През НОЕМВРИ при теб ще се явя, но ще поритам още малко засега!

• 14 276
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Norass/ Лори   ибх искала да те помоля за нещо ако не те затруднява , тъй като от  форума разбирам ,че си във Франция . Става въпрос за количките Graco  много съм си харесала този модел http://www.babyage.com/products/7b00kas3_graco_graco_quattro_tou … travel_system.htm но тук в Българи я / Пловдив / няма и да има цените ме побъркват #Crazy #Crazy Нашият татко утре заминава за Франция , молбата ми е ако знаеш някакъв линк за магазините във Франция, дистрибутори на количките или нещо такова, малък ориентир от къде може да си я закупим количката  ще  ти бъда много благодарна  Hug  Hug  Нашият татко ще бъде в град Тур и просто незнам от къде да започна търсенето ......... Благодаря ти предварително  !!!  Grinning
Не съм обикаляла за количка скоро/моята е от преди 5 години/ но ги има навсякъде, в големите центрове за пазаруване където има бебешки стоки и в магазините за бебета също, и са на почти еднакви цени. Ще потърся линкче да ти изпратя.
http://www.graco.fr/fr_FR/     http://www.oclio.com/graco-m-38.html?page=2  погледни и тук, а за твоя модел ще трябва да се поразровя...
Той сам ли ще пътува? Добре ще е да има някой да го разведе, понеже тук има магазини за "богати" и такива за "бедни" в различните квартали а стоката, която предлагат е еднаква, няма разлика, и така ще може да я вземе максимално евтино, ако желае. В Тур ще намери, със сигурност. И да разгледа града - много е красив... аз съм далече от там, в Ница съм...
Бубе, към моята количка имаше покривало за зимата, уплътнено и с непромокаема част отдолу, и с копчета за закопчаване към количката, но не съм го ползвала за дъждобран, макар да не пропуска вода, отгоре е от плат, дъждобрана си купих отделно.
Ще видя за линкове и ще ти ги пусна тук  Hug сега отивам да се приготвям че след час съм на дългоочаквания преглед за бебка и ще си я видя пак  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 15:24 от Norass / Лора

# 181
Привет, коремчета.
Направо не мога да се понасям от мързел. Откакто съм болничен само се потъркалвам от тук до тук, спя и мързелувам, чета Ви, но нямам какво да кажа. Нищо ново при нас. Бебо си подскача, само дето снощи беше толкова тих, че днес сутринта се ослушвах за ритничета. Ама какво се учудвам, с баща му сме едни сънльовци и то милото май ще го наследи от нас Mr. Green
Мери, много е сладичък Алекс. Такъв голям мъж ще стане, че няма да Ви се вярва, че е бил толкова мъничък. Дано наддава бързо грамчета и скоро да се гушкате у дома Hug
Вита, стаята Ви е много хубава. И аз мисля, че с перденца ще бъде по-уютно  bouquet
Мишка  fingerscrossed дано майсторите са се появили.
Момичета, чета, че има доста болни.  Praynig Моля Ви не се разболявайте така на финалният спринт Hug Дано по-бързо се оправите и отървете от настинките и вирусите  Hug
Иии аааз бях до тук,  Embarassed забравих какво искам и на кого исках да казвам нещо. newsm78
Радвам се за добрите резултати от прегледите Ви и стискам палци на тези, които са на консултации Hug

# 182
Здравйте,мами!Как сте?
Аз от утре излизам в 45 дневния болничен и ще ми пуснат последните изселдвания.Освен кръв,взимат ли и микробиология?искам да си знам правата какво точно ми се полага  Confused
Мери,имаш си страхотно бебенце. Не преполагах, че за 1,7кг може да изглежда толкова завършено и оформено човече.Много е сладък  Heart Eyes
Ladybebi,аз също имах много проблеми с едни такива-Лабиринт.Забавиха се повече от седмица и като им се поозъбих и споменах израза "Отказване на поръчката", се забързаха.Накрая ми платиха и 3 ЛВ.!!!  Laughing неустойка/0,05% от стойността на поръчката/.Вярно е ,че е смешна сумата,ама реших да си ги искам ей така,поне да се замислят за политиката си.И за монтажа ги натиснахме,искай изричен ангажимент от тяхна страна да си с предимство след като ви бавят.Големи разправии с тия мебелни фирми!  #Cussing out
Диди,моят бебок също е надолу с главата,на изходна позиция и крачетата са му вдясно.Доколкото знам,вече е трудно за радикални смени на позицията.
За първата страница,аз мисля да раждам в Тина Киркова.Името още не е на 100% сигурно,но имаме 4-5 фаворита.Като остане 1,ще си кажа.Бубе, страхотен избор на име  Wink
Лек бременен ден от мен  Hug

# 183
Здравейте и от нас с бебо!

Днес ходихме и си взехме  направление за раждане. В сряда сме при док да му го дадем и да ни прегледа.

За слизането надолу на бебето става след 36г.с преди това се качва и след тази седмица започва да слиза.

Hug

# 184
 smile3529- успях най-накрая. Сега карам на ред:
Юле - стискам палци всичко да е ок и аз съм чувала че не са толкова плашещи кистите  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мери - ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО НА ТЕБ И МАЛКИЯ АЛЕКС  smile3504 Наистина е много сладък. Дати е жив и здрав и да те радва  Hug
Петенцето-ОБОЖАВАМ ЛЮТИЧКО  smile3521 и честно казано не съм се пазила толкова много през бременността, когато ми се е яло съм си яла, е не съм прекалявала, защото аз по принцип си имам гастрит, но колкото съм си яла и преди толкова и сега, така че ако искаш и ти по малко можеш да си хапваш според мен  Peace
Шопи-честита книжка  bouquet. Лека и безаварийн   car003 И я му кажи натоя твоя татко много много да не се стяга и да ти дава да караш  Naughty само си слагай колана. Моя не ме е спирал до сега, няма и да ме спре- само и той държи колана да слагам-това е единственото му условие и аз си джиткам  newsm01
sasa sasa я се стягай и не се излагай сега накрая  Naughty , какви са тия падания, пази се  Hug
Vita Аз винаги съм била привърженик на пердетата за дом-щорите не ми вървят-за да е уютен домът е хубаво да има перденца, а и стаичката е супер, пък и както ти беше казал някой по-нагоре има толкова сладки перденца за детски стаи сега-първото перде, което купих аз беше за детската стая с героите от Мечо Пух-Старотно е   Peace
Сега да ви се похваля- днес си набавих първото нещо по списъка за болницата smile3523, а именно помпата за кърма, сега след малко отивам да я изварявам и да я разучавам  newsm68

# 185
  • Попово

Аз се оправям и заминавам на доки.Краката са ми много отекли пак и очаквам да ми се кара. Embarassed

Успех на всички тази седмица и да се пазите от студа.
Ели, да не ти е + албумина, на мен ми изписаха Салуретин лек диуретик и го пия вече 5ти ден, като нова съм, нямам напрежение и не ми отичат краката. Кажи как е минало при док  Peace

# 186
  • София
Ехо, как сте  бъдещи мамчета с големи коремчета?  Hug

Аз съм се размазала! Толкова ме мързи. Осовено след "прекрасното" време вчера ...

Мери, Алекс е страхотен! Пожелавам ви бързо наддаване на килцата и скоро да сте си вкъщи! Наистина е страхотно бебоче  Heart Eyes

Болните - бързо да оздравявате!  Peace

Иначе с бебочка сме добре. Тя си мърда, протяга си се ... Живот си живее. Мене от време на време ме хващат разни тревоги за Предстоящото, но ... все още съм куражлийка Wink Да видим до кога  Thinking
Утре сме на консултация в Токуда и ще си я видя дребосъчката ... сигурно и тонове ще записваме? Ще дам отчет утре.

# 187
Момичета Hug, благодаря ви за съвета - вече е решено ще сложа перденца, наистина ще е по -уютно.

Лейдибейби, не ти ли дадоха някакъв документ от магазина, договор или под друга форма в която са упоменати условията и на базата на този документ можеш да предявиш исканията си. Аз си пазарувам мебели от ARON и съм много доволна от качеството им, а цените им са нормални, при тях с покупката и извършване на плащането се подписва договор и се издава фактура, в договора е упоменато в кои случаи може да се предяви рекламации и сроковете за изпълнение на поръчката.Напоследък доста познати се оплакват от некоректни фирми за мебели, съветвам те да си търсиш правата упорито, но без да се ядосваш заради бебка.

# 188
YanaRo, кръв, урина и микробиология ти се полагат сега като ти правят изследванията.

Диди, щом бебокът се е обърнал в правилната позиция, едва ли ще се обърне криво. В крайна сметка това е до голяма степен и инстинкт, не са толкова глупави да се връщат обратно, нали трябва да излязат отнякъде Laughing
А и сега главата му вече тежи, тя е доста повече от останалата част от тялото, много трудно ще успее да си я надигне да се обърне наопаки. Не че се съмнявам, че е имало и такива случаи, де, но мисля, че можеш да си спокойна Simple Smile

Забравих да кажа на мама Мери, че Алекс е прекрасно бебе и съм сигурна, че го чака прекрасно бъдеще Heart Eyes

# 189
Здравейте тумбачета, аз докато ви изчета успоредно с работата и деня мина.
Мери, малкият Алекс наистина е един голям сладур и изобщо не прилича на бебе с тези килограми. Желая Ви скорошно изписване, за да си се гледате вкъщи.
На всички, които са на прегледи  fingerscrossed и да кажете как е минало
На останалите, които вече са ходили браво за добрите резултати.
А болните бързо да оздравяват, че не остана, аз се разминах леко макар че още не се е минало.
Щях да пиша много, и забравих за какво, но нищо хайде лека вечер от мен.

# 190
Ето ни и нас и бързам с отчета.
Албумин нямам Пепенке, но са ми доста отекли краката.Доки каза никаква сол, но аз така или иначе съм я ограничила до минимум.Иска да меря кръвното всеки ден по два пъти и всяка вечер да й се обаждам да й казвам как е.В сряда ще записваме тонове на бебо, а другия понеделник иска да ходя при някакъв професор на Доплер.И тогава ще каже кога ще раждам.Но прогнозите са за по-рано даже от 29.10.Аз съответно се гипсирах отвсякъде, но все някога ще трябва да излезе.Изписа ми фолиева киселина, за да расте по-бързо бебо ( ако ще го изкарваме по-рано трябва да е наддал повече);а за отоците Фурантрил.От днес спираме и магнерича.Направо нямам думи-отивам да звъня на майка ми да се приготвя по-раничко да идва Tired

# 191
Елиии, чакай малко! Поне една разходка ей тъй, пред раждане няма ли да има Grinning. Ама и по-ранното раждане няма да е зле. Тъкмо да имам на кого да се отчета като родя - ти вече ще си я свършила тая работа Grinning

# 192
  • София
здравейте мами. Аз от днес си имам 7дневен болничен и като свърши ще ми почне 45дневния  Laughing
Ели, май ще си ни втората мама  Hug
Аз нямам нищо за болницата, ако тръгне да ме изненадва по-рано ..незнам. За бебка имам ваничка и 2 стойки (които не пасват 100% на ваничката) и един бебефон. Нещо не мога да преценя кои са най-неотложните неща, които ще ми трябват още от 1вия ден. Не ми се иска да купувам предварително всичко.  newsm78

# 193
Бубе ми давай да се рабираме да се видим, че току-виж остане за след два месеца. Laughing
Ей днес май си имаме рожденичка.Мила честит рожден ден.Много здраве и радост и много сладко бебче ноември

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 17:27 от tsvetkova_elica

# 194
Леле, Мила, ама като се въздържаш и не казваш нищо.

Честит прекрасен рожден ден!
                      Задушевно и романтично посрещане на празника!
         Мъжо да се върне от Франция с вълнуващи подаръци за теб и бебето Grinning

Ели, аз съм на преглед на 13.10. след обяд. От тук нататък, ти избирай, че си привилегирована предвид положението Grinning

Общи условия

Активация на акаунт