Звездни компромати - 32 част

• 32 920
  • 492
  •   1
Отговори
# 360
  • На погрешната планета
Линдзи Лоън на премиерата на режисьорския дебют на Мадона

Da не е забравила да си събуе чорапите в солариума hahaha

# 361

Joy Joy Joy

# 362
  • София

Joy
много се смях като я видях с тези "чорапи", ето че и звездите не са перфектни  Mr. Green
А всъщност какво значи, че Анджелина Джоли сее комплекси? Нещо хич не го разбрах това изказване... Лично аз се възхищавам на красиви жени и мъже! Но Анджелина Джоли не спада в тази категория за мен  Peace (то само едни джуки  Mr. Green, ако ги нямаше какво щеше да остане от нея)

# 363
  • София
Бруук Шилдс колко хубава беше в Синята лагуна

В Синята лагуна е Мила Йовович Peace  http://www.imdb.com/media/rm2058787840/tt0102782

# 364
  • София
Сори, ама Йовович е в продължението - "Завръщане в синята лагуна"! Аз съм явно от по-старото поколение, което си спомня за първата синя лагуна  Mr. Green Peace

# 365
Да, в първата част е тя, много ми харесваше там Heart Eyes приличаше на Денис Ричардс  Simple Smile

# 366
  • София
Първата част е снимана 1980 год - аз взех, че почти се изкарах пенсионерка, едва ли съм я гледала като невръстно дете  Joy

# 367
http://www.contactmusic.com/photos.nsf/main/keira_knightley_2057933 Кийра ми прилича на скелет на тая снимка Thinking

# 368
Много си е добре даже.  Simple Smile

# 369
  • София
Първата част е снимана 1980 год - аз взех, че почти се изкарах пенсионерка, едва ли съм я гледала като невръстно дете  Joy

Не помня, 1980 съм била на една годинка Joy Joy Joy

# 370
  • София

Кийра е супер смешна с тая голяма глава на фона на кокалите ooooh! Ужасно изглежда, и тия обувки още по-слаба я правят Sick

# 371
Брад и Анджелина си отиват много! Той никак не ми се връзваше до онази селянка със супер обикновено и неинтересно лице, което не бих запомнила никога, ако нямаше шанса да е прикрепено към приятна фигурка и комедиен талант!! Винаги съм се чудила какво Брад е открил в тази сивичка и сладникава Анистън! Но...Господ си знае работата и нещата се оправиха!!! Mr. Green

# 372
Не знам какъв автомобил кара, но направо се губи в седалката
http://viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/0000/Outfit/554-alisia.jpg
Май е BMW.

Автомобилът е новото Audi TT.

# 373
Мацки, ще може ли някоя да ми пусне снимка на дрешника на Кари в Секса и града - филмът?

Hug

# 374
  • Варна
А всъщност какво значи, че Анджелина Джоли сее комплекси? Нещо хич не го разбрах това изказване...
Ми щото е пълен абсурд ooooh! Айде сега, всички дето не я харесваме, сме комплексирани от нея! Как не ме комплексират хилядите други красиви жени, на които просто се възхищавам (както и ти каза Hug), ми точно тя, дето ми е анти. Нека си е красива, не е мой тип и точка. Отказвам да се комплексирам по тоя повод Whistling

Общи условия

Активация на акаунт