В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 016
  • 958
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Зеленкото, търсих лупата в къщи да те видя, май и ти си се превърнала в точица  Joy
Тунинг, нали казахме че загърбваме миналото, то не беше лошо написаното, само се чудих защо си го избрал за подпис
Бургазликите, много сте хубави  Heart Eyes

# 631
  • София
 spam2

Ний сме в преинсталация от две седмици, та на буболечката (Асус-чето) такваз снмка излезе.  hahaha Реших, че само при мен е малка  Embarassed шЪ прУщавЪтИ  Embarassed Ако стане работата с Големия по-скоро, ще диря по-читавка  Embarassed ... ама коремчето ми е голямо, вий не се лъжете по снимката  Embarassed

# 632
Защо аз не мога да се видя на бургаската среща newsm78

# 633
      mi di , какво не се вижда аз го отварям в къщи???  Heart Eyes

# 634
              ТУНИ - добре дошъл, радвам се че сте си прекарали чудесно, харесва ми новият ти подпис МНОГО.
              ЗЕЛЕНКОТО - много сте следки и двамата  Hug
              ВЕСИТО%, ДЕНИЦА 17, МИ ДИ и ШУШИ много сте сладки. Първите трите - вие още ли отслабвате или сте в трета? Направо сте кукларес.  Hug Hug Hug
              ЦЕЛУВКИ И ЛЕКА НОЩ

# 635
Прегръд, усмих на всички  Hug
Ох, момичета най-после ви изчетох  ooooh! То сте като леки картечници! Ама ми радвате очетата като ви чета. На всички новички- Привет и добре дошли при нас. Тук сте на правилното място.
Радвам се за всички които са мръднали с по килце надолу. Бургазлийкииии такива усмихчета сте готини ,дерзайте!  Party Цун на всички,всички любими и още по-любими  Hug
Аз...от 12 дни познайте какво правя  Laughing - задържам пак ,карай да върви,бучкай да п...ди! Laughing Все кантара ми показва 71.200-71.1 ту нагоре ту надолу така и още не съм сменила линийката си от страх накъде ще тръгне килото.   hahaha След  5 дни имам месечинка 2 месеца  Embarassed  ...та ще видя каква ще е "рекапитулацията" накрая . Хубава вечер на всички.

# 636
  • София
Тунинг, благодаря за закачката, обаче и крачетата са в резултат от такива усилия, а това включва изпъкнали мускули на бедрата и не най - прекрасните прасци. Е, не съм се надявала да се докарам до визия Клаудия Шифър, така че ще трябва да го преглътна - няма как!  newsm12

Shushy 80, абе нали съм си клюкарка - и аз исках да ви видя снимките, обаче линка ми отваря директно заглавната страница на snimka.bg  .............. newsm78

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 22:17 от nelsun

# 637
Хубавици сме я tooth С чичко Дюки и вас Peace
Аз имам още 2 кг. и минавам в трета, но вече се подготвям.

# 638
До "Furia" - Едно лошо нещо, може да бъде надвито от друго - по-добро..

До "ФИЛЮДКА" - Мерси Simple Smile

До "nelsun" -
не съм се надявала да се докарам до визия Клаудия Шифър
И аз не съм се надявал на телефона на Клаудия Шлифер, а на ТВОЯ Laughing

# 639
И кво сега само аз ли не мога да видя градските   newsm78 на мен ми иска парола  Twisted Evil
А сега видях, че и nelsun е на същото дередже  Wink

# 640
  • София
 Тунинг, newsm03  Embarassed нИ сЪ закачай с какичките !!!!!

# 641
Scorpi- пробвай под линийките на shushy80    Peace
лека нощ   Hug аз днеска си имам мъж и бързам да си лягам luvbed

# 642
До "nelsun" - Защо? Аз не съм ли Човек? Не заслужавам ли нещо Хубаво?

# 643
 newsm78овесените трици задължителни ли са и къде мога да ги намеря в Бургас

# 644
До "vevuna" - Задължителни са през първите 3 фази! Точно по 3 супени лъжици на ден! Нито повече - нито по-малко. А къде да ги намериш ще е най-точно да ТИ каже някоя Кака, от Бургас Wink

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Общи условия

Активация на акаунт