Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за диета по време на кърмене за вегетарианка?
Какви са мненията за колана, рекламиран по телевизията, който се загрява и вибрира за отслабване?
Какви са блоковете за режим по системата на „Зоната“ и доволни ли са хората от него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за диета по време на кърмене за вегетарианка?
За вегетарианка, която иска да отслабне по време на кърмене, се препоръчва консултация с диетолог. Те могат да създадат план с предпочитани от нея храни като яйца, мляко, сирене, кашкавал, хляб, мед и плодове. Важно е да се следват препоръчителните количества от хранителните таблици и да се избягват неподходящи храни.
-
Какви са мненията за колана, рекламиран по телевизията, който се загрява и вибрира за отслабване?
-
Какви са блоковете за режим по системата на „Зоната“ и доволни ли са хората от него?
-
Какви са отзивите за VEGA TEST?
-
Кои са препоръчителните марки кашкавал и сирене на българския пазар?
... и без глад

Ако има желаещи момичета може да се присъединят. Фитнеса е много приятен, аз съм решила 12 посещения, т.е. 3 пъти седмично. Това е по-малко, отколкото ходех преди, но мисля, че с рационално хранене + 3 пъти седмично фитнес + 1-2 пъти разходки седмично, ще се получат много добри резултати, за моята тлъста снагичка 
Поставила съм си за цел до края на годината да опукам още 10 кг, но и 5-6-7 да са пак ще съм доволна 

Както ти е писала Питчето, добре е да прегледаш старите темички, за да не задаваш вече коментирани въпроси. Успех!
Знае ли човек как ще потръгнат нещата.
Разбрах, че Фелинчето ще пътува още същата нощ за Варна. Освен това, зависи и колко далеч от Хепито ти е курса. Най - добре ще е да ти дам един телефон, а? Да звъннеш и да разбереш до къде сме стигнали