Звездни компромати - 32 част

• 32 639
  • 492
  •   1
Отговори
# 405
Тъкмо мислех да пускам новината за развода на Мадона и Гай Ричи на БГ.
Пускам статията, доста четене падна....
развода на Мадона

# 406
  • София
Теа Леони и Дейвид Духовни се развеждат (той не можел да се излекува от сексуалната си зависимост)...
Теа Леони с децата си
Дейвид Духовни не отказва на жените
Гуинет Полтроу комбинацията от дълго палто и панталони до/под коляното винаги ми е била странна и смешна
Виктория Бекъм в Дюселдорф
Мадона след оповестяване на развода
Бритни с чанта на главата
Дженифър Анистън и Кортни Кокс много ме кефи тяхното приятелство, много си отиват  Peace

# 407
# 408
Нещо мишниците май... newsm78

Абе Виктория какво ги прави всички тези дрехи, след като ги облече по веднъж? Rolling Eyes

# 409
  • София
Мадона и Гай се почнаха. Днес малко свободен превод от Сън:

Тя е властна, луда по контрола, обладана от шантава религия.

Той е мързелив, седи по кръчмите, харчи от моите пари.

# 410
# 411

Агилерата е страшна мацка. май се опитва да имитира Лили Иванова  Party

# 412
Едва ли е чувала за Лили Иванова,камоли да я имитира. Crazy

# 413
Има хубави устни .  Mr. Green без силикон най-вече.

# 414
Деница роди дъщеря на Красимир Гергов
http://life.dir.bg/2008/10/16/news3482240.html

# 415
# 416

Хубава е Росица Кирилова, има много хубави черти, ама защо се облича така- или като лелка или като малко момиченце. Един път не съм я видяла хубаво облечена.  newsm78

# 417
то като цяло спорът май не е дали анистън е по-хубава от джоли или не, а затова че анистън и пит са си отивали повече като двойка, отколкото джоли и пит. Поне на мен така ми се струва. А това кой е искал да има деца, и кой е имал, и кой няма и кой осиновява и т.н., няма значение. Говорим чисто от визуална гледна точка. На мен лично джоли ми се струва по-подходяща за някой мъжкар, както преди си имаше един рокер, отколкото за брат.

Напротив,има огромно значение. Става дума за хора ,не за картинки  от някое списание.
Освен визия ,всички ние имаме и някакъв характер. И аз съм миловидна ,но нищо захаросано няма в мен. Брад Пит  сериозно е бил хлътнал навремето по Джулиет Луис.Импресариото му е положил усилия ,за да го измъкне от тази връзка- запознал го с   Анистън ,но както виждаме човекът се отскубна отново и си намери друга дива мацка,която за щастие е намерила  своя път и не се самоунищожава като Луис.

жалко за мадона и гай ричи...

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 16:52 от Desi_slava

# 418
# 419
Деница роди дъщеря на Красимир Гергов
http://life.dir.bg/2008/10/16/news3482240.html

За първи път чувам за нея.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт