има,защото те имат разрешение за работа легално.Българите от няколко години започнаха да заминават в Ирландия.Най-ниската заплата на час е 8.60 евро.Сестра ми чисти къщи за 10 евро на час и гледа деца за 10-12 евро.Доволна е от отношението на хората и от парите.Живее сама и доволно си покрива сметките и спестява.Има свободно време за разходки и четене,образова се допълнително с още английски.Не е роб на работата,което е важно.Имат много висок стандарт,Ирландия е най-богатата държава в ЕС.Тя живее в квартал на Дъблин-Дън Лири,нещо като курорт е,близо е до морето.До Дъблин се пътува с влакче-дарт.Питай нещо конкретно,за да се сетя и ще пиша.Каза,че полякините там са фризьорки,а поляците строители.

# 192
  • Пловдив
Честит празник на Гери и Васи от нас! Много здраве желая и щастливо дество!

Канеста, добронамерено завиждам и желая хубаво да си изкарате!

Моите прегледи на мамограф приключиха - има разни изменения, които били нормални за жената, раждала, кърмила, било и от възрастта ( над 30 ). До 35 не се налагало подобен род изследвания; иначе ми костваше 4 часа висене пред кабинета - снимки, после още една, после ехограф, после мануален преглед Tired; майка ми дойде с мен за кураж и жената след толкова чакане и преледи беше пребледняла; засега нещата са добре

иначе смея да споделя, че петъчната ни вечер се скапа от това, чесе спречкахме с Пламен на тема негови роднини по права линия, които се опитват да интригантстват Confused мразя като се караме заради роднини, иначе за друго не не се сещам да се караме  newsm78

Хубава вечер на всички и спокойни почивни дни.

# 193
Анеле, я тичай бързо за бутилка хубаво вино, слагай свещи и ги забравяйте тези разправии!

# 194
Изключително съм щастлива! Току-що разбрах, че моя много много близка приятелка е родила момиченце тази сутрин! Тежи точно, колкото тежеше Ади - само 2800г, дълга е само миниатюрните 46 см! Най-невероятното е, че терминът на моята приятелка беше на 24.10 - на рождения ден на Ади, пък аз през цялото време имах предчувствието, че ще се роди на 17.10   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт