Отговори
# 60
Не са лоши снимките
Фелинче, добре си се прибрала!

Оф, прословутите плочки - майстора е казал че може и да стигнат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

лелеееееееееееееееее, гадове мръсни!
Фелинче! Hug
Няма да се притесняваш, ей!!!!! Сичко ще е наред!

# 61
  • Добрич
Фелинче от теб може да излезе страхотен репортер. Много мило написано и с чувство за хумор.Поздравления. Не се притеснявай за прокървяването. Понякога се случва и без да има последици за бебо.Ще стискам палци. newsm10

# 62
Добър деееенннн!!!  Hug
Ма как можа, Хаясче, да си помислиш таквоз нЯщу!? Аз от сутринта съм се залепила на копира и преди малко приключих със снимането, затова не съм се заявила до сега.
Лелееее, колко ми беше хубавооооо!!! Ама зелка съм на снимките  Joy Joy Joy Ам то, к`вот застанало, таквоз ... излязло! Софрата ни няма да я показваме на Оги  Naughty.
Фелинче, спаси сестринството с апарата. Стискаме палци и още как...  Hug Hug Hug
Питче, ха дано стигнат плочките, та да не ти се налага да ходиш сега да ги търсиш!
Абе, деца, я кажете някой да му има нещо? На мен по едно врем по нощите  Sick Sick Sick като ми тръгна храната да напира  - аха да проговоря английски в банята.... И още ми е леко гадничко  Sick, ама.... си плюскам манджичката, дето съм си я спретнала. 
newsm78 от кое ли ми стана така гадно  newsm78 Може би от пърженото?! Няма к`во да го мисля, няма да ми мине с мислене.
На всички  Hug Hug Hug и   love001  love001  love001 и следващия път да сме повече.  Hug
Хаясче, дай да видим и ти какво изработи с апаратчето!  smile3503

# 63
ай вертоятно шъ да е било нещо от пърженото....

# 64
Еййй, Джинджито е в последното квадратче!!! Айде сега вече ще чакаме с голяяямо нетърпение!  atwork

Оф, мамка му и пържено!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Отспа ли си, слънчице? Аз толкоз време чаках моя автобус, че ..... пеша да бях си тръгнала, щях да се прибера по-рано, ма мноу тъмно, беее.... Докато се прибера и си легна да спя и стана време за ставане  hahaha

# 65
Куку  Hug
Ади беееееееее дИца  Hug Hug Hug Hug
Ма много сте Убави бе, пу пу пу, и какви сте ми фиданки  Flutter

Ама много ви е отрупана масата нещо  Thinking Некви гофретки подмятате ,ако Оги види какво апванце сте заформили ще му стане леко лошо  Joy Joy Joy
(След малко и аз ще сгъна нещо в  Хепито ...  и хич няма да съм диетично-режимна  ... искам да ви кажа   Blush

Хаясче, мерсаж за закуската и кафето, опатках ги веднага (че глад мори добитъка  Blush)
Благодаря , че сте се сетили за мен, така все едно и аз съм била там  Heart Eyes

Фелинка, ама верно ставаш за репортер  Hug  Как добре си описала само , преживяванията и емоциите от снощи  Hug
И няма да се притесняваш, полежи си повечко, стой спокойна и много положителни мисли . Всичко ще е наред  Praynig

Питче, успешен улов с плочките , само не се ядосвай , че от нерви не се хубавее   Hug

Аморче, де ги видя тия още кила за сваляне бе жена ?  newsm78

Десика, разказваааааааааааааай дееееееееее  Hug

Борянче, отвикваме да мачкаме пържено и после  Sick Sick Sick

liony , другия път и ние с теб сме там . Искам и аз на срещаааааааааааа  Crazy

iletovp , голямо сладко бебе верно  Hug

Еееееееееех бравосТ, много съм доволна от снимковия матРиал, радвам се , че ви е било готинко  Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Баси колко сте изписали, сега докато напиша всичко, което си мислех докато четях ще стане утре. Ма и най-вероятно ще го забравя.
При мен има само 2 снимки, но са яко компромати, едни гофрети, едно чудо.
Фелинче, не се притеснявай мила, всичко ще е ОК. Стискаме палци за следобед за прегледа. Сигурно ще ти кажат, че плода се захваща за матката. Дай си почивка, да не е от емоциите и пътуването. Разказа ти е страхотен.
Аз вярно че закъснях, ама няли видя къде на майната си бях паркирала. То в Сф и с кола не е лесно, стигнах за 5 мин,, а паркирах 20 мин. Обаче пък си тръгнах последна.
Питче, събота и неделя околоМръстното го отварят за коли, ако можеш да изтраеш до тогава, ще ти е по-лесно. А ако магазина е м/у Симеоновко и Драгалевци, би трябвало да има вход от към бул. Черни връх. Пиши ми на лични за подробности ако мога ще помогна с нещо.
Борянче, ще да е от пърженото, аз още като опитах панираните кашкавалчета и се усъмних леко, та това ме спря да се натъпча с тях.
Джинджито, то верно последно квадратче, е те сега тръпнем в очакване вече.
Отивам да се боря със снимките, те са 2, но да не си мислите, че е лесно.
Май това беше всичко.

# 67
Оф, сега се мъча да оправя работата с микселото кляко... Току що си напазарувах яко режимни храни и едни покривчици, че мноУ ми харесаха, а и са точно за малката маса в хола.
Хаясче, що не светна нашего брата за твойто усъмнение?
Фелинче, как си пиле? При тебе как е положението, че и на твоя Цезар май не му беше много читаво месцето?!  newsm12
Нещо се изложиха "Хепи"-то. Почти всичко беше алангле. За гофретите не мога да кажа лоша дума, само дето се минахме да са "ден и нощ"  smile3506. За другия път ще знам - само нощ!  smile3503 Ако не сменим заведението, де.
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 68
За гофретите не мога да кажа лоша дума, само дето се минахме да са "ден и нощ"  smile3506. За другия път ще знам - само нощ!  smile3503 Ако не сменим заведението, де.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само нощ и тва е!

Аз реших ко шъ праа с плочките - вместо нощ ще сложа ден, че от нощта не достигаха, а от деня имам малко повече /за което и майстора си има заслуга/ и сичко ще е ок. Ако некой ме разбра ко казах, ще му пусна на снимка банята кат стане готова  Mr. Green Ей, голема сапунка с тая баня.  ooooh!

# 69

Хаясче, що не светна нашего брата за твойто усъмнение?

За гофретите не мога да кажа лоша дума, само дето се минахме да са "ден и нощ"  smile3506. За другия път ще знам - само нощ!  smile3503 Ако не сменим заведението, де.
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001

По въпроса за първото, аз малко по-късничко хапнах от пърженкото, вие вече бяхте на гофретите.
А за гофретите май само аз намазах да е само "нощ", ама кат не обичам бял Чоколад.
Аз никога не съм била фен на хепито и това ми е 2 ро ходене там.

Питче, тя драмата кат с моя хол, ма има ли ремонт се е така.

# 70
Лелелеле  #Crazy #Crazy #Crazy

Shocked Верно 9-то квадратче  Shocked
Е , сега я втасахме  ooooh!

# 71
Лелелеле  #Crazy #Crazy #Crazy

Shocked Верно 9-то квадратче  Shocked
Е , сега я втасахме  ooooh!
Ауууууу, как ме развесели Joy Joy Joy
Тъкмо мислех да се оплаквам, че съм сама, без мъж и ми е скучно без вас. Да питам де изчезнахте и то Джинджито се появи и ме разсмя.
Така е мила, времето минава бързо и скоро ще имаш една невероятна среща с непознат.

# 72
Ей, преборих се със снимките, обаче мисля да ги махна тия дни, е освен ако някой не иска да си стоят там. Сега да видим дали ще мога да ги пусна тук.

Първи опит.

Срещата

Е до тук добре, само че как е станало така, че едната снимка я има 2 пъти и аз незнам.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:21 от hayasy

# 73
Егати как ме зарязахте.

# 74
Аз гледах "Денсинг старс" , щото като видях 9-тото квадратче и получих внезапен сърцетуп  Crazy ... та да се разведра малкичко  Crazy
Отивам да гледам снимкиииииииииии

Редактирам се ...
Забравих, че паднала батерията на Хаясито и са само двенки ... ама нищо де ... двенки двенки, пак си е нещо  Hug

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 22:08 от Djindjari

Общи условия

Активация на акаунт