В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 40 006
  • 958
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тунинг, ми ти отде знаеш, че е хубаво?!  Wink   newsm78

Разбира се, че заслужаваш ...... виж си подаръка за РД!

Ей, вЕрно съм УФСЪ, най - после ги видях тия снимки ............. Прекрасни сте момичета !

Ей сега забелезАх, че днес съм имала месечинка, т.е 3 с чичо Дюки!

# 646
vevuna , трицки има в пикадили , двата магазина Сара!!! Добре дошла   bouquet  Wink

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ И ЛЕКИ ОТСЛАБВАЩИ СЪНЧЕТА!  Heart Eyes Hug  bouquet Hug

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Thinking мммммммммда, зеленичкото дребно, бургазлийки замазани (от кеф  Mr. Green ), туни се закача с какичките - значи е време да си лягамеее
 Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
лека и мека  Mr. Green

# 648
и аз, и аз - видох снимките де  Wink mi_di благодаря ти  Heart Eyes Хубавки сте кво да рече човек, а Дени сигурно вече е в трета, ама така като гледам и ти си за там, мдам  bowuu А и сега бегаш за леглото а, а оназ вечер оди да се въоръжаваш за лов  Joy Joy Joy Поне мъжо нещо отстреля ли  Wink

vevuna "една кака" да ти каже да търсиш трици по магазините "Сара", "Пикадили", по диетичните такива, около църквата "Св.св. Кирил и Методий" и .... още има ама да допълват и другите каки  Wink Peace
Е, гледам Шуши ме изпреварила  Laughing

# 649
  • София
До "Furia" - Едно лошо нещо, може да бъде надвито от друго - по-добро.
Съжалявам, нещо не го разбрах. Засяга написаното в предишния ти подпис ли?

# 650
Здравейте момичета и момче ,,,
ПРИЗНАВАМ без бой ... несъмч ела и май нямам сили утре ще се маскирам на читател
влязох само да ви кажа ОБИВАМ ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

но сега ще ви напускам ...защото миналата нош не съм лягала въобше ...до обяд бях като телефониска във фирма за таксита ... а после за разведряване ...скокнах до Тетевен (там имам един стр обект на който съм тех контрол ..и се бяха разревали за разни дивотии) ... когато навръщане си мечтаех как ще полегна веднага като се върна ..и ми спретнаха и една делова среша ..има няма до 20:30 ....нооооо капака на тенджерата .... маслинката на мартинито ...беше като се прибрах .... нали знаете моя съпруг обикновенно готви у нас ............ еееееее тази вечер ...се наложи аз да съм наказана в кухнята ....
срам ме е ... уж много се старах ... незнам другите как са ....ама мен ме боли сега стомаха от собствената ми манджа ( правих си гювече в което сложих всичко режимно дето намерих в хладилника и го изадох ЦЯЛОТО) ...
нама да правя вече така ,,,, следващия път като няма нищо за ядене ... веднага кръгом и до топлия щанд на Била ...

мъжа ми сега ми се заканва че ако трябва на стари години но щял да ме бие ако не си легна да спя ...ама той не знае че ако ми удари един тупаник няма да получа синини ....а кафяви петна ...щото аз в кръвоносната система нямам кръв а кафе и кола ...
хайде чао и лека вечер на всички ... аз отивам да спретна един семеен скандал .... "хайде бе той на мене ще ми каже кога ще спя и кога не "...дали аз да не налетя на бой ...

# 651
Здравейте, сладури, минавам само да се похваля - вчера чукнах два месеца с Дюкан, ето и резултати:

тегло: -12кг
ханш: -9см
талия: -11см
гръдна: -8см  Cry
бедро: -7см
бицепс: -3см
прасец: -1,5см
глезен: -1см,
като последните две ги меря едва от две седмици

Гордея се със себе си  Hug

Вещи, моля те като имаш време бутни още едно килце към стопената мас в табличката     bouquet

# 652

Както традицията повелява в края на дюканския ден, да давам отчет и да лягам:

Закуска - 1/2 Култура с 3 с.л. трици
Обяд - 1 голяяяяяяяяяма пилешка пържола - филе и 500 мл айран - нискомаслен!
Вечеря - 3 бъркани яйца на сух тефлонов тиган с кайенски пипер и къри.

Вода - 2 л.
Кафета - 2 дълги
Кола лайт - 250 мл

ЗеленкооооHug Heart Eyes Как си, мила? Как се чувствате с точко? Ще чакам с нетърпение снимка, на която мога да ви различа.  Laughing

Лека нощ и прекрасни сладки сънища на всички (и без пасти, торти, баклави и т.н. кошмари, моля!)  Hug

# 653
Ох, момичета, ние тази нощ тръгваме за София за болницата и ми е много притеснено. От два дена само ям от нерви. Стискайте палци да кажат, че всичко е наред с детенцето ми Praynig

# 654
В и в и, стискам ти всички възможни палци.
Вевуна,трици още можеш да намериш в к-с"Бр.Миладинови" в зеленчуковият магазин срещу магазин"Зиг-заг"(бившата"Мания")и пак в същият комплекс в магазина за хранит.стоки,в градинката на училище"Бр.Миладинови"при продуктите за диабетици.Също и в магазин"Екватор"в кв."Акациите",там има и ленено семе.
Сега малко за мен.На режим съм от 21.07., заслабнах с 13кг.,т.е.от 2м и 15дни-до тук добре,но от няколко дни много ме болят бъбреците.Нямам време да отида на лекар.Имам песачинки в тях,до сега са ме боляли веднъж преди 10години, когато всъщност разбрах,че имам.Не съм пила никакви медикаменти,нито пък чайове за притапяване на болката.Хелп!Какво ми става?

# 655
  • София/Осло
Хайде лека и от мен..
Удържах фронта днес..изпих литър чай, 250 гр кафе с мляко,  литър сок -тип степ
Изядох почти кило риба  Joy Joy Joy

# 656
  • Варна, а по празниците в Ямбол
.. и както традицията повелява1 КАФЕТО ДАМИ:

Много приятно е станало тук, муцунки!!! Hug
Да не ви мине на бързо мерака за по 3-5 те кила за сваляне??!!
Сънче, ти не ти ли става лошо през П дните, как издържаш, последно проблем имаше, или си се въоръжила с ТЪРПЕНИЕ!!! Mr. Green
Айде лек ви ден, мен ме пишете от много работещите!!! Mr. Green
ЦелуФка за мойта любима! Heart Eyes

# 657
  • Балчик-Сливен
Добро утро,дружинка!Тази сутрин  кантарчо ме мрази-стоя си 71.900кг.Продължавам напред-все ще мръдне. #2gunfireЩе ги застрелам вече тези килограми.
Схемата,по която избрах да се храня е 5/5.За днес смятам да хапна кисело мляко с трици,
обяд-риба с настъргано зеленце,за вечеря-пак риба.И вода,и кафе с подсладител и прясно мляко-Фитнес 0.1%.
Усмихнат ден на всички!!

# 658
  • Варна
Добро утро момичета:)Не пиша редовно ,защото нямам възможност,но днес съм особено щастлива и искам да го споделя с вас.Кантара показва 64 кг:)
Черпя ви с кафенце и пожелавам хубав ден на всички!

# 659

Сега малко за мен.На режим съм от 21.07., заслабнах с 13кг.,т.е.от 2м и 15дни-до тук добре,но от няколко дни много ме болят бъбреците.Нямам време да отида на лекар.Имам песачинки в тях,до сега са ме боляли веднъж преди 10години, когато всъщност разбрах,че имам.Не съм пила никакви медикаменти,нито пък чайове за притапяване на болката.Хелп!Какво ми става?
Първо - иди на лекар. После си вземи чай за бъбреци на Ламбрев и пий от него. С този режим чудесно пасва и един друг чай - Кидни, който е с профилактична цел, намалява нивото на пикочна киселина ( с режима доста се увеличава), много е приятен. Иди на лекар още днес и направо си вземи в бурканче урина да я пуснете веднага за изследване. Hug 

Общи условия

Активация на акаунт