През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 260
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден на всички.
Мери много се радвам за вас, бебока е прекрасен. и на мен ми направи впечатление, че много оформен и изглежда голям. Много е сладък.
Шопи честита книжка.
Тонеска и другите болни бързо да оздравяват.
При нас нищо ново и интересно. И аз имам болки в срамната кост, но не постоянно и нещо много съм се омързеливила. поспивам си до 11 ч. е вечер пък будувам до 2 ч.
За храните нямам представа, но определено в последно време повече ми се похапва, даже ако не ям сутрин почва да ми се повдига.
Аз също трябва да почна да се приготвям за болницата, че почти нищо нямам и все се успокоявам, че съм на края на ноември, но като влезеш в деветия всичко е възможно...

# 166
Fairy  Hug мерсаж съкровище, че се бях ошашкала

# 167
Добър ден мамчета.
Мери , браво само така да надава малкия борец  Hug
Нелчо, по препоръка на д-р Тодорова си ги пуснах, много ми е дълга предисторията за да го опиша тук.Водя се от групата на рискови бременности Rolling Eyes
Момичета аз да се оплача , тези от Айкото (мебелния магазин) ми се струва че ще си пропуснат КРАЙНАТА дата за изготвяне на спалнята ни Crossing Arms А най- интересното е че дори нямат неустойки, как може такова нещо.Аз ще родя и няма да съм си оправила стаята, да не говорим че масово връщат мебелите поради счупвания по тях .ooooh! Айде сега кажете ми какво да правя, направо ми иде да се обърна към защита на потребителите и да ги оправя аз Айкото  #Cussing out. Ами хубаво те ще ми закъснеят с изготвянето , после ще ми закъснея с доставката и накрая ще ми закъснеят и с монтажа (който е 140лв.!!!).Ако се наложи и да връщам защото нещо е счупено ви казвам отивам с корема напред и ги почвам до девето коляно!!! Направо се излагат , такава голяма верига да не си спазва сроковете масово. Наоплаках се и аз Mr. Green

# 168
  • Монтана
Добър ден и от мен. Ние с бебешока сме добре, от днес и аз влизам в 9 месец така, че от тук натъка когато иска тогава да се появява.
Имам предложение на първа страничка да започнем да слагаме предполагаемите имена на бебешоците. Аз се двоумя между Мадлен/а и Магдалена.

# 169
Какво правите бе хора Shocked Почти всички ли ще пробвате разболяването? Дръжте фронта, че да не се изложим на финала Hug

Аз вече писах, че болки в срамната кост нямам. Почти не мога да се оплача (само болежките от събота), но така и не можах да разбера слезе ли бебето надолу или не слезе. Все се гледам и не мога да разбера. Сега сякаш по-малко ме подпира под гърдите, но не мога да му разбера.

А за името - хубавото Яна Grinning като в народните песни.

# 170
Да отбележа за протокола - ще раждам във МЦ Вита, надявам се нормално - поне за сега няма изгледи за секцио. Утре съм на консултация и най-вероятно ще започваме и слушане на тоновете на бебка. Вече ще ходя всяка седмица.  

И аз съм решила да раждам във Вита, ходя на пегледи при Иван Цанов, ти при кой лекар си, ходи ли да видиш родилната зала и въобще отделението?

# 171
Добър ден мами.
Вита много сладурска стая.
Аз се оправям и заминавам на доки.Краката са ми много отекли пак и очаквам да ми се кара. Embarassed
Лейди хващай защита на потребителя и ги разкатавай тия.Как може така.
Мише и ние сме го правили тоя номер с майсторите и после никакви ги няма.Така че плащам като си свършат цялата работа.
Успех на всички тази седмица и да се пазите от студа.

# 172
Лейди, една моя леля така си беше поръчала мебели (не от Айко, но от някаква друга голяма софийска фирма, при това и доста скъпа) и те се забавиха сериозно в сроковете. Тя отиде, вдигна им един луд скандал и си поиска парите обратно. В крайна сметка й ги върнаха, а с мебелите да правят каквото щат. Но това е само в случай, че можеш да прежалиш тия мебели и да си потърсиш други Simple Smile

# 173
  • София
Имам молба.....някоя мама, която е била болна да ми каже какво е пила.....Аз сега се обадих на личната и тя ми каза, че за гърлото може да смуча Стрепийлс, а за нослето някакъв Виброцил гел (ако съм чула правилно) и Стеримар (май така беше) за промиване на носнахата кухина.

Приемам съвети всякакви.  Hug

# 174
Ели, дай повече информация какво ти е болно Wink.
Когато мен ме боля гърлото в началото, също ми предписаха Стрепсилс, смучи си ги спокойно.
Стеримар е напълно безвреден, той е нещо като физиологичен разтвор, но общо взето толкова му е и действието, може да ти отпушва носа за малко.
За Виброцила и останалите капки за нос аз писах преди, че моята гинеколожка и личната ми лекарка ми казаха, че капки мога да слагам каквито искам и няма да ми повлияят върху бременността. Аз ползвах Ксилометазолин, защото е единственото, което ми помага в тези случаи. Виброцила го давам на щерка ми, и той има ефекта на Стеримара Wink

Иначе бабините илачи - аз лично бих ти препоръчала да си правиш парна баня - срязваш две глави кромид лук без да ги белиш и ги слагаш във вода да заврят. Като заврят, взимаш една кърпа, покриваш се над тенджерата и започваш да дишаш. Не е много приятно, но пък наистина има много добър ефект.
И бързо да оздравяваш Simple Smile

# 175
  • София
Fairy  благодаря за експресния отговор  Hug  Обаче това с лука просто няма начин да го пробвам. Мразя лук, чесън и  разни такива  dont  А нослето - май само вечер докато спя ми се запушва  newsm78  Но ще си взема едни за всеки случай.

Значи отивам до аптеката щом са безвредни и дано помогнат де.....ех, как ме е яд !!! Толкова болни покрай мене и се задържах, а сега от нищото   Sick   Но дано мина лекичко  Praynig

# 176
  • София
elleee, за гърлото аз не съм смукала нищо, но изпивах сигурно по над 10 чая на ден врели с медот различни билки че така и не запомних кои може, кои не.И също си разтварях таблетки витамин С в гореща вода, хем е топло за гърлото ,а и е много освежаващо. А за хремата, си слагах капки ЕУФОРБИУМ, имат малък ефект не са като обикновените капки, но ми казаха, че ментол и още едно вещество ....метазолин или нещо подобно е вредно за бебка и не посмях. слагах си с една спринцовка солен разтвор - топла вода и сол, в носа и ампули витамин С. Ампулата вечер отпушваше много хубаво за да заспя, а соления разтвор 3,4 пъти през деня. А и парната баня както Феъри ти е казала помага много. Нали знаеш в крайна сметка хремата минава за 7 дни с лекарства и за седмица без лекарства  Mr. Green Стой на топличко се гледай, бързо да оздравяваш. Ако си с температура - парацетамол можеш да пиеш  през 4 часа, не по-често!!!

Вита, стаята е много хубава! И аз съм за пердетата  Peace

Рози, и аз си мисля, че няма да е 15 градуса нито в родилната зала нито в стаите, но ще питам в четвъртък на консултацията, да успокоя бабата, че няма да измръзна и да се оттърва от бархетната нощница Mr. Green

# 177
Fairy , лошото е че не мога да ги прежала мебелите защото искам ново обзавеждане а време нямам. А и няма да ми ги върнат тъй като те никъде не опоменават нито неустойки нито нищо. А и аз съм ги поръчала на лизинг , за което ме е още повече яд защото аз утре си вкарвам първата вноска а мебели нямам Crossing Arms Ама няма да ги оставя така - чакам ги до крайната дата - която е в четвъртък и ако ги няма ще загрея телефона до червено. Twisted Evil

# 178
Здравейте, майчета!
Имам си аз едни мисли от няколко дни- чудя се до кога ще успея да стискам... и това е май само защото не мога да се вредя да се видя с лекаря, който съм си избрала за раждането- много е любезен, но като ми каже "не мога много да говоря сега- на раждане съм и в момента едно момиче напъва тука"...   #Crazy
И вече всяко нещо се чудя- контракция ли е или някакав знак за наближаващото събитие...
Усещам страхотно подпиране под гърдите- ребрата ме наболяват от страната на бебешките краченца, затова си мисля, че бебка не се е смъкнала още надолу. На яколко пъти съм имала стягане на целия корем- безболезнено- това ми е ясно, че са контракции. Иначе го усещам твърд когато се натъпча с храна, а това ми се случва често- то и малко количество на този свит стомах му идва много- това когато е твърдо и стегнато след хранене- брои ли се за контракция?
И има нещо, което досега винаги ме е радвало- едно усещане, че бебчето се протяга все едно- опъва крачетата и те изскачат настрани видимо, а дупето и гръбчето също издуват кожата- при това положение коремчето е твърдо, но само там, където се усеща телцето на бебочето- отгоре и отдолу не е стегнато- та какво да мисля за това- дали е контракция? понеже по време на това "протягане" се усеща и как шава едното краче- в смисъл- ако е някакъв спазъм на матката дали ще усещам движението на бебето???  newsm78
Като ме видят познати- лекари и нелекари- ми казват, че коремът ми не се е смъкнал, това ме успокоява донякъде, че имам още време, макар и не много. Колко време преди раждане коремът "слиза" надолу?
И последно питане, че се поулях- преди месец ме гледаха за последно на видеозон и казаха, че бебето е заело "най-добрата позиция за нормално раждане". Аз и сега си усещам крачетата горе вдясно, както и тогава, макар понякога да имам чувството, че цялото бебе преминава в дясната ми половина и отляво остава празно... та мисълта ми е дали е възможно да се е завъртяло по някакъв начин? не е ли тясно вече?
Извинявам се за дългия пост, ама нещо съм се потиснала- сама вкъщи, не ми се и излиза в това време и май се чудя от какво да се притесня и да се разплача... аман от тези луди хормони вече...

# 179
Лелееееееееее колко сте изписали за тея два дни.....
Аз минавам само да се обадя набързо че сме добре с бебо.....все още съм болна но удържам някак си...пък и тази ми е последната седмица на работа newsm68
Ремонта и той върви, вече щом мебели почнахме да нанасяме..... Praynig
А сега отивам да ви чета и после пак се включвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт