В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 057
  • 958
  •   1
Отговори
# 540
за кебапчетата и кюфтетата вярвам че сте прави newsm10 отказваме ги Stop...а що се отнася до книгата сме я чели ...мисля доста внимателно smile3503

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
росчо - не се сърди бре, докато публикувам и хоп, още стотина мнения ... седна ли да ги изчета първоо, айде нова порция ... та затуй понявгаж сЪ повтарГаме  Crazy

луси - следва емотиконче за погалване по главицата  Mr. Green леко бре слънце, шЪ ги уплашим  Hug , со кротце, со благо .. и шЪ забравяъ готовите кайми  Peace

куки & мама - аз съм длъжна да си попитам  Blush че знае ли се знай ли се  Peace то по едно време едни 14-15 годишни се метнаха  Rolling Eyes

татиткавчеееее, чЕкам аз, чЕкам  Wink

у нас стана - булка шета, град бие ... Crazy затова повече няма да пиша (днес), че шЪ мЪ биЙЪт и Вещи и половинката 

# 542
zvezdopad Кекса е само за специални хора....затова е хубав  Mr. Green

Благодаря ви за поздравите  Heart Eyes
  Hug
Добре дошли на новичките и успех   Hug

Lucie Тепам ги,тепам гадинитеееееееееее   Heart Eyes  Mr. Green

# 543
tatiankaHug Heart Eyes Имам едни 6 килца, дето ми бодат очите - следствие от 4-та фаза, ама не само...
Lucie, водка лайт може, ама само ако върви заедно с люпенето на семки - по отделно - не  Naughty

# 544
  • sofia

коте, нико - ако това на етикета е вярно значи сиренцето става (без да се оливаме обаче), но пак си мисля, че може да има скрити лимонки  Confused има ли кой да разгледа написаното с най-дребен шрифт? и тогава вече да си казваме "тежката" дума.
благодаря ти за вниманието!  bouquet
В момента не е пред мен и немога да кажа какво пише още!
Да разбира се че няма да се наяждам с него, но не е истина понякога как ми се прияжда сирене, преди режима не го обичах! #Crazy

# 545
еййй благодаря на всички за съветите.... smile3501 куки и мама ви пожелават лек и успешен ден  и до скоро newsm10 newsm03 newsm03

# 546
  • София/Осло
кукурукувичките- нещо.... да не се гъбаркаш с хиените  Tired
наше величество - ти сериозно ли за кафето и чая  Crazy
тони и поспаланчето-добре дошли   bouquet
нелинка -   Heart Eyes хайде цоп в отбора от обора  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
татянче -аз от 2 и 1/2 минавам на 2  Flutter
люси -кат намериш водката лайт..драсни едно ЛС да се присламча и аз   Joy Joy Joy

# 547
Goody - ама аз не се сърдя, само дето чакам, чакам някои да ми каже как да стана на 20 г паккк.  Mr. Green

Що тъй на ваШЩи снимки, всички ставате освен по-финни и по-млади??? А аз вече ме е срам да се покажа ............ то не, че има нещо за показване, ама   smile3515

Тонито бе - ма как успявам все да те забравя. КАК ТИ СЕ РАДВАМ САМО  smile3501  Всеки път влизам теб да те поздравя и все  smile3537

Днес май съм доста активна, ха дано ме запомните вече.
И КАЗВАЙТЕ КАК ДА ОПРАВИМ МУЦУНАТА, ЧЕ ТЕ БУЗИТЕ ОТДАВНА ГИ НЯМА, АМА ВСЕ ПАК ФАСАДА     

А някои виждал ли е УЗО-ЛАЙТ /питам предимно представителките ни в гръцко/ Хе това най ми допада

# 548
  • Пловдив
люси -кат намериш водката лайт..драсни едно ЛС да се присламча и аз   Joy Joy Joy

Шъ ..... амъ ....    

# 549
Нелинкоооооо,убава си ,страхотна си и изпълнителна .Добре дошла !/аре пофалих тЪ ,само да ме посрамиш Naughty/
tatianka,да се побутаме между шамарите. hahaha Joy Joy
Lucie,не мога да ти отговоря,защото съм новичка Embarassedи не знам  33uu
Скорпи,аз живея в Луковит .Купих го от обикновен хранителен магазин Peace
Момичета,  newsm19весело ми е. hahaha Joy Joy
Кукувицо,да не се бъзикаш със старите пушки  NaughtyВещи,а така налагай ги! smile3521 newsm62

# 550
  • Варна
Влизам само да поздравя Сън, Деата, Нелина... добре дошли във "втора поправителна" (мнооого сладък лаф)!

# 551
          ros4o  , супер пост!!!!!!!!!!  newsm62

Миличка , ако питаш за кремовете на AVON , аз лично съм била представител и съм чувала добри отзиви за кремовете от по високия клас , смисъл скъпичките , както и от продуктите от спа серията. Без да прозвочи рекламно ползвала съм всичко от спа серията и съм супер доволна ! Особенно за въстановяване на кожата има едни серумчета в ампула, както и всики маски!  newsm51 Но не залагаи на евтините от марката, просто не че са лоши , а няма да ти са от полза ! Ако си в интервала от 25-35 години сребърна серия , а над 40 златната ! А за под 25 има една нова серия Liv много са хубави! Дано да съм била полезна!  newsm10 newsm03 smile3525

# 552
  • София
Татянка  Hug и на мен като на Дорето ми хареса лафа за втора поправителна  Joy То Дорето и тя е в нея  hahaha
Нелина, моите почитания  Hug

# 553
  • София
Tonito 26, мноооооо мЪ кефиш, дЪ знаЙш!!!! Докъм петък да си утрепала още едно!!!!
  love001

До ветеранките : Има ли някоя от вас, която да е била на 2/0 или подобно за ханш и бедра? Че вече смъкнах достатъчно, обаче в горната част, а с другата е проблееем - там имам промяна, но не чак толкова! Направо форма тип цигулка.

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 15:27 от nelsun

# 554
  • София
момичета не мога да повярвам ,днес шефката ми каза ,че съм отслабнала ,а тя горката е като кон с капаци ,но е забелязала  newsm44 newsm68 newsm44
много съм радосна от този факт ,значи си личаъ 7 кг

Общи условия

Активация на акаунт