През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 257
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Бубе аз съм Везничка и обожавам тези две зодии - стрелец и скорпион,така че каквото Господ реши! Да са ни живи и здрави и всичко да е наред при раждането със всички нас! Praynig
marojinka и аз съм решила да се трудя до последно,да видим докога ще издържа! Thinking

# 151
  • София
Добро утро!
Sasa, ти трябваше да се контузиш за да се кротнеш в къщи  Mr. Green. Почивай си още малко остана. Мен ме гони някаква параноя, че ще е по-рано, а и от няколко дена коремът ми много често се стяга и имам чувство, че малката или се смъква надолу или си прави главички. Вече не ми натиска пикочния мехур , а още по-надолу....
Бубе, опасна работа си. Може да родиш в магазина, но ще си с нови боти newsm10. Напълно подкрепям. И аз вчера го влачих моя по магазините, да си търся яке, защото вече нищо не мога да закопчая освен едно еко палто, с което ако изляза ще ме приберат в зоопарка като избягала баба Меца Joy. За съжаление нищо от това, което ми хареса не ми стоеше... Cry

Почнахме вече да влизаме в 9-тия, вчера гледах, че Октомврийките от средата на месеца са почнали да раждат,наистина наближи, направо си дойде време.

Момичета, да ви попитам, майка ми упорито ми пробутва една бархетна нощница за болницата, аз й казах, че няма да раждам на улицата та да ми е студено, но тя упорства. Обикновена памучна нощница и халат не са ли ми достатъчни???

# 152
  • София
Едно бързо записче и от мен с пожелание за успешна, лека и спокойна нова седмица!  Praynig Hug
Аз броя часовете до утре, когато милото ще дойде да си ме прибере, нямам търпение да ме нагушка Heart Eyes Иначе ремонта е към края, остава днес само латекс в кухнята и на терасата да се сложи и режем лентата Mr. Green Само дето преди 5 мин се чухме и "майсторите" още никакви ги няма Tired Организатора им направил вчера грешката да им плати и сега ги чакат..... #Cussing out #2gunfire А били обещали, че до 11ч ще са приключили, та милото и той чака да чисти след тях......
Айде, хубав и спокоен ден за всички ни! Praynig Hug

# 153
Добро утрооо сладурченца  Hug
Отсега се почва с безсънието-събудих се в 4.00 и така наспана,естесвено и гладнаааа Crazy.Въртях се сигурно повече от половин час и заспах,слава богу  Praynig
И аз утре съм на микробиолигия и изследвания,да видим кво ще излезе.Пупката два дни твърдичка,а пия Магнерот по две,въпреки че лекаря каза да ги спря,но има дни в които не го пия,тъй като пупката е добре.
И аз мисля да купя козметика на Себа Мед,може да е малко по-скъпо,но в началото не се ползва много материал,така че ще има за повечко време.
Тия дни ще трябва да се заема с прането на дрешките,малко по-малко,че са доста,а мен чакат.
Айде унесох се в писането,желая лек ден на всички
  bouquet браво за добрите резултати,само това да се чува.

# 154
здравейте мами - за тия болки в срамната кост - абе туй задължително ли е - щото освен че ме къса кръста други болежка нямам - а съм вече в деветия а доколкото знам сламна кост боли когато бебето слиза в таза и главичката притиска някъкви нерви - та ако не ме боли това означава ли че нашта мързелана още се помотва newsm78

# 155
Здравейте и от нас!

Аз от днес вече съм болна официално  Sad след като вчера се опитах да спра настинката и не можах.
Що чай изпих, и колко лимона и мед изядох и нищо не помогна. Така адски ме боли гърлото и една готина кашлица имам. Опитва се и хрема да ме хване, ама се надявам поне тя да ме прескочи. На всичко отгоре тази седмица имам толкова ходене по доктори ooooh! и се наложи да извикам тежката артилерия - бабата ще идва да си гледа внучето докато малко се пооправя и здравословно и с ангажиментите.
Е наоплаках се сега да честитя на Мери излизането от кувиоза на сладкия Алекс Hug браво на юначето Peace
Бубе айде честити ти боти - аз съм спряла с всякакви покупки - като се роди дребен тогава ще поразпусна душичката и без това сега за 1 месец не ми се купува нищо, което после няма да мога да нося.

# 156
Мери, Алекс е прекрасен! Дано много скоро да сте си с него у дома! За неравномерното наддаване не се тревожи, бебетата растат скокообразно и ще си навакса скоро!

Честито на вскички в болничен!

Мишле, направо ти съчувствам за майсторите, дано се появят, все пак...

И да се пазите, малко остана!

# 157
Това нощен глад да те мори е луда работа, от два дни и аз се събуждам посред нощ и от глад немога да заспя, но нали съм си инат и не ставам 1countingsheep.

Валя, това за палтото искренно ме разсмя. tooth

Тонеска, този вирус е наистина ужасен, бързо да се оправяш Flowers Four Leaf Clover. И мен от няколко дни се опитва да ме боли гърлото, но засега удържам положението с чайчета.

# 158
  • София
Добро утро и от нас !!!

Аз май съм наистина болна от днес Sad Гърлото си ме боли, хремата ме хвана и не пуска  Sick

Весел ден на всички  newsm51 smile3525

# 159
Мами, качих ви обещаните снимки от детската стая, но не съм приключила с обзавеждането, все още се чудя какво да сложа- пердета или вертикални щори, вие какво ще ме посъветвате newsm78

# 160
Здравейте мамчета! Аз от дооооста време не съм писала - ама, да знаете, редовно чета.
Браво на Алекс - голям сладур е. Стискам палци да си наддава добре и скоро да е в прегръдките на мама и тати в къщи.

Да отбележа за протокола - ще раждам във МЦ Вита, надявам се нормално - поне за сега няма изгледи за секцио. Утре съм на консултация и най-вероятно ще започваме и слушане на тоновете на бебка. Вече ще ходя всяка седмица.
Искам да питам за болничните: Тъй като моя болничен е от Септември, кога да си очаквам парите в картата - до колкото знам след 1 месец т.е. към края на Октомври, но дали е така...кой ще ми каже. Моля, ако някоя мама знае точно какво да проверя в саита на НОИ да ме каже.

Хайде лек ден и повечко почивка...... че то не остана вече.

# 161
Вале,всички ме предупреждават че в родилната зала е 28 градуса,и в стаите поддържат доста топло,попитай там където си избрала да раждаш дали е топличко,че с тоя бархет да не се потиш много.

# 162
И аз да се включа с въпросче в темата - не знам дали сте обсъждали вече това, но ще бъда благодарна за информация - какви храни са препоръчителни за този период на бременността и има ли такива, които трябва да се избягват. Питам, защото например досега пиех мляко без проблем, а сега май ми става лошо от него и някъде четох, че трябва да го огранича. Та, ако има и други такива неща  е добре да се знаят.

# 163
  • София
Grey ако имаш Пик(това е персонален номер, пише го на годишните справки, които ти праща нои, в долния десен ъгъл) ще ти кажа къде да провериш. По принцип болничните се носят в Нои след като работодателя е превел парите за осигуровки за съответния месец.

# 164
здравейте мами - за тия болки в срамната кост - абе туй задължително ли е - щото освен че ме къса кръста други болежка нямам - а съм вече в деветия а доколкото знам сламна кост боли когато бебето слиза в таза и главичката притиска някъкви нерви - та ако не ме боли това означава ли че нашта мързелана още се помотва newsm78

Денчо, аз писах някъде по-назад - при първата бременност не съм изпитвала такива болки въобще,  с раждането не съм имала проблеми, а бебата не само че не се помотваше, но и по-рано излезе Laughing
Сега също нямам подобни болки, не ги и чакам, честно казано Wink

Вита, много симпатична стая, ние имаме почти същата секция. Аз съм на мнение, че е по-добре да са пердета, защото създават повече уют и защото има много хубави детски пердета, които правят стаята още по-весела Simple Smile

На всички болни пожелавам скорошно и бързо оздравяване. Hug

Общи условия

Активация на акаунт