В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 057
  • 958
  •   1
Отговори
# 555
Това с кюфтетата  и кебабпчетата и от другаде съм го чувала,хапвали щото видете ли били пилешки Crazy Crazy
Вчера влизам в магазина (кварталния)и ги питам за пуешко,пилешко и други режимни храни а те като взеха да ми обясняват че тука едни докторики си купували кабапчета и кюфтетата на Нанюк че били пилешки и по-ефтинко излизало Crazy
Аз само дето не и се развиках бая ме позагледаха Ората Mr. Green
Ма как така ще ядат таквиз неща бе че то туй пълно със соя Crazyама,разни хора разни идеали,после разправят че били на "Дюкан" Naughty
Инъче при  мен нищо ново  държа си за сега 91 и чакам на полусъедиинител за топене на мазнините Mr. Green
Другата седмица почвам работа и съм лекоооо притеснена след 2г. и половина майченство и отпуски

# 556
  • София/Осло
Вещи,[/color]а така налагай ги! smile3521 newsm62
е перлитооооооооооо.....ти пък все едно не си за бой  Joy
дореее--- благинко си е при теб във втора поправителна  Hug
Другарке Вещица- моля Ви, що така млатите всеки новодошъл и неук  Flutter..беше само невинен въпрос...толкова невинен та чак лигите си бърша от бюрото  bowuu
Ето примерно сега разбрах, че семките са идеално мезе за водката лайт...благодаря на всички в кочинката, които спомагат моето Дюканско израстване  Mr. Green
Момичета-баш новите..За Бога Сестри , не ме четете   Joy Joy Joy

# 557
  • София
Tonito 26, мноооооо мЪ кефиш, дЪ знаЙш!!!! Докъм петък да си утрепала още едно!!!!
  love001
И аз това викам  Hug
Привет ви!
 newsm56 ЪЪ, и аз шЪ съ присъединявам към групата на второпоправителните  Hug с качени 2кг. в 4та и оставащи 3 кг. от предишната ми цел  Embarassed
Лека и отслабваща седмица на всички
 newsm78 Нещо Тунинг зачезна

# 558
Привет отслабващи Hug, аз малко се загубих по гръцко Mr. Green и да се оплача Close. Бях в 4 звезден хотел  all inclusive и много се разочаровах от обслужването, да не говорим, че имаше само 5 манджи и нито една режимна Crossing Arms. С две думи тия дни голямо гафене беше Blush, ама пък добре си прекарах и се влюбих в Солун Crazy и Егейско море Hug (до Катерини).
Сега отново съм на линия и ме чакат тежки протеинови дни задето хапвах вкусотии  smile3537 (за 3 дена +3кг. ooooh!)
Прегръщам всички Hug

P.S. Който е решил да почива в Гърция добре да си помисли, на мен ми се затвърди отрицателното мнение за обслужването за което бях чувала Naughty. А да и само как ни мразят не е истина Twisted Evil

# 559
  • София
Деата, Росчо - от първи юли ги търся аз тез благинки, вервам че все докъм 4-та фаза ще ги намеря и ще ви ги пратя ама на ЛС, че Вещи пак ще се развихри...

Що мен с тиганя, а? На по-новите отговаряте, е на Перлата, на Нелина, на Дорчестер ... а мен с веднага с тиганя ... newsm78

Пилито и то, а бре кво се присламчихте сите във втора ???

# 560
Ех ,добър да е и от мен! Вече 2 месеца и 10 кг долу и нямам търпение да си взема нови дънки защото след бременността нищо предишно не ми става!Ама и като стана както преди,малееееей само където търпение нямам да се мушна в старите си парцал ки! На новите и по специално Куки (Вещи не ме застрелвай  #2gunfire) спазвай режима ,но си позвлпвай и пилешки кебапчета и кайма защото е приятно разнообразие,но не прекалявай!Аз също ги опитах newsm78 и Бога ми вкусни са  Joy,а каймата всички я знаем какво има и няма ,но всеки си решава !Успехи!

# 561
А писах,писах и изчезна smile3555
Добре дошли на всички нови включителноПерла,Сънче,Деатка,Нели ,Нелинка-и вие ли бре момиии Crazy,Пилето Heart Eyes Whistling Thinkingтака както ви изредих в индианска нишка се зачудих ,дали да не се присъединя към вас newsm78 Joy Joy Joy
Росчо Hugза крема на Ейвън съм чувала добри отзиви ,а това с лимона е много добра идея. Peace
Тонито и още девойки честито намаление Hug

# 562
Алююю, вие от поправителното Naughty
Ама , ако намерите джин лайт, включвам се и аз  Mr. Green.
Танчетоо
, що не пита кака, като тръгна. Щях да ти кажа да не ходиш у Византийско.Там сичко е мазно Mr. Green Heart Eyes
Пилииии, къде и ти на поправка Hug
Деата, за бога, е така като ми кажеш, само теб ще чета Laughing Hug
Гудиииииии Hug Heart Eyes
Ривелкооо Hug
Отивам да се правя , че работя  hahaha

# 563
  • София
Люси Аз се връщам, защото
Някой по-горе се чудеше, не особено милостиво, как можело да се качат кила и ..."иди ми ела ми"... почваш втори път Дюкан.
Да, аз си бях позволила грешки в трета и четвърта, да, качих кила... И какво, да си ги търпя ли? Или да ходя при Байкова, а, А? Няма такива номера, ако ще се поддържам, ще е с Дюкан и туй то.
Решила съм твърдо, след достигане на целта - 3та и 4та - по устав!
Аз изпуснах края към края на 3та - качих 1кг., после отиде и 4та - +1кг... за 2м....
tanyatais Особено в тези кебапчета и кюфтета пък месото съвсем е кът...

# 564
Дори, Ривелка,  Hug Heart Eyes
Фолита, старателно Фнимаваме в картинката.  Blush Heart Eyes
На никой ли не му се пие следобедно кафенце?  Wink Подлагайте чашите.  Hug

# 565
  • България
Гууди благодаря ти за милото посрещане  Hug
Тони Лс ще успееш мило,тук и повече от 26 кг се смъкват newsm10
Сънчо-поспалано Peace
Сънче,Росченка,Перле,Дорчето,КриКри,Деатка,Пилето   love001 newsm74 ПОСРЕЩАНЕ.
Благодаря ви душки  Hug Hug Hug
Много Ви обичкам! newsm51
 txtloves Two Hearts  loveuuu Two HeartsКри, мила, не сме много за почитания ние rotfImbo от 5-та във 2-ра поправителна Banghead
Перле така ми стана убаво кът мъ фалиш!
Бачи,Фоли -Благодаря ви,цунки от мене!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:40 от Nelina

# 566
Nelina #Silly добре дошла.
Sun пинах къфенце с две ч.л.нес и много канела. Нещо ми стана. Rolling Eyes

# 567
     ФИЛЮДКЕ, ЦОЦИ, ВЕНЕРАС, СКОРПИ, САГИ, РИВЕЛА, ТОНИТО,СТРЕЛЧО, Hug  bouquet HugПИЛЕТО,РОСЧЕНКО,ГУДИ,КРИКРИ, Joy  bouquet Peace

# 568
           Малей, туй на нищо не прилича, да не ви остави човек за малко! Всички които се явяват на поправителен да дават отчет, пък Вещи да си влезе по стабилно в ролята, защото гледам бая сте я олабили!  smile3534
           Кът питахте за УЗО-ЛАЙД да кажа - ами НЕМА, ма можиме да му тургаме повечко ледвен водица и ще стане ЛАЙД ( плача и аз за тиган).  smile3503
           Пундрелник днеска - гледам голям наплив, големо нещо - а добре дошли и умната!
ПП.:    При нас няма вятър и се добрах с айцата живо здраво в къщи! smile3533
           ГУШКИ И ФИЛЮДКИ и БУРГАЗЛИЙКИИИИИИИИИИИИ чакаме снимките!  love001
п.п.п.: Въх да знаЙти, че много забраям, аз дефакто се включих да ви кажа следното: Моя приятелка ползва сериа козметика на  Bilka - colectiom и е много доволна от крема и маската за лице, а също и от крем за под очите и около устнит. Има също и крем за ръце, четирите продукта струват  16.90 ЛЕВА. Поръчах си ги и сега ми ги донесе от България. Значи: крем за лице-5.20 лв. - БГ крем за лице  с грозде МАВРУД, подмладява, подхранва и овлажнава кожата. Крем, който съдържа най-мощните антиоксиданти и полифеноли, открити само в българското грозде МАВРУД. Те забавят процесите на стареене 30 пъти по-силно от познатите до  сега.Обогатен с масло ШИЙи маслото от семките на гроздето МАВРУД(природен КЭ-протектор) кремът овлажнява и стяга кожата на лицето и деколтето. садържа и хиалуронова киселина с отличен лифтинг ефект. Резултат - млада и гладка кожа само след един месец. - ТЕ ТВА Е, взех да опитам, макар , че аз нямам фрапираща нужда, ама гледам че ще е добре да започна от сега. ЦИЛУФКИ НА СИЧКИ!

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:46 от ФИЛЮДКА

# 569
До ветеранките : Има ли някоя от вас, която да е била на 2/0 или подобно за ханш и бедра? Че вече смъкнах достатъчно, обаче в горната част, а с другата е проблееем - там имам промяна, но не чак толкова! Направо форма тип цигулка.
И аз се интересувам от тзи схема, само дето незнам това за втора или трета фаза е.
Аз също мисля че горе съм вече що-годе добре, ама долната част.... Ханша ми е още широк, а и от бедрата имам да свалям  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт