пак за Лондон

• 102 777
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Лондончаните около мен го произнасят Праймарк. Апропо, ниските им цени се дължат на стратегията на фирмата - да печели от оборот,а не от високи цени. При положение,че другите магазини правят намаления от по 50% и повече (и то преди Коледа) и пак имат печалба, показва колко много надуват цените всъщност. И се оказва много често,че плащаме за марката, а дрехите са прозиведени на същите места, където и евтините. Money

# 61
  • София
ех, old_sport, никой не иска да се изтъква, просто дадох пример и изрично го уточних, защото аз бях пък сигурна, че поне един ще направи коментар в този дух, също така уточних, че нямам опит с праймарк, и никой не е правил дебат, просто една дама се съгласи с мен, но си права за едно - всеки преценява за себе си, не става въпрос, кое колко струва, а аджеба дали си върши работата, има и пълни боклуци за милиони пари, много качествени неща за милиони пари също не са ми по вкуса, т.е. по джоба:)

# 62
има и пълни боклуци за милиони пари, много качествени неща за милиони пари също не сами по вкуса:)

Съгласна съм! Peace
И да си кажа за полезните вещи - една hot water bottle си купх оттам за 3 паунда - е това е най-ценната ми вещ в момента,като си легна със замръзнали крака  Joy И да онагледя - за нещо подобно става дума:

# 63
Ако се чете на английски, трябва да е Праймарк Flutter

Момичета, не превръщайте темата в двубой има ли смисъл от пазаруване в този прословут вече Праймарк или не Wink На който му е любопитно, нека иде и види сам. На мен тази придобивка на Old Sport ми изглежда много готина, да си кажа Mr. Green Аз лично бих отишла да позяпам, дори и да не купя нищо. Просто заради опознаването на града, но не съм критерий - по екскурзии не ходя на шопинг...Нещо не ме влече.

Между другото, аз имам въпрос към по-запознатите с лондонското време - какви са му настроенията в началото на юни? Мисля да купя за НГ билет на майка ми за тогава и ми се ще да знам дали е удачно? Дали има много мъгли, дъждове по това време през годината? Thanks in advance  bouquet

# 64
  • София
никой не превръща в двубой нищо, но ако още някой го спомене, току-виж хората повярвали, че вече се дърпаме за косите

спомените ми от юни в лондон са за прекрасно слънчево и свежо време:) но не знам доколко е критерий, защото тогава им се случи най-горещото лято от хиляда години насам и само това вървеше по новините им:)

# 65
Аа, мисля,че се разбрахме,няма спорове тука  Mr. Green Само полезности!
Аз да кажа за времето - това лято времето беше отвратително, ако станеше 20-тина грдуса хората припадаха от топлина (щегувам се,де).Аз лично бях там три пъти - през януари, юли и септември и времето беше най-хубаво през януари  Crazy ако мога така да се изразя.Дано догодина да е по-хубаво.
Най-дразнеща беше променливостта на времето - гледаш през прозореца - слънчево, докато излезеш заваляло, после спира и започва да духа,след малко се показва слънце и т.н. Температури от по 13 градуса бяха съвсем в реда на нещата. През есента мисля, че най-после стана хубаво (втората половина на септември и октомври).
Но ако и времето му беше супер на Лондон, съвсем нямаше да има кусури.
Все пак има шанс през юни да е приятно, предполагам.Пък и никой не ходи в Лондон заради времето, така че купувай билета смело, Шехина! Peace

# 66
Благодаря ви за инфото, момичета Hug Ами ще купувам, то се е видяло - майка ми го бленува от дълго време този Лондон Laughing Пък и аз мога да отида с нея в ролята на преводач Mr. Green

# 67
  • София
направо се размечтах и аз за една екскурзия, но със сестра ми, понеже родителите вече ги заведох:) дано времето да се случи приятно, а и old_sport е права - никой не ходи в лондон за времето:)

# 68
Малко по-конкретно на въпросите на авторката на темата. Хотела който споменаваш се казва Формула 1, но улицата се казва по друг начин , ето сайта на хотела http://www.hotelformule1.com/gb/hotel-2655-formule-1-london-barking/index.shtml  . Надявам се когато си буквала хотела си се запознала с вида на хотел Формула 1, той е от типа селфсървиз, няма рецепция - всичко е автоматизирано, баните и санитарните помещения са общи на етажа. Това го пиша в случай че ни си обърнала внимание и да не останеш изненадана. Най близката спирка за метрото е Barking Station i e na 10 минути пеша от този хотел. От там за да достигнеш до центъра вземаш Дистрикт лайн /зелен цвят/ , за по-подробни маршрути много полезен е сайта http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?languag … lculateDistance=1
Самия квартал Баркинг е в трета зона, което не е в центъра, той дефакто се води Есекс. Хотела ти е в близост до няколко локални Шопинг центрове, както и на близо до Лейк Сайд шопинг център, но с кола. Изобщо хотела е на много удобен път за пътуване с кола. Как ще се придвижите от летището до хотела?
Лондон е страхотен през всеки един сезон от годината и съм убедена че много ще хареса на всеки който го посети и от личен опит мога да кажа че и години не стигат да се види всичко, толкова много страхотни места има.
Ако имаш конкретни въпроси за Баркинг, Лондон и т.н можеш да ми пишеш съобщение, че тук ще изпиша доста  Laughing.

# 69
  • Пловдив
Шехина, аз пристигнах в Лондон на 4 Юни тази година и стоях до края на месеца - времето беше приказно, снимките ни са като картички - нито ведньж не видях мьгла, два-три пьти прирьмя много за кратко и то един такьв тихичьк, романтичен дьждец ... Но преди да пристинем с дьщеря ми, майка ми каза, че не е спирало да вали две седмици.
Прекрасен подарьк си избрала за майка си  Heart Eyes

# 70
Благодаря ти, soff!

Да, знам, че времето в Лондон е капризно, но ще видим какъв й е късметът на маман Wink

# 71
Здравейте, момичета.
Ще бъдем в Лондон от 12 до 16 декември. Зяпайки из Visit london видях, че на 13.12 има концерт на Елтън Джон в О2 arena.
Нямам никаква представа как се букват билети онлайн и по-важното как се получават. Имам кредитна карта и мога да ги платя, но как/къде ще ги получа? newsm78
Дали е възможно да дам адреса на хотела и да ги оставят там?

Ако имате и други идеи - пишете.
Благодаря

# 72
Box Office Collection Accepted:
If you have arranged to collect your tickets from the box office, please note that tickets can only be collected on the event day, on your way into the event. Tickets can not be collected in advance of the day. You must take your credit card with you in order to collect your tickets.

На този сайт долу вляво кликаш за билети:
http://wwp.millennium-dome.com/concerts/elton-john-concert.htm
И тук е обяснено останалото: http://www.ticketmaster.co.uk/venue/148822?camefrom=CFC_UK_BUYAT_barett
Предполагам,че при плащането трябва да кажеш как и къде искаш да получиш билетите си - ако има опция,дай адреса на хотела,ако не - в деня на концерта ще си ги вземеш от Бокс Офиса  Peace

# 73
Old Sport, отново в помощ  Simple Smile Благодаря много!

Сядам да чета.

# 74
Няма проблеми! Peace
После обаче искам разказ за Елтън - как е, що е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт