В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 007
  • 958
  •   1
Отговори
# 660
Svetlili, благодаря за съвета.

# 661
Добро утро  Hug
Виви, стискам палци всичко да е ОК  Hug
Рядко си оглеждам ръцете, но снощи забелязах че вените и кокалчето на китката ми са изпъкнали  Shocked От толкоз сланина до сега не се виждаха, ама вече започнаха да изпъкват Shocked
А милото снощи ми се скара, ама аз няма да му се дам - дупето ми било изчезнало и сега нямал какво да хваща, да съм спирала диетата  hahaha Ще хваща нещо дрго, дупето нека си намалее още  Mr. Green
И искам да питам нещо - има ли хартия за печене в кауфланд или Метро и къде долу-горе на щандовете се намира  newsm78 Мин. седмица като ходих оглеждах не с 2, а с 12 очи и пак не видях. Но днес милото ще ходи и ако има възможност да ми купи, щото доста от рецептите гледам се слага такава хартия  newsm78
Лек и отслабващ ден на всички
От катето кафето, от мен количката  Hug

# 662
Добро утро братство
аз тая сутрин забравих да се изтегля тоооолкова ми се спи направо едвам гледам...
Бургазлийки много сте Юбави
сега отивам да нападам кекса на тони полят обилно с нещо като крем за тирамису  smile3508 newsm22
ro_shur  а колко вода пиеш на ден?
тунинг имай късмета да се затриеш от снимките ще идеш бой! заслабнал си с 23килца покажи се де Crossing Arms Hug Hug Hug
така аз ви л'бя тача и милея   bouquet Hug bouquet Hug bouquet Hug

# 663
Добро утро на всички!  Hug Днес е последният ми ден от ударния етап, много обичам зеленчуци и ми беше много трудно тези дни, но за утре имам вкусни розови домати от градината на мама и тати  Flutter
 Кой иска на кафе с мен?  Blush

ПП  В_и_В_и дано детенцето да е здравичко и всичко да е наред  Praynig Успех и скорошно завръщане!

# 664
             ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ТУНИ,
             един път и аз ще стана рано и не мога да публикувам - изпраща ми отговора в небитието, благодаря на КАТЯДЖИН за кафенцето! Лек ден и много усмивки на всички пожелавам.
             ВиВи - стискам ти палци да е всичко наред с детенцето. Гледам, че си от Русе и аз съм от там. Изпращам ти всичката си положителна енергия и дано всичко да е ОК.
             Стрелчо - и на теб днес лек път и макар най накрая да намериш ВЕРНИЯТ доктор, за да решите здравословните проблеми на тати. Желая ти успех и много кураш. Скискам ти палци!
              ЦЕЛИФКИ     И    ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ И МНОГО, МНОГО  УСМИВКИ!
п.п. ИВИЧКА аз доколкото си спомням си от РУСЕНСКО, в КАУФЛАНД на жабешкото има хартия
       печене, сега на кой рафт е само господ може да каже или някой от обслужващият пер-
       сонал. Кажи на МИЛИЧКОТО да попита някого, който работи в магазина, аз съм си купува-
       ла от там като бах в БГ.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 07:42 от ФИЛЮДКА

# 665
Добро утро!

В_и_В_и, стискаме палци и всичко ще е наред с детенцето!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

КатеДжин, благодаря за кафенцето, златна!  Hug Heart Eyes Добре изкарах вчера 1-вия П, само за минутка ми се позави свят на обяд, като от високо кръвно, но премина. Ще постискам зъби и сенадявам да няма проблеми. Аз затова съм избрала и схема 2П/5ПЗ.  Grinning Благодаря ти, слънце, за загрижеността!

luizi, и при теб ще намина за кафенце. Местенцето изглежда прекрасно.  Hug

Сега голямата новина от мен - не можах да повярвам на очите си, яко съм задържала вода очевидно. 100 пъти се качвах на кантара. Резултатът - все един и същ - 3 кг ги няма.

Хубав ден и много усмивки на всички!

# 666
Sun заповядай, с добър приятел, приятна компания и хубаво кафе не се усеща как минава времето, направо отиваш в друго измерение за няколко часа  Flutter  И   ГОЛЕМИ поздрави за големите минуси  Peace

# 667
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро и от мен, признавам, че вчера направо се улях и ще си нося последствията. Ще трябва да се стегна, че мъничко остана да не оплескам всичко на финала. Предполагам няколко тигана, хокания и поощрителни думи ще свършат работа.
 Виви, стискаме палци!  Praynig
 Тунинг, чакаме снимки!  Peace
 Мерси за кафенцата на всички!  Hug
 Честити РД и тн на всички с поводи!   bouquet

Айде лек, режимен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 668
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утроооо! Доброоооооооо!  Heart Eyes

ЦелуФка за мойта любима! Heart Eyes[/i]
Дали е за мен?
Сръб кафенциии!  Sunglasses
Сънче мило - видиш ли кат има контрол  Mr. Green и като пишшеш в темата как се нареждат работити. Пповече да не съм чула да спираш да пишеш, ей.  Heart Eyes.
Зеленкоооо - другите дебелеят, ти се смаляваш ей!  Laughing Погали Точко от мен
В_и_В_и, стискам палци   bouquet.
Бургазлийки - много сте 'убави бе  Flutter
А милото снощи ми се скара, ама аз няма да му се дам - дупето ми било изчезнало и сега нямал какво да хваща, да съм спирала диетата  hahaha Ще хваща нещо дрго, дупето нека си намалее още  Mr. Green
hahaha hahaha Тъй, тъй........... ша траят ми - никво оплакванееее!
Ro Shur - марш на доктор. Тъй нема да стане!  Naughty За здравето време винаги трябва да се намира. (Намерил се кой да го каже, ама... Rolling Eyes)
Не съмfight Rage spoko  Hug

Мойто 'дебело' от вчера го няма, че и малко минусче отчитам. Щот и мойто мило, кат на Цоци - добричкооо. Вчера ми беше направил вкууусна рибка. Сьомгова пъстърва  Crazy. Страхотна риба! Не бях я пробвала. С форма на пъстърва, с размер между сьомга и пъстърва, вкус на сьомга и цена на пъстърва. Е как да не я харесаш  Flutter Crazy. Горещо препоръчвам!  Peace

Обичкам виииииииииииииии!

И чакам отчета на другите ми подопечни   Mr. Green

# 669
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пиша телеграфно, щот' мачо играе кючек на главата ми.  Laughing и ревнува от компютъра май
виви - стискам всички налични палци  Praynig всичко ще е наред  Peace
синя роза - туй дето го пише ОК, ама бутни мещо и в паузите  Wink закусчица в 10 и в 3 и в 6 ....
цоцииии - ммммъ Heart Eyes
не съм - бий се сама пък  Crossing Arms аз ще чакам за по-добър резултат
татититититHeart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug остави малко рибка и за мен  Wink като дойда

# 670
Вещи, това дето го беше сложила като заглавие на предишната тема - за прасето - се убедих колко е вярно. Пет дни спазвах най-стриктно ударния етап и на шестия като се отприщи онова ми ти прасе в мен... срам ме да кажа какво и колко изядох  Embarassed. Е укротих го криво ляво и пак влязох в режима. Ама направо съм разочарована от себе си  Sad.
Та това е за сега. Иначе дрешките ми чуствително охлабавяха - повече на бедрата отколкото на талията, но и там ще смъкна.
Лек и приятен ден на всички и много минусчета на кантара! smile3503

# 671
     Добро утро,слабеещи дами!
     Срещата в Бургас снощи премина превъзходно.Жалко,че бяхме малко,но сигурно по-нататък ще сме повече.
     Значи-от ляво надясно е МИДИ,в средата изправеното човече съм АЗ и от дясно наляво е ДЕНИЦА-тя е страхотна мацка.Невероятна визия,с голямо,изразително око,абе....красавица,а постиженията и са зашеметяващи.Много кг.е свалила.Майка на прекрасен син,забавна и интригуваща жена...
     МИДИ е страхотна жена,майка на 2 очарователни деца,домакиня-посреща и изпраща семейството си.Визията и е превъзходна.Вече скача в ІІІ-та фаза.
      Шуши-за нея нямам думи-много широко скроена душа,с невероятно чувство за хумор и постигнати добри резултати с кг.Любвообилна,работеща мацка с една съкровенна мечта,коята в най-скоро време/дай боже/ще бъде изпълнена!
     Олях се,като една дърта даскалица направих разбор на занятието/ама аз съм си такава/.ВЕЩИ, моля ти се не  341uu
      Благодаря ви,мили момичета за прекрасната вечер!!!
      ФИЛЮДКЕЕЕЕ,чакам тотално олигавяне,нали вече ме виждаш в цял ръст.....

# 672
Добро утро!    bouquet
 rien къде се загуби ти? И как вървят нещата при теб? Липсваш на хоризонта. И да знаеш, че ха си погледнала назад, а си се подпряла на мен.  Wink
ХУбав ден на всички!
Виви, Стискам  палци и квото може за детенцето всичко да е наред.  Praynig

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:38 от музичка

# 673
  • София
Добро утро, момичета-кокичета и Туни!

Днес е едно прекрасно утро и аз като новоизлюпила се безработна си лежа, пия кафе и ви чета! Така живота ми се вижда много хубав.

Катя, благодаря за кафето. Hug

Виви, стискам всички възможни палци и се надявам, че всичко с детенце да е наред  Praynig Hug Hug

Бургазлийки, много сте хубави! Не мога да ви се нарадвам!  bouquet

Ивичка, и аз зпочнах да виждам изпъкналости и кокали и им се радвам сякаш съм спечелила от тотото.

Туни, цялата тема изчетох за да видя снимки... Засрами се!

Сега да се отчета - най-накрая кантара слезе под 62 кг. Чудя се дали да си преместя лентичката за стимул newsm78 Целувам ви всички и ви желая много хубав, слънчев и щастлив ден!  Hug Hug

# 674
luizi, благодаря ти, мила!  Hug Heart Eyes
Татиттче, Контролът е голяма работа! Факт е, обаче, че ми действате вълшебно! Обичам ви, нали знаеш!

Общи условия

Активация на акаунт